fbpx

Bedrijfsuitje Helmond

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Helmond? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Helmond en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Helmond

Ontdek Helmond tijdens een bedrijfsuitje

Er staat voor jullie een leuk bedrijfsuitje op de planning in Helmond. Onder de rook van Eindhoven biedt Helmond tal van mogelijkheden voor een prachtige tijd. Zoek je nog een unieke invulling voor jullie bedrijfsuitje? Uitjesbazen helpt jullie graag. Ontrafel het spannende mysterie in Escape the City, terwijl jullie diverse highlights van Helmond ontdekken. Je kunt dan denken aan Kasteel Helmond, het EDAH Museum of de Sint-Lambertuskerk. Hebben jullie meer zin in een ludieke activiteit? Zet de stad op stelten in Crazy 88 en maak kennis met jullie gekste collega of ontdek de verrader in Wie is de Rat!

Altijd hét perfecte bedrijfsuitje

Gevestigd in Brabant verzorgen wij al sinds jaar en dag dé leukste bedrijfsuitjes in Helmond en omgeving. De locatie? Die bepalen jullie lekker zelf! Maak de straten van Helmond onveilig tijdens een stadsspel, beleef een interactieve avond tijdens een vrijdagmiddagborrel op kantoor of reserveer een horecagelegenheid naar keuze. Welke locatie jullie ook wensen, in samenspraak wordt altijd hét perfecte bedrijfsuitje georganiseerd in Helmond!

Hieronder zien jullie alvast onze populaire activiteiten. Ideaal om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te verkrijgen. Liever passend advies voor jullie groep? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Brabant.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is Helmond een leuke stad voor een bedrijfsuitje?

Natuurlijk!

En wij zorgen ervoor dat jullie middag of avond nog nét iets leuker wordt!

2. Welk bedrijfsuitje is geschikt voor een grote groep?

Al onze activiteiten zijn uitermate geschikt voor grote groepen. Bel al je collega’s maar alvast op, want iedereen kan meedoen!

Ga bijvoorbeeld voor een interactieve Pubquiz bij jullie op locatie, laat de ballen maar rollen in de Foute Bingoshow of ontdek welke collega het meeste van ons koude kikkerlandje weet in de Ik hou van Holland Quiz. Alles kan en niks is te gek!

3. Wat moet ik doen om het bedrijfsuitje vast te leggen?

Je leest jezelf op je gemak in. Vervolgens maak je een keuze voor dé perfecte invulling van jullie bedrijfsuitje in Helmond. Zijn jullie eruit? Dan vraag je eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Na bevestiging van de offerte hebben we onderling meerdere malen contact om de puntjes op de i te zetten. Zo weten jullie zeker dat het bedrijfsuitje volledig bij jullie aansluit. Personalisatie? Geen probleem!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Helmond

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Helmond

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Helmond

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Helmond!

Offerte aanvragen0413-302773