fbpx

Online moordspel

Speel een online moordspel met collega’s. Wie heeft de burgemeester vermoord? Voor je het weet verdenk je elkaar nog. Misschien zelfs jezelf.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Uitjes » Online moordspel

Hét interactieve online moordspel

Méér dan een online moordspel. Een interactieve beleving van een moordzaak vanuit huis. Geschikt voor ieder niveau. Compleet met website, video en echte acteurs. Boeiend en meeslepend. Het begint al een paar dagen van tevoren. Iedere speler ontvangt namelijk thuis een spannend pakket met bewijsmateriaal. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag om de moordenaar van de burgemeester te vinden. Wij zouden er een moord voor doen.

Offerte aanvragenMeer informatie

 

Blüdhaven is in SHOCK

Verhaal van Case blüdhaven

Er is een moord gepleegd in het dorpje Blüdhaven! De burgemeester is vermoord en het hele dorp is in shock. De ervaren rechercheur Wout Boefs werkt aan de zaak. Wie heeft de moord gepleegd, waarom en met welk moordwapen? Het lukt de rechercheur niet om de moord op te lossen. En de tijd begint te dringen. Hij heeft nog een paar uur de tijd. Lukt het hem niet, dan wordt hij van de zaak gehaald. Kunnen jullie hem helpen om deze moordzaak op te lossen?

10 verdachten, 1 moordenaar

De verdachten in de zaak zijn 10 inwoners van het dorpje Blüdhaven. Wie heeft de moord gepleegd? Is het de slager Harry Speks of toch Pieter Oppeneer, de chauffeur van de burgemeester? Rechercheur Wout Boefs zit met de handen in het haar. Een anonieme tipgever heeft hem informatie en aanwijzingen toegestuurd. Iemand uit het dorp weet dus meer over deze moord! Maar het lukt de rechercheur niet om de aanwijzingen te ontcijferen. Jullie gaan hem daarbij helpen! Lukt het jullie om de dader, het moordwapen en het motief te vinden voordat de rechercheur van de zaak wordt gehaald?

Recensies

“Beste Uitjesbazen, Ik wilde jullie graag nog even bedanken voor het geweldige online Murder Mystery event dat wij gisteren hadden. Het was een groot succes! De vooraf gestuurde enveloppen met bewijsmateriaal hielpen goed om iedereen vast in de stemming te krijgen 😊 Dank ook aan Lyndsay die het in professioneel Engels leuk en goed kon uitleggen.”

Mattel Europe BV
Jill Pieterse
Online moordspel

“We hebben enorm gelachen en iedereen vond het een heel leuk spel. Ik zal jullie zeker bij meerdere teams in ons bedrijf aanbevelen als ze op zoek zijn naar een leuk online teamspel.”

Nationale Nederlanden
Heidi Aalbers-Laban
Online moordspel

“Het was helemaal geweldig. Wat een ontzettend uitgebreid en gaaf spel! Zat nog in het winnende team ook, maakte het helemaal af ;)”

De Nederlandsche Bank NV
Franka van den Berg
Online moordspel

Veelgestelde vragen

1. Op welke datum en tijd kan ik het online moordspel spelen?

Het online moordspel kun je op elk gewenst moment spelen. Neem gerust contact met Uitjesbazen op voor de mogelijkheden. Wij bepalen gezamenlijk dé perfecte datum, het tijdstip en de tijdsduur.

2. Kan het online moordspel ook met kleine groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om het moordspel als activiteit in te zetten tijdens een avondje met vrienden, familie of collega’s. Een gezin kan gezellig aan tafel spelen. Met vrienden kan het spel gemakkelijk virtueel worden gespeeld. Collega’s kunnen elkaars leven zuur maken tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje. Onderling contact wordt bijvoorbeeld via Zoom of Skype gemaakt. Spelen maar!

3. Kan het moordspel ook in andere talen worden gespeeld?

Jazeker! Dit moordspel kan geheel in het Engels worden gespeeld. Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Zolang het bij Engels blijft, in ieder geval ;-).

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773