Online uitje

Een online uitje met collega’s. Net even anders, net zo leuk.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Online uitje

 

Online uitje met collega’s

Veel mensen moeten nog even wennen aan het idee van een online uitje. Anderen zijn al helemaal om. Dat begrijpen we goed. Online uitjes zijn namelijk ideaal als je elkaar fysiek niet kan (of wil, we don’t judge) zien, maar samen toch iets leuks wil doen. Het is echt te gek, vinden wij. Dus. Waar heb je zin in? Iets spannends als een online moordspel? Wil je liever iets uitdagends? Dan raden wij zeer zeker onze online escape game aan. Wellicht toch iets hilarisch? Quaranteambuilding moet dan op je lijstje staan. Jij vraagt, wij draaien. Let’s go!

Locatie
Categorie
Aantal personen
Prijs per persoon
Tijdsduur
Speciale wensen

Hoe werkt een online uitje?

Jij kiest een uitje waar jij je helemaal goed bij voelt. Je geeft het aantal personen en de gewenste datum/tijd aan. Tot nu toe nog niet lastig, toch? Het is zover. Iedereen heeft er zin in. Wij zetten de laatste puntjes op de ‘i’. Jullie ontmoeten elkaar via een online stream, zoals Google Meet, Zoom of Skype. In diezelfde stream wordt ook de presentatie van het uitje gegeven. Bij sommige uitjes kun je meteen zelf aan de slag aan de hand van onze interactieve app-game. Dus, waar wacht je nog op? Ga jij voor een te gekke online escape game? Een hilarische online pubquiz? We are waiting.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Image

Veelgestelde vragen

Wat is een online uitje?

Een online uitje is een uitje dat digitaal wordt gespeeld. Lekker makkelijk ;-). Iedereen komt bij elkaar in een online stream en speelt samen het spel. Dit kan een online moordspel, online escape game of gekke online pubquiz zijn. Net waar jij zin in hebt. Net zo leuk dus als een regulier uitje!

Hoe werkt het?

Eigenlijk hebben we het hierboven goed uitgelegd: je komt allemaal samen in een online stream om het uitje te spelen. Je legt een datum/tijd vast en kiest jouw favoriete uitje. Let the games begin.

Met hoeveel collega's kan ik een online uitje spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil. Als de groep te groot wordt om mee te spelen, dan worden jullie opgedeeld in kleinere groepjes. Net zo makkelijk ;-).

Welke uitjes kan ik online spelen?

De keuze is reuze. Wij begrijpen dat het daarom moeilijk kiezen is. Een totaaloverzicht vind je onder ‘uitjes‘. Liever een gepersonaliseerd uitje? Dat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. Uitjesbazen helpt je graag verder.

Recensies

”We hadden een beetje onze vraagtekens bij een digitaal uitje, maar dit was echt te gek. We hebben zo gelachen. De vragen waren zeer afwisselend en voor iedereen leuk. Top gedaan!”

Nanne – Hema
Online pubquiz
Online uitje

Hema-logo-out-of-the-box-teambuilding-bedrijfsuitje

”Tijdens de quaranteambuilding hebben mijn collega’s en ik enorm gelachen! Er zitten super gekke en best moeilijke vragen in het spel. Als het aan ons ligt: een dikke 10!”

Neville – ROC Nijmegen
Quaranteambuilding
Online uitje

Image

”Dubbel zo leuk: je speelt volledig online, maar toch met offline materiaal. De datacenters zagen er zeer goed uit en we zaten helemaal in het verhaal. Super!’

Jim – MDM
Online escape game
Online uitje

Image

Liever een online uitje op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773