fbpx

Bedrijfsuitje Helmond

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Helmond? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Helmond

Ontdek de highlights van Helmond

Er staat voor jullie een leuk bedrijfsuitje op de planning in Helmond. Onder de rook van Eindhoven biedt deze stad tal van mogelijkheden voor een prachtige tijd. Zoek je nog een unieke invulling voor jullie bedrijfsuitje? Uitjesbazen helpt jullie graag. Ontrafel het spannende mysterie in Escape the City, terwijl jullie diverse highlights van Helmond ontdekken. Denk aan Kasteel Helmond, het EDAH Museum of de Sint-Lambertuskerk. Hebben jullie meer zin in een ludieke activiteit? Zet de stad op stelten in Crazy 88 of ontdek de verrader in Wie is de Rat.

Ga los met een stadsspel

Op actieve wijze lopen jullie door de bekende straatjes van Helmond. Het stadscentrum is jullie domein. Escape the City, Crazy 88 of Wie is de Rat: wat je ook kiest, onze stadsspellen zullen ongetwijfeld voor (ont)spanning en vermaak zorgen. 1 ding kunnen we zeker beloven. 100% dat jullie losgaan met deze activiteiten.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een andere activiteit. Van smakelijke diner games tot spannende escape games en van quizzen/spelshows tot complete Virtual Reality ervaringen. Uitjesbazen verzorgt jullie bedrijfsuitje in Helmond. Van A tot Z. Op locatie naar keuze.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Heerlen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Helmond

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers”

VDL Bus & Coach
Tamara Castelijns
13 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VDL | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Helmond met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Helmond en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Helmond?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Helmond!

Offerte aanvragen 0413-302773