fbpx

Goed Nieuws! Online Quiz

Een digitale airbag tegen gezanik. Verpakt in een online quiz. How sweet! 🙂

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Uitjes » Goed Nieuws! Online Quiz

Tijd voor positiviteit

Na een droevige, druilerige middag in de Uitjesbazenkantine kwam de online quiz tot stand. Het nieuws op de radio was deprimerend. Collega’s die Funda-scheel worden, Carlijn die niet meer op stap kan, Biden die alweer in slaap valt tijdens een nutteloze klimaatbijeenkomst zonder actie, het bureau van Buurman en Buurman dat scheef staat, Lieke die verplicht thuiswerkt vanwege corona, Elmar die Tindermoe is, Rick die alweer wordt verslagen met tafeltennis, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de mood van onze kantoorhond..

Een vloeiende online quiz met toffe vragen

Die middag pakten we vrij, gooiden onze to-do-lijst in de prullenbak en vanaf toen hebben we alles in het teken gezet van omdenken en blijheid: tijd voor positiviteit! Tijd om onszelf en de rest van Nederland en België blij te maken. Al het goede nieuws op een hoop in een vloeiende online quiz met toffe vragen, leuke video’s, verrassende rondes over sport, de Top 2000, Lucky TV, omdenken en meer.

Weten jullie trouwens dat zee-otters hand in hand slapen? Cute hè!

Offerte aanvragenMeer informatie

Collega’s die blij worden van katjes of macaroni.

Wist jij dat mevrouw Aarts van de designafdeling helemaal blij wordt als iemand haar macaroni voorschotelt? Of dat onze gezellige collega uit Eindhoven, die in de weekenden drinkt, rookt, feest en host, doordeweeks heel lief tegen haar katje aankruipt en deze veel liefde geeft?

Pluis het uit en ga samen met ons op ontdekkingsreis! De wereld is zo mooi. Jouw bedrijf ook. En collega’s zitten vol met mooie, lieve, positieve dingen. Trek het eruit met deze online quiz. En ga die dag in ieder geval.. een stukje mooier door het leven!

En die zee-otters.. Dat blijft toch mooi hartverwarmend 🙂

Image

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik de Goed Nieuws! Quiz moeten boeken?

De pinguïn die naar Nieuw-Zeeland zwom!

Je hoort het goed. Er is in november dit jaar een pinguïn van Antarctica naar Nieuw-Zeeland gezwommen. Wat een beest! Deze Adélie-pinguïn heeft zeker 3.000 kilometer afgelegd door de oceaan van zijn natuurlijke habitat op de Zuidpool naar de kust van Nieuw-Zeeland. Dat is zeldzaam: pas twee keer eerder is een Adélie-pinguïn in Nieuw-Zeeland aangetroffen. Wat een goed nieuws dus!

Dit en nog veel meer komt ter sprake in de Goed Nieuws! Quiz. Een leuke online quiz om dus lekker in de positieve vibes te komen.

Hoe wordt deze quiz gespeeld?

De Goed Nieuws! Online Quiz speel je samen met je liefste collega’s op een datum en tijdstip naar keuze. Op de dag zelf openen jullie een stream en worden jullie verwelkomd door een stralende quizmaster. Met behulp van onze app komen dé leukste categorieën voorbij om jullie in een positieve stemming te krijgen. Fun, fun, fun 🙂

Kan ik deze online quiz spelen met een grote groep?

Jazeker.

The bigger, the better. Nodig daarom zoveel mogelijk collega’s uit en speel dé Goed Nieuws! Quiz met je liefste collega’s en win!

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen0413-302773