Uitje aanvragen
Het meest positieve online spel
Het meest positieve online spel
Voor een ongelimiteerd aantal personen
Voor een ongelimiteerd aantal personen
Vanaf 10,- per persoon
Vanaf 10,- per persoon
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Tijd voor positiviteit

Na een droevige, druilerige middag in de Uitjesbazenkantine kwam de online quiz tot stand. Het nieuws op de radio was deprimerend. Collega’s die Funda-scheel worden, Carlijn die niet meer op stap kan, Biden die alweer in slaap valt tijdens een nutteloze klimaatbijeenkomst zonder actie, het bureau van Buurman en Buurman dat scheef staat, Lieke die verplicht thuiswerkt vanwege corona, Elmar die Tindermoe is, Rick die alweer wordt verslagen met tafeltennis, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de mood van onze kantoorhond..

Een vloeiende online quiz met toffe vragen

Die middag pakten we vrij, gooiden onze to-do-lijst in de prullenbak en vanaf toen hebben we alles in het teken gezet van omdenken en blijheid: tijd voor positiviteit! Tijd om onszelf en de rest van Nederland en België blij te maken. Al het goede nieuws op een hoop in een vloeiende online quiz met toffe vragen, leuke video’s, verrassende rondes over sport, de Top 2000, Lucky TV, omdenken en meer.

Weten jullie trouwens dat zee-otters hand in hand slapen? Cute hè!

Wat houdt de Goed Nieuws! Online Quiz in?

Je logt in met het complete team. De online quiz is gemaakt voor een ongelimiteerd aantal personen. We hebben een 100% coronaproof verbinding. Onze app is uitermate geschikt om antwoorden in te voeren en deze worden direct gecontroleerd door het systeem én een Uitjesbaasjurylid. Wow, leuk nieuws! “Haha ja klopt, dankjewel”. Live gepresenteerd vanuit een speciaal ingerichte studio bij Uitjesbazen.

Het leuke aan deze quiz vinden wij zelf dat het een erg unieke insteek heeft, het voor ieder wat wils heeft en gewoon lekker loopt. Iedereen blijft voor de buis hangen en raakt niet afgeleid. Awesome. 🙂

  • Ongelimiteerd aantal personen.
  • Speel alleen of in teams.
  • Inclusief game-app, waarin de puntentelling live te volgen is.
  • Een positieve quizmaster.
  • Een gepersonaliseerde ronde? Goed nieuws!
  • Geef je team een boost! Weten jullie waarom gemberthee zo’n boost geeft? En waarom de helft van de gember altijd blijft drijven en de andere helft dan weer niet? Raar hè.

Reviews van de Goed Nieuws! online Quiz

Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz
Hele vriendelijke medewerkers bij Uitjesbazen. De quiz zelf was een feestje! ”Voor het afscheid van een collega die GVB ging verlaten hebben wij met ongeveer 40 collega’s de Goed Nieuws Quiz gespeeld. Echt een aanrader! Hele vriendelijke medewerkers bij Uitjesbazen. De quiz zelf was een feestje! Quizmaster Anne wist iedereen mee te krijgen in de goed nieuws sfeer en we hebben flink gelachen om de quizvragen. Na afloop alleen maar positieve en enthousiaste reacties van collega’s gehoord. Kortom: een enorme aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!” Leonie van den Dag Amsterdam – 40 personen Goed Nieuws! online Quiz
We hebben een heerlijke avond gehad met de collega’s. Waarvoor hartelijk dank! ”Het uitje van de poli neuro was meer dan geslaagd. 🙂 We hebben een heerlijke avond gehad met de collega’s. Waarvoor hartelijk dank!” Henriette Griffioen Dordrecht – 24 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie online uitje!

Je bent eruit. Het wordt de Goed Nieuws! Online Quiz, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld de quiz personaliseren? Goed nieuws, wij denken graag met je mee! Een online uitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk.

Bel met Guus, specialist in online uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander online bedrijfsuitje?

Deze andere uitjes zijn ook zekere positief nieuws!

Goed nieuws! Jij mag ook een offerte aanvragen!

ja, ik wil een gratis offerte
Uitje aanvragen