fbpx

Bedrijfsuitje Oss

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Oss? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Oss

Ontspan met je collega’s in Oss

De datum staat vast. De goede zin is al aanwezig. Nu alleen nog een leuke invulling voor jullie bedrijfsuitje in Oss. Als evenementenbureau in Brabant bieden wij een prachtig repertoire aan activiteiten. Ideaal om de sleur te doorbreken, te ontspannen en er écht even tussenuit te gaan met je collega’s in Oss.

Altijd een passende activiteit

Ontsnap met je gezelschap op locatie naar keuze, terwijl jullie opgesloten zitten door de Italiaanse maffia. Lukt het jullie om op tijd aan het benodigde geld te komen in De Maffia Gijzeling? Begeef je nabij Museum Jan Cunen, Theater De Lievekamp en andere bezienswaardigheden in Crazy 88 Deluxe. Wij zijn benieuwd; wie is jouw gekste collega? Onder het motto van “kom uit je comfortzone” voltooien jullie (te) gekke opdrachten in Oss.

Wat je wensen ook zijn, met 25+ activiteiten staat Uitjesbazen voor jullie paraat. Ongetwijfeld dat wij voor jullie een passend bedrijfsuitje organiseren. Oss voelt voor ons als een thuiswedstrijd. En dat laten we maar al te graag aan jullie zien.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Oss en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Oss met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Oss en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Oss?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Oss!

Offerte aanvragen 0413-302773