fbpx

Bedrijfsuitje Helmond

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Helmond? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Helmond en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Helmond

Ontdek Helmond tijdens een bedrijfsuitje

Er staat voor jullie een leuk bedrijfsuitje op de planning in Helmond. Onder de rook van Eindhoven biedt Helmond tal van mogelijkheden voor een prachtige tijd. Zoek je nog een unieke invulling voor jullie bedrijfsuitje? Uitjesbazen helpt jullie graag. Ontrafel het spannende mysterie in Escape the City, terwijl jullie diverse highlights van Helmond ontdekken. Je kunt dan denken aan Kasteel Helmond, het EDAH Museum of de Sint-Lambertuskerk. Hebben jullie meer zin in een ludieke activiteit? Zet de stad op stelten in Crazy 88 en maak kennis met jullie gekste collega of ontdek de verrader in Wie is de Rat!

Altijd hét perfecte bedrijfsuitje

Gevestigd in Brabant verzorgen wij al sinds jaar en dag dé leukste bedrijfsuitjes in Helmond en omgeving. De locatie? Die bepalen jullie lekker zelf! Maak de straten van Helmond onveilig tijdens een stadsspel, beleef een interactieve avond tijdens een vrijdagmiddagborrel op kantoor of reserveer een horecagelegenheid naar keuze. Welke locatie jullie ook wensen, in samenspraak wordt altijd hét perfecte bedrijfsuitje georganiseerd in Helmond!

Hieronder zien jullie alvast onze populaire activiteiten. Ideaal om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te verkrijgen. Liever passend advies voor jullie groep? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Helmond met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Den Bosch en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Helmond en omgeving:

De Traverse

Image

Brabantse Hoeve

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Recensies

”Gisteren hebben wij met Fontys Sporthogeschool de EscapeRoom The Firm gedaan. Het was een succes! Medewerkers van Fontys Sporthogeschool hebben het erg naar hun zin gehad. De opdrachten waren leuk en actueel, maar waren toch een uitdaging. Heel erg bedankt voor deze samenwerking!”

Fontys Sporthogeschool
Sybren Stijweg
42 personen
Online Escape Game: The Firm

Image

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingoshow

Image

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner

Image

Impressie bedrijfsuitje Helmond

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Den Bosch en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. En ga er lekker op uit in Helmond! Samen maken we er een fantastische dag van!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Helmond?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Helmond!

Offerte aanvragen0413-302773