Online moordspel

Speel een online moordspel met collega’s. Wie heeft de burgemeester vermoord? Voor je het weet verdenk je elkaar nog. Misschien zelfs jezelf.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Uitjes » Online moordspel

 

Hét interactieve online moordspel

Méér dan een online moordspel. Een interactieve beleving van een moordzaak vanuit huis. Geschikt voor ieder niveau. Compleet met website, video en echte acteurs. Boeiend en meeslepend. Het begint al een paar dagen van tevoren. Iedere speler ontvangt namelijk thuis een spannend pakket met bewijsmateriaal. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag om de moordenaar van de burgemeester te vinden. Wij zouden er een moord voor doen.

Offerte aanvragenMeer informatie

Speel hét moordspel online

Het online moordspel speel je vanuit jouw eigen huis, gewoon vanaf je eigen computer. Onze online games zorgen voor een groepsgevoel, humor en niet te vergeten gezelligheid. Maar wat maakt dit online moordspel nou zo bijzonder? Naast het feit dat je jezelf rechercheur voor een dag mag noemen, natuurlijk.

  • Je speelt in virtuele teams tegen andere teams.
  • Iedere speler ontvangt thuis een pakket met echt bewijsmateriaal.
  • Onderzoek de moordzaak stap voor stap aan de hand van een speciale website.
  • Met vakkundige begeleiding van een spelleider voor grote groepen.
  • Geschikt voor ieder niveau, iedere gelegenheid én iedere groep.

Ja, ik wil een offerte

 

Blüdhaven is in SHOCK

Verhaal van Case: 5469
Er is een moord gepleegd in het dorpje Blüdhaven! De burgemeester is vermoord en het hele dorp is in shock. De ervaren rechercheur Wout Boefs werkt aan de zaak. Wie heeft de moord gepleegd, waarom en met welk moordwapen? Het lukt de rechercheur niet om de moord op te lossen. En de tijd begint te dringen. Hij heeft nog een paar uur de tijd. Lukt het hem niet, dan wordt hij van de zaak gehaald. Kunnen jullie hem helpen om deze moordzaak op te lossen?
10 verdachten, 1 moordenaar
De verdachten in de zaak zijn 10 inwoners van het dorpje Blüdhaven. Wie heeft de moord gepleegd? Is het de slager Harry Speks of toch Pieter Oppeneer, de chauffeur van de burgemeester? Rechercheur Wout Boefs zit met de handen in het haar. Een anonieme tipgever heeft hem informatie en aanwijzingen toegestuurd. Iemand uit het dorp weet dus meer over deze moord! Maar het lukt de rechercheur niet om de aanwijzingen te ontcijferen. Jullie gaan hem daarbij helpen! Lukt het jullie om de dader, het moordwapen en het motief te vinden voordat de rechercheur van de zaak wordt gehaald?

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Recensies

“Het spel zit grandioos goed in elkaar, erg leuk om te doen en het daagt goed uit! Door het geleverde materiaal in combinatie met de interactieve website kom je echt goed in de sfeer van het spel te zitten. Erg leuk!”

Martha van Helm
Baanbrekers
54 personen

Image

“Het online moordspel was voor ons een succes! Iedereen vond het een uitdagend spel en slim in elkaar gezet. We hebben genoten. Een leuke activiteit voor zo’n grote groep. Complimenten namens ons allemaal!”

Niels ver Voort
ABN AMRO
938 personen

Image

“De groepjes raakten bij ons snel op dreef. Wat een geslaagde middag was het! We hebben er allemaal ontzettend veel plezier mee gehad. Van veel collega’s heb ik positieve reacties gekregen. Een dikke 10!”

Paul Stoutjes
Univé Rechtshulp
376 personen

Image

Veelgestelde vragen

Op welke datum en tijd kan ik het online moordspel spelen?

Het online moordspel kun je op elk gewenst moment spelen. Neem gerust contact met Uitjesbazen op voor de mogelijkheden. Wij bepalen gezamenlijk dé perfecte datum, het tijdstip en de tijdsduur.

Kan het online moordspel ook met kleine groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om het moordspel als activiteit in te zetten tijdens een avondje met vrienden, familie of collega’s. Een gezin kan gezellig aan tafel spelen. Met vrienden kan het spel gemakkelijk virtueel worden gespeeld. Collega’s kunnen elkaars leven zuur maken tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje. Onderling contact wordt bijvoorbeeld via Zoom of Skype gemaakt. Spelen maar!

Kan het moordspel ook in andere talen worden gespeeld?

Jazeker! Dit moordspel kan geheel in het Engels worden gespeeld. Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Zolang het bij Engels blijft, in ieder geval ;-).