fbpx

Ik hou van Holland spel op locatie

Met onze Gek op Holland Quiz presenteren wij hét leukste Ik hou van Holland spel op locatie naar keuze. Wie is er bij jullie een kij in spelling?

Image

Quiz vol oer-Hollandse gezelligheid

Image

Te spelen op iedere (eigen) locatie

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Gek op Holland Quiz

Gek op Holland Quiz

In onze Gek op Holland Quiz spelen jullie een interactieve activiteit vol oer-Hollandse gezelligheid. Van kaaswerpen tot de welbekende schattingsronde. Alle populaire rondes komen voorbij in dit spectaculaire Ik hou van Holland spel op locatie naar keuze.

Ga de strijd tegen elkaar aan onder leiding van onze eigen Linda de Mol en probeer de meeste punten bij elkaar te sprokkelen. Denk jij veel te weten over ons kleine kikkerlandje?

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Welke rondes komen voorbij tijdens Gek op Holland?

Diverse rondes, bekend van televisie, zullen de revue passeren. Hieronder verkrijg je een impressie van de mogelijke rondes.

Boem! De strijd barst los. De bom komt later pas. Wie heeft de meeste topografische kennis en kan dus heel goed kaaswerpen? Wie weet waar het addertje onder het gras zit tijdens de spellingsronde? En wie zorgt ervoor dat de bom in het bezit is van één van de andere teams tijdens het verjaardagsspel?

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele rondes die voorbij kunnen komen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie uitje uiterst geslaagd zal zijn.

2. Is dit Ik hou van Holland spel op locatie naar keuze geschikt voor grote groepen?

Onze Gek op Holland Quiz is uitermate geschikt voor grote groepen. Trommel daarom iedereen maar op die je kent. Iedereen verdient Hollandse gezelligheid, toch? 😉

3. Hoe gaat de voorbereiding van de Gek op Holland Quiz in z'n werk?

Ter voorbereiding op onze Ik hou van Holland Quiz zijn wij ruim op tijd aanwezig om het decor klaar te zetten. Voordat het uitje daadwerkelijk los kan barsten, worden jullie welkom geheten onder het genot van een drankje. Ook worden de teams ingedeeld en natuurlijk aangekleed in de Hollandse kleuren.

De locatie van spel bepalen jullie zelf. Zo kan onze Gek op Holland Quiz als bedrijfsuitje of teamuitje gespeeld worden in een zaaltje van een horecagelegenheid naar keuze, maar ook in een ruimte bij jullie op kantoor.

Reviews van de Gek op Holland Quiz

Ben je klaar voor oer-Hollandse gezelligheid?

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

“Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!”

Kinderopvang Dribbel
Monique Oosterbeek
32 personen
Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Dribbel | Uitjesbazen

“We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende“

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen!”

Radar Personeel
Sabina Cantineaux
22 personen
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - RadarPersoneel | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie quiz!

Combineer onze Gek op Holland Quiz met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie quiz of spelshow.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in quizzen / spelshows.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie Ik hou van Holland spel op locatie!

Offerte aanvragen 0413-302773