fbpx

Goed Nieuws! Online Quiz

Een digitale airbag tegen gezanik. Verpakt in een online quiz. How sweet! 🙂

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Hét meest positieve online spel!

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Voor een ongelimiteerd aantal personen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Goed Nieuws! Online Quiz

Tijd voor positiviteit

Na een droevige, druilerige middag in de Uitjesbazenkantine kwam de online quiz tot stand. Het nieuws op de radio was deprimerend. Collega’s die Funda-scheel worden, Carlijn die niet meer op stap kan, Biden die alweer in slaap valt tijdens een nutteloze klimaatbijeenkomst zonder actie, het bureau van Buurman en Buurman dat scheef staat, Lieke die verplicht thuiswerkt vanwege corona, Elmar die Tindermoe is, Rick die alweer wordt verslagen met tafeltennis, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de mood van onze kantoorhond..

Een vloeiende online quiz met toffe vragen

Die middag pakten we vrij, gooiden onze to-do-lijst in de prullenbak en vanaf toen hebben we alles in het teken gezet van omdenken en blijheid: tijd voor positiviteit! Tijd om onszelf en de rest van Nederland en België blij te maken. Al het goede nieuws op een hoop in een vloeiende online quiz met toffe vragen, leuke video’s, verrassende rondes over sport, de Top 2000, Lucky TV, omdenken en meer.

Weten jullie trouwens dat zee-otters hand in hand slapen? Cute hè!

Offerte aanvragenMeer informatie

Collega’s die blij worden van katjes of macaroni.

Wist jij dat mevrouw Aarts van de designafdeling helemaal blij wordt als iemand haar macaroni voorschotelt? Of dat onze gezellige collega uit Eindhoven, die in de weekenden drinkt, rookt, feest en host, doordeweeks heel lief tegen haar katje aankruipt en deze veel liefde geeft?

Pluis het uit en ga samen met ons op ontdekkingsreis! De wereld is zo mooi. Jouw bedrijf ook. En collega’s zitten vol met mooie, lieve, positieve dingen. Trek het eruit met deze online quiz. En ga die dag in ieder geval.. een stukje mooier door het leven!

En die zee-otters.. Dat blijft toch mooi hartverwarmend. 🙂

Recensies Goed Nieuws! Online Quiz

3x raden.. positieve reviews!

”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.”

Royal Avebe
Karen Sinot
20 personen
Bedrijfsuitje Veendam

Image

”Voor het afscheid van een collega die GVB ging verlaten hebben wij met ongeveer 40 collega’s de Goed Nieuws Quiz gespeeld. Echt een aanrader! Hele vriendelijke medewerkers bij uitjesbazen.nl. De quiz zelf was een feestje! Quizmaster Anne wist iedereen mee te krijgen in de goed nieuws sfeer en we hebben flink gelachen om de quizvragen. Na afloop alleen maar positieve en enthousiaste reacties van collega’s gehoord. Kortom: een enorme aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!”

GVB Exploitatie B.V.
Leonie van den Dag
40 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Het uitje van de poli neuro was meer dan geslaagd 🙂 We hebben een heerlijke avond gehad met de collega’s. Waarvoor hartelijk dank!”

Rijndam
Henriette Griffioen
24 personen
Bedrijfsuitje Dordrecht

Image

Stel je vragen!

Een online bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk! Heb je een vraag of wil je meer informatie over de Goed Nieuws! Online Quiz?

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN GUUS, DÉ SPECIALIST IN ONLINE GAMES!

Offerte aanvragen0413-302773

Liever een ander online bedrijfsuitje?

Voor dé kroon op jullie Goed Nieuws Online Quiz!

Offerte aanvragen0413-302773