Quaranteambuilding

Leuk voor écht iedereen
Home » Uitjes » Quaranteam- building

Quaranteambuilding

Online groepsactiviteit van het jaar. Het beste van onze online uitjes verzameld in één unieke game. Supergoed geregeld met live stream én speciale app. Competitie, ontspannen en samen lachen. Dit is toch te mooi om waar te zijn? De ultieme online teambuilding, gewoon vanuit huis te spelen. Samen aan de slag, ontspannen en plezier maken. Met leuke afwisselende rondes. Dus écht leuk voor iedereen.

Offerte aanvragenMeer informatie

Perfect als online bedrijfsuitje of groepsactiviteit

Het is zeker mogelijk om Quaranteambuilding met veel mensen te spelen. Dus dat betekent dat het héle team kan meedoen! Hoe werkt zo’n online bedrijfsuitje of virtueel teamuitje? Ga samen met je team de strijd aan tegen andere teams. Werk samen, verdeel de taken en scoor zoveel mogelijk punten! Voor ieder wat wils, dus iedereen kan meedoen. Ben jij de escape game-specialist of juist de quiz-maestro? Of is de bingewatch-bingo meer iets voor jou? Jullie opdrachten worden beoordeeld door een deskundige live jury. Streng maar rechtvaardig en altijd in voor een geintje. Klinkt goed toch?

Offerte aanvragen

Quaranteambuilding digitale online teambuilding bedrijfsuitje personeelsuitje activiteiten op afstand corona

Recensies

“Het spel is heel leuk in elkaar gezet. Het heeft een leuke afwisseling van opdrachten en vragen! De antwoorden werden snel nagekeken door de live jury. We hebben ons uitstekend vermaakt! Oh ja, en de naam Quaranteambuilding verdient alleen al een 10!”

Luuk Voorst
VGZ
Quaranteambuilding
87 personen

Image

Fijn dat we met een grote groep toch een uitje konden doen in deze tijd! Wij hebben met z’n allen enorm gelachen. Kortom: Een topuitje en een dikke 10 voor de begeleiding en presentatie!

Ella Langendijk
Patiëntenfederatie Nederland
Quaranteambuilding
264 personen

Image

Met veel plezier hebben wij dit online uitje gespeeld! Iedereen heeft enorm genoten tijdens het maken van de opdrachten met gekke foto’s en filmpjes. Bij een volgend uitje zullen we zeker weer aan Uitjesbazen denken!

Dirk Doornakker
NS
Quaranteambuilding
1140 personen

Image

Veelgestelde vragen over Quaranteambuilding

Op welke datum en tijd kan ik Quaranteambuilding spelen?

De Quaranteambuilding vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Kan Quaranteambuilding ook met grote groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om de Quaranteambuilding met een grote groep te spelen! Je kunt zelfs met zoveel mensen spelen als je wilt. Je speelt in virtuele teams van 4 of 5 personen. Hoe meer personen, hoe meer teams. Klinkt goed toch?

Waarom is dit dé ultieme teambuildinggame?

Leuk dat je het vraagt! We zijn erg trots op dit uitje. Gewoon omdat deze game alles bevat wat je nodig hebt voor een tof teamuitje. Deze game bestaat uit escape games, quizvragen, doe-opdrachten, audiofragmenten en een bingewatch-bingo. Samenwerken, lachen, nadenken en gek doen. Oftewel: alle elementen om elkaar op een andere manier te leren kennen!