fbpx

Bedrijfsuitje Uden

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Uden? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Uden en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Uden

Een bedrijfsuitje organiseren in Uden

Wisten jullie dat volgens Tripadvisor Uden in 2016 in de top 5 meest populaire bestemmingen van Nederland stond? Nog boven Utrecht! Daarom verleent deze prachtige stad zich dan ook ideaal voor een van onze bedrijfsuitjes. Van waanzinnige escape games tot smakelijke diner games. Wij komen op locatie naar keuze en bezorgen jou en je collega’s een fantastische tijd samen. Met ons hoofdkantoor in de buurt kunnen jullie zelfs langskomen voor een kopje koffie. 😉

Uitjesbazen werkt samen met verschillende horecagelegenheden in Uden. Hierdoor organiseren wij voor jullie dé leukste uitjes. Kies bijvoorbeeld voor onze Pubquiz, de Foute Bingoshow of het Moorddiner en ervaar een onvergetelijke tijd vol strijd en samenwerking. Willen jullie liever het centrum ontdekken en zijn jullie volledig in voor een uniek stadsspel? Crazy 88, Wie is de Rat en Escape the City zorgen ervoor dat jullie de stad op een interactieve manier ontdekken!

Samen op pad in Uden!

Zeg je teambuilding, dan zeg je Uitjesbazen! Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van dé leukste bedrijfsuitjes weten wij als geen ander wat teambuilding inhoud. Al onze groepsactiviteiten zijn zo ingericht dat ze door elke groepsgrootte gespeeld kunnen worden. Wees dus niet bang om het gehele bedrijf op sleeptouw te nemen. Wij kunnen het aan!

Willen jullie iets organiseren bij jullie op het kantoor? Onze Virtual Reality Experience is hier ideaal voor. Ontdek samen met je collega’s het nieuwste op gebied van Virtual Reality en voltooi allerlei uitdagende opdrachten door middel van samenwerking. Ook kunnen we een ruimte naar keuze compleet ombouwen voor dé ultieme Escape Room ervaring. Ontsnappen jullie van de maffia door binnen één uur aan genoeg cash te komen?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Uden met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Uden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Uden en omgeving:

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Recensies

(U Den)kt toch niet dat wij genoegen nemen met ontevreden klanten!?

Activiteiten waren erg leuk dus dank voor de organisatie!

Clickables
Michael Letens
10 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - Clickables - Uitjesbazen

Ik en de rest (zoals ik tenminste terug hoor) vonden het erg leuk en je collega had het ook erg goed gedaan!!

Provincie Noord-Brabant
Marina Ottenhof
60 personen
Foute Bingoshow

Bedrijfsuitje Den Bosch - Provincie Noord Brabant | Uitjesbazen

“Iedereen heeft het als erg leuk ervaren en het is zeker voor herhaling vatbaar.”

CBR
Cynthia Huizer
41 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - CBR | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Uden

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Uden en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Kleed je gepast aan en ervaar dé leukste activiteiten in de mooiste plaats van de Maashorst!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Uden?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Uden!

Offerte aanvragen0413-302773