fbpx

Bedrijfsuitje Veldhoven

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Veldhoven? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Veldhoven

Van escape games tot diner games

Onder de rook van Eindhoven ligt het nét zo leuke Veldhoven. Een heerlijke plaats vol Brabantse gezelligheid. Kortom: dé ideale locatie voor jullie bedrijfsuitje. Van waanzinnige escape games tot smakelijke diner games. Wij komen op locatie naar keuze en bezorgen jou en je collega’s een fantastische tijd in Veldhoven.

Kies voor een originele activiteit

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje vol spanning, plezier en teambuilding? Uitjesbazen heeft het perfecte arrangement voor jou in Veldhoven! Tijdens dit avontuurlijke uitje zullen jullie de prachtige omgeving van Veldhoven verkennen en uitdagende opdrachten volbrengen. Met behulp van teambuildingactiviteiten en puzzels zullen jullie samenwerken en elkaar beter leren kennen, terwijl jullie de strijd aangaan om de overwinning.

Van een spannende speurtocht door de stad tot een adrenaline-pompende escape room, ons bedrijfsuitje in Veldhoven biedt voor elk wat wils. Het is niet alleen een geweldige gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, maar ook om de teamgeest te versterken en de banden tussen collega’s te versterken. Dus waar wacht je nog op? Boek nu en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje in Veldhoven met Uitjesbazen

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Veldhoven en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Gemert

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Veldhoven met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veldhoven en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Veldhoven?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Veldhoven!

Offerte aanvragen 0413-302773