Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde uitjes
22 zelfontwikkelde uitjes
Binnen & Buiten
Binnen & Buiten
Lunch, diner en borrel mogelijkheden
Lunch, diner en borrel mogelijkheden

Samen er op uit bij het Wasven!

Het Wasven in Eindhoven is een prachtige evenementenlocatie. Met mooie omliggende natuur landschappen heeft het Wasven veel mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje. Het Wasven biedt diverse mogelijkheden om een activiteit te combineren met een overheerlijke lunch, diner of borrel. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Dan maken we een voorstel gebaseerd op jullie wensen en groepsgrootte.

Specificaties

  • Groepen tot 120 personen.
  • Sfeervolle ruimtes.
  • Gratis parkeren.
  • Natuurrijke omgeving.

Onze aanraders bij Het Wasven

De onderstaande uitjes worden veel geboekt bij Het Wasven.

Haal alles uit jullie uitje

Je wil een uitje organiseren bij Het Wasven, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden op locatie. Stel je vragen gerust via ons contactformulier. Wij denken graag met jullie mee voor passend advies.

Liever een van onze andere activiteiten bij Het Wasven?
Bespreek de mogelijkheden met Tim, specialist in uitjes: 0413 302 773

Ga naar het contactformulier

Werk samen met Uitjesbazen

Heb je een horecagelegenheid of evenementenlocatie en wil je jezelf onderscheiden door het aanbieden van bedrijfsuitjes en teamuitjes? Uitjesbazen gaat graag de samenwerking met je aan.

Neem gerust contact op met Rick om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet zitten we binnenkort bij elkaar om een samenwerking te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Neem nu contact op met Rick