fbpx

Quaranteambuilding

Dé ideale activiteit als online bedrijfsuitje of teamuitje. Op afstand toch de teambuildingsband versterken!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Dé perfecte online teambuilding game!

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Quaran-teambuilding

Online groepsactiviteit van het jaar!

Het beste van onze online bedrijfsuitjes in één unieke game. Super geregeld met live stream én speciale app. Competitie, ontspannen en samen lachen. Dit is toch te mooi om waar te zijn? Dé ultieme online teambuilding, gewoon vanuit huis te spelen. Samen aan de slag, ontspannen en plezier maken. Met leuke afwisselende rondes. Dus écht leuk voor iedereen.

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is zeker mogelijk om Quaranteambuilding met veel mensen te spelen. Het héle team kan dus meedoen. Hoe werkt zo’n online bedrijfsuitje of virtueel teamuitje? Ga samen met je team de strijd aan tegen andere teams. Werk samen, verdeel de taken en scoor zoveel mogelijk punten! Voor ieder wat wils, dus iedereen kan meedoen. Ben jij de escape game-specialist of juist de quiz-maestro? Is de bingewatch-bingo meer iets voor jou? Jullie opdrachten worden beoordeeld door een deskundige live jury. Streng maar rechtvaardig en altijd in voor een geintje. Klinkt goed, toch?

Recensies Quaranteambuilding

Deze mensen zijn tot het uiterste gegaan voor al die punten!

“We vonden het erg leuk en kregen leuke reacties van collega’s! Goed geregeld dus. Wat een beetje verwarring opleverde bij de start was dat jullie quizmaster begon over de app, of iedereen hem klaar had staan. We hadden alleen aan de teamcaptains doorgegeven dat ze de app van jullie konden gebruiken om de antwoorden door te geven en de rest overleggen via What’s app. Maar het ging verder heel goed en het was leuk elkaar even digitaal te zien!”

Defibrion
Elke Wink
25 personen
Bedrijfsuitje Groningen

Image

”Heel erg leuk, het team was erg enthousiast. We zouden het iedereen aanraden. Je merkt dat iedereen in het begin altijd een beetje moet ontdooien maar dat komt vanzelf goed. Erg prettig dat ook telkens twee nieuwe opdrachten van ieder onderwerp kwamen zodat je verplicht bent ze allemaal te doen.”

ABN Amro
Hillary Maessen
156 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Toch fijn om in deze rare tijd iets met ons team te kunnen doen. Alle deelnemers vonden het erg leuk om mee te doen. Leuke opdrachten en vragen. Iedereen kon een inbreng doen. Zeker een aanrader!”

Kubus
Marieke van der Plas
65 personen
Bedrijfsuitje Nijmegen

Image

Stel je vragen!

Een online bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk! Heb je een vraag of wil je meer informatie over Quaranteambuilding?

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN GUUS, DÉ SPECIALIST IN ONLINE GAMES!

Offerte aanvragen0413-302773

Liever een ander online bedrijfsuitje?

Voor dé kroon op jullie Quaranteambuilding!

Offerte aanvragen0413-302773