fbpx

Quaranteambuilding

Dé ideale activiteit als online bedrijfsuitje of teamuitje. En ja. 100% coronaproof natuurlijk.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Uitjes » Quaran-teambuilding

Online groepsactiviteit van het jaar!

Het beste van onze online bedrijfsuitjes in één unieke game. Super geregeld met live stream én speciale app. Competitie, ontspannen en samen lachen. Dit is toch te mooi om waar te zijn? Dé ultieme online teambuilding, gewoon vanuit huis te spelen. Samen aan de slag, ontspannen en plezier maken. Met leuke afwisselende rondes. Dus écht leuk voor iedereen.

Offerte aanvragenMeer informatie

Perfect als online bedrijfsuitje of teamuitje

Het is zeker mogelijk om Quaranteambuilding met veel mensen te spelen. Het héle team kan dus meedoen. Hoe werkt zo’n online bedrijfsuitje of virtueel teamuitje? Ga samen met je team de strijd aan tegen andere teams. Werk samen, verdeel de taken en scoor zoveel mogelijk punten! Voor ieder wat wils, dus iedereen kan meedoen. Ben jij de escape game-specialist of juist de quiz-maestro? Is de bingewatch-bingo meer iets voor jou? Jullie opdrachten worden beoordeeld door een deskundige live jury. Streng maar rechtvaardig en altijd in voor een geintje. Klinkt goed toch?

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Recensies

“We vonden het erg leuk en kregen leuke reacties van collega’s! Goed geregeld dus. Wat een beetje verwarring opleverde bij de start was dat jullie quizmaster begon over de app, of iedereen hem klaar had staan. We hadden alleen aan de teamcaptains doorgegeven dat ze de app van jullie konden gebruiken om de antwoorden door te geven en de rest overleggen via What’s app. Maar het ging verder heel goed en het was leuk elkaar even digitaal te zien!”

Defibrion
Elke Wink
Quaranteambuilding

”Heel erg leuk, het team was erg enthousiast. We zouden het iedereen aanraden. Je merkt dat iedereen in het begin altijd een beetje moet ontdooien maar dat komt vanzelf goed. Erg prettig dat ook telkens twee nieuwe opdrachten van ieder onderwerp kwamen zodat je verplicht bent ze allemaal te doen.”

ABN Amro
Hillary Maessen
Quaranteambuilding

”Toch fijn om in deze rare tijd iets met ons team te kunnen doen. Alle deelnemers vonden het erg leuk om mee te doen. Leuke opdrachten en vragen. Iedereen kon een inbreng doen. Zeker een aanrader!”

Kubus
Marieke van der Plas
Quaranteambuilding

Veelgestelde vragen

Op welke datum en tijd kan ik Quaranteambuilding spelen?

Quaranteambuilding vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Uitjesbazen!

Kan Quaranteambuilding ook met grote groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om Quaranteambuilding met een grote groep te spelen! Je kunt zelfs met zoveel mensen spelen als je wil. Je speelt in virtuele teams van 4 of 5 personen. Hoe meer personen, hoe meer teams. Klinkt goed toch?

Waarom is dit dé ultieme teambuildinggame?

Leuk dat je het vraagt. We zijn erg trots op dit uitje. Gewoon omdat deze game alles bevat wat je nodig hebt voor een tof teamuitje. Deze game bestaat uit escape games, quizvragen, doe-opdrachten, audiofragmenten en een bingewatch-bingo. Samenwerken, lachen, nadenken en gek doen. Oftewel: alle elementen om elkaar op een andere manier te leren kennen!

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773