fbpx

Bedrijfsuitje Uden

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Uden? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Uden

Uden, dé ideale stad voor jullie bedrijfsuitje

Uden is dé perfecte stad voor een bedrijfsuitje. Maar waarom? Wisten jullie dat Tripadvisor Uden in 2016 in de top 5 populaire bestemmingen van Nederland heeft geplaatst? Nog boven Utrecht? Daarom verleent Uden zich perfect voor de organisatie van jullie bedrijfsuitje. Van waanzinnige escape games tot smakelijke diner games. Wij komen op locatie naar keuze en bezorgen jou en je collega’s een fantastische tijd samen. Met ons hoofdkantoor in de buurt mogen jullie zelfs langskomen voor een kopje koffie. 😉

Ontdek Uden met een stadsspel

Uden is een échte thuiswedstrijd voor Uitjesbazen. Wij staan daarom al spreekwoordelijk met 1-0 voor door het thuisvoordeel. Omarm de Brabantse gezelligheid in het stadscentrum en laat je lekker gaan. Leer je collega’s écht kennen door het spelen en voltooien van verschillende teambuilding opdrachten. Onze tips? Wie is de Rat, Crazy 88 en Escape the City!

Stap in de schoenen van de Mol en maak kennis met een wereld vol verraad en sabotage. Gaat jouw team kopje onder door De Rat of weten jullie aan de haal te gaan met de winst? Stap uit je comfortzone door het voltooien van te gekke opdrachten. Crazy 88 Uden, are you ready? Stap in de schoenen van échte detectives en help de politie tijdens Escape the City. Denken jullie het bloedstollende mysterie in Uden te ontrafelen?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Uden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Bedrijfsuitje Uden

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting!

Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned and you were always there to answer our questions during the preparation of this event.”

MSD – BCR Hub-team
Theira Anez
22 personen
Full VR Experience
Bedrijfsuitje Oss

Bedrijfsuitje Oss - MSD | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Uden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Uden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Uden?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Uden!

Offerte aanvragen 0413-302773