Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Maak kennis met de Brabantse gezelligheid

Brabant, bij uitstek dé mooiste provincie voor een bedrijfsuitje. Tenminste, dat vinden wij bij Uitjesbazen. Wil je alles uit jullie bedrijfsuitje halen? Kennismaken met de Brabantse gezelligheid? Dan laat je de organisatie van jullie activiteit natuurlijk over aan échte Brabanders. Aangenaam, Uitjesbazen. Een Brabants evenementenbureau met méér dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsevenementen. 🙂

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Brabant.

Ga los in een stad naar keuze

Eindhoven, Den Bosch, Breda of Tilburg. Brabant kent tal van prachtige plaatsen voor jullie bedrijfsuitje. Ga los in het stadscentrum van een stad naar keuze en speel unieke stadsspellen. Ontdek bijvoorbeeld de verrader in Wie is de Rat of voltooi dé gekste opdrachten in Crazy 88. Hebben jullie de voorkeur voor een indoor activiteit? Op locatie naar keuze verzorgen wij hét gewenste teamuitje.

Uitjesbazen loves Brabant

Kortom: laat je onderdompelen in de Brabantse gezelligheid, geniet van heerlijke lokale lekkernijen en creëer onvergetelijke herinneringen met jouw team. Ben je er klaar voor om samen de sprong te wagen en een geweldige dag te beleven? Uitjesbazen staat garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Brabant, want daar brandt nog licht!

Brabant | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Brabant

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Brabant mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in elke stad in Brabant en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: gegarandeerd kwaliteit én vermaak voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”. 

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Brabant. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de provincie Brabant. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Brabant is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Brabant!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!