fbpx

Bedrijfsuitje Veldhoven

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Veldhoven? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Veldhoven en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Veldhoven

Bedrijfsuitje organiseren in Veldhoven

Onder de rook van Eindhoven ligt het nét zo gezellige Veldhoven. Uiteraard is Uitjesbazen hier ook van de partij. Wij organiseren namelijk dé leukste groepsactiviteiten door heel Veldhoven, van waanzinnige escape games tot smakelijke diner games. Wij komen op locatie naar keuze en bezorgen jou en je collega’s een fantastische tijd samen.

Uitjesbazen werk samen met verschillende horecagelegenheden in Veldhoven waardoor we voor jullie de leukste uitjes kunnen organiseren. Kies bijvoorbeeld voor onze Pubquiz, de Foute Bingoshow of het Moorddiner terwijl je geniet van een heerlijk etentje. Met een stadsspel heb je echter ook een uniek uitje in het centrum van de stad. Met Crazy 88, Wie is de Rat en Escape the City zorgen wij ervoor dat jullie de stad op een interactieve en leuke manier ontdekken!

Kies voor een activiteit in Veldhoven

Jullie staan te popelen om met Uitjesbazen op pad te gaan. Ready voor een dag vol teambuilding, strijd en fun! Jullie gaan Veldhoven op een hele andere manier leren kennen!

Ruimte beschikbaar bij jullie bedrijfspand? Onze Virtual Reality Experience is ideaal voor een uitje bij jullie op het kantoor. Ontdek samen met je collega’s het nieuwste op gebied van Virtual Reality en voltooi allerlei uitdagende opdrachten door middel van samenwerking. Liever iets meer spanning? Met onze Escape Room op locatie toveren wij elke ruimte om tot een heuse Maffia Hide-Out waar jullie uit moeten ontsnappen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Veldhoven met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veldhoven en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Veldhoven en omgeving:

We Know Burgers

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Recensies

Wat vind Veldhoven van Uitjesbazen?

Activiteiten waren erg leuk dus dank voor de organisatie!

Clickables
Michael Letens
10 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - Clickables - Uitjesbazen

Ik en de rest (zoals ik tenminste terug hoor) vonden het erg leuk en je collega had het ook erg goed gedaan!!

Provincie Noord-Brabant
Marina Ottenhof
60 personen
Foute Bingoshow

Bedrijfsuitje Den Bosch - Provincie Noord Brabant | Uitjesbazen

“Iedereen heeft het als erg leuk ervaren en het is zeker voor herhaling vatbaar.”

CBR
Cynthia Huizer
41 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - CBR | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Veldhoven

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Veldhoven en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Kleed je gepast aan en ga aan de slag met de leukste activiteiten in de mooiste plaats van de Kempen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Veldhoven?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Veldhoven!

Offerte aanvragen0413-302773