Online uitjes

Net even anders, net zo leuk

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Online uitje

Online uitje

Veel mensen moeten nog even wennen aan het idee van een online uitje. Anderen zijn al helemaal om. En dat begrijpen we goed! Online uitjes zijn namelijk ideaal als je elkaar fysiek niet kan (of wilt, we don’t judge) zien, maar samen toch iets leuks wil doen. En het is echt te gek. Vinden wij. Dus. Waar heb je zin in? Iets spannends, zoals het Online Moordspel? Iets uitdagends, zoals de Online escape game? Of iets hilarisch, zoals de Quaranteambuilding? Jij vraagt, wij draaien. Let’s go!

Binnen 20 seconden heb je je vraag gesteld en binnen één werkdag heb je antwoord. Super simpel.
Neem contact op

Speel een online uitje met het hele bedrijf, je team, je vrienden of familie en geniet samen!

Hoe werkt een online uitje

Eigenlijk is het allemaal best wel makkelijk. Jij kiest een uitje waar jij je helemaal goed bij voelt. Je geeft het aantal personen en de gewenste datum en tijd aan. Tot nu toe nog niet lastig, toch? Het is zover. Iedereen heeft er zin in. Wij zetten de laatste puntjes op de ‘i’. Jullie ontmoeten elkaar via een online stream, zoals Google Meet, Zoom of Skype. In diezelfde stream wordt ook de presentatie van het uitje gegeven. Als je die nodig hebt, in ieder geval. Bij sommige uitjes kun je meteen zelf aan de slag aan de hand van onze interactieve appgame. Dus. Waar wacht je nog op? Ga jij voor een te gekke online escape game? Of liever een hilarische pubquiz? We wachten op je…

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies

En of we trots zijn!

”We hadden een beetje onze vraagtekens bij een digitaal uitje, maar dit was echt te gek. We hebben zo gelachen. De vragen waren zeer afwisselend en voor iedereen leuk. Top gedaan!”

Nanne – Hema

Online Pubquiz
Online uitje

Hema-logo-out-of-the-box-teambuilding-bedrijfsuitje

”Tijdens de Quaranteambuilding hebben mijn collega’s en ik enorm gelachen! Er zitten super gekke en best moeilijke vragen in het spel. Als het aan ons ligt: een dikke 10!”

Neville – ROC Nijmegen

Quaranteambuilding
Online uitje

Image

”Dubbel zo leuk: je speelt volledig online, maar toch met offline materiaal. De datacenters zagen er zeer goed uit en we zaten helemaal in het verhaal. Super!’

Jim – MDM

Online escape game
Online uitje

Image

Veelgestelde vragen

Wat is een online uitje?

Een online uitje is een uitje die online wordt gespeeld. Lekker makkelijk ;-). Iedereen komt bij elkaar in een online stream en spelen samen het spel. Dit kan een online moordspel, online escape game of gekke online quiz zijn. Maar net waar jij zin in hebt. Net zo leuk als een regulier uitje!

Hoe werkt een online uitje?

Eigenlijk hebben we het hierboven goed uitgelegd: je komt allemaal samen in een online stream, zoals Zoom of Google Meet, om een uitje te spelen. Je legt een datum en tijd vast en je kiest jouw favoriete uitje. Let the games begin!

Met hoeveel personen kan ik een online uitje spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als de groep te groot wordt om mee te spelen, dan worden jullie opgedeeld in kleinere groepjes. Net zo makkelijk ;-).

Welke uitjes kan ik online spelen?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder.