fbpx

Online uitje

Een online uitje met collega’s. Ideaal als online activiteit of spel met elkaar. Net even anders, maar zeker net zo leuk. En natuurlijk 100% coronaproof!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Online uitje

Een online uitje met collega’s

Veel mensen moeten nog even wennen aan het idee van een online uitje. Anderen zijn al helemaal om. Dat begrijpen we maar al te goed. Online uitjes zijn namelijk ideaal als je jouw collega’s fysiek niet kan (of wil, we don’t judge) zien, maar samen toch iets leuks wil doen. Het is echt te gek, vinden wij. Dus in wat voor online activiteit met je collega’s heb je zin? Iets spannends als een online moordspel? Wil je liever iets uitdagends organiseren? Dan raden wij zeker onze online escape game aan. Wellicht toch iets hilarisch? Quaranteambuilding moet dan op je lijstje staan. Jij vraagt, wij draaien. Let’s go!

Locatie
Categorie

Hoe werkt een online uitje?

Jij kiest een online uitje waar jij je helemaal goed bij voelt. Je geeft het aantal personen en de gewenste datum/tijd aan. Tot nu toe nog niet lastig, toch? Het is zover. Iedereen heeft er zin in. Wij zetten de laatste puntjes op de ‘i’ voor het online teamuitje. Jullie ontmoeten elkaar via een online stream, zoals Google Meet, Zoom of Skype. In diezelfde stream wordt ook de presentatie van het online teamuitje gegeven. Bij sommige online uitjes kun je meteen zelf aan de slag aan de hand van onze interactieve app-game. Dus, waar wacht je nog op? Ga jij voor een te gekke online escape game? Een hilarische online pubquiz? We are virtually waiting for you. Oja, en natuurlijk niet om te vergeten. Een 100% coronaproof uitje.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een online uitje?

Een online uitje is een uitje dat digitaal wordt gespeeld. Lekker makkelijk en 100% coronaproof. 😉

Iedereen komt bij elkaar in een online stream en speelt samen het spel. Dit kan een online moordspel, online escape game of (te) gekke online pubquiz zijn. Net waar jij zin in hebt!

2. Met hoeveel collega's kan ik een online activiteit spelen?

Hoe meer collega’s deelnemen, hoe leuker het wordt. Nodig daarom zoveel collega’s uit als je wil. Denk je dat de groep te groot wordt? Geen zorgen. Dan delen wij jullie gewoon op in kleinere groepjes. Net zo makkelijk. 😉

3. Welke uitjes kan ik online spelen?

De keuze is reuze. Wij begrijpen dat het daarom moeilijk kiezen is. Een totaaloverzicht vind je onder ‘uitjes‘. Liever een gepersonaliseerd uitje? Dat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. Uitjesbazen helpt je graag verder.

Recensies

“Ons team heeft de online pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host. De opzet van de online quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz
Online uitje

“Kort geleden hebben wij de online escape room Escape The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game
Online uitje

”Wat was het lachen die online bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dankjewel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo
Online uitje

Voor dé kroon op jullie online uitje!

Offerte aanvragen0413-302773