fbpx

Bedrijfsuitje Oss

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Oss? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Oss en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Oss

Even er tussenuit met collega’s in Oss

De datum staat vast. De goede zin is er al. Nu alleen nog een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje. Ben je op zoek naar een ludieke invulling voor jullie bedrijfsuitje in Oss? Als evenementenbureau biedt Uitjesbazen een prachtig repertoire van verschillende teambuilding activiteiten. Ideaal om de sleur te doorbreken en er even écht tussenuit met je collega’s te gaan. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online en vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor passend advies kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen jullie graag!

Een leuk bedrijfsuitje in Oss

Gelegen in Brabant biedt Oss tal van mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje. Zet bijvoorbeeld de stad op stelten in Wie is de Rat, terwijl jullie jezelf bevinden nabij het pracht en praal van Oss. Zo bezoeken jullie diverse hightlights, zoals Museum Jan Cunen en Theater De Lievekamp, om de verrader in het team te ontmaskeren. Zijn jullie eerder in voor spanning, competitie en samenwerking? Escape Room: De Maffiagijzeling en Escape game: The Firm moeten dan op jullie lijstje staan.

Of je nu kiest voor een bedrijfsuitje in de stad, bij jullie op locatie of online: Uitjesbazen biedt voor iedere groep wat wils. Hieronder vinden jullie alvast onze veel geboekte bedrijfsuitjes in Oss. Voor passend advies weten jullie ons te vinden. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Oss met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Oss en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat vinden de Ossenaren van uitjesbazen

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City

Impressie bedrijfsuitje in Oss

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Oss en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte aan, zoek vast een locatie uit (of laat ons dat doen) en de voorpret kan beginnen. Zijn jullie klaar voor het uitjes van het jaar?

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Oss?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Oss!

Offerte aanvragen0413-302773