fbpx

Online Moordspel

Speel een Online Moordspel met collega’s. Wie heeft de burgemeester vermoord? Voor je het weet verdenk je elkaar nog. Misschien zelfs jezelf.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Spanning, sensatie en plezier

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Voor een ongelimiteerd aantal personen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Online Moordspel

Hét interactieve Online Moordspel

Méér dan een Online Moordspel. Een interactieve beleving van een moordzaak vanuit huis. Geschikt voor ieder niveau. Compleet met website, video en echte acteurs. Boeiend en meeslepend. Het begint al een paar dagen van tevoren. Iedere speler ontvangt namelijk thuis een spannend pakket met bewijsmateriaal. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag om de moordenaar van de burgemeester te vinden. Wij zouden er een moord voor doen..

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Blüdhaven is in SHOCK

Verhaal van Case blüdhaven

Er is een moord gepleegd in het dorpje Blüdhaven! De burgemeester is vermoord en het hele dorp is in shock. De ervaren rechercheur Wout Boefs werkt aan de zaak. Wie heeft de moord gepleegd, waarom en met welk moordwapen? Het lukt de rechercheur niet om de moord op te lossen. En de tijd begint te dringen. Hij heeft nog een paar uur de tijd. Lukt het hem niet, dan wordt hij van de zaak gehaald. Kunnen jullie hem helpen om deze moordzaak op te lossen?

10 verdachten, 1 moordenaar

De verdachten in de zaak zijn 10 inwoners van het dorpje Blüdhaven. Wie heeft de moord gepleegd? Is het de slager Harry Speks of toch Pieter Oppeneer, de chauffeur van de burgemeester? Rechercheur Wout Boefs zit met de handen in het haar. Een anonieme tipgever heeft hem informatie en aanwijzingen toegestuurd. Iemand uit het dorp weet dus meer over deze moord! Maar het lukt de rechercheur niet om de aanwijzingen te ontcijferen. Jullie gaan hem daarbij helpen! Lukt het jullie om de dader, het moordwapen en het motief te vinden voordat de rechercheur van de zaak wordt gehaald?

Recensies Online Moordspel

Deze recensies zijn om te moorden…

“Beste Uitjesbazen, Ik wilde jullie graag nog even bedanken voor het geweldige online Murder Mystery event dat wij gisteren hadden. Het was een groot succes! De vooraf gestuurde enveloppen met bewijsmateriaal hielpen goed om iedereen vast in de stemming te krijgen 😊 Dank ook aan Lindsay die het in professioneel Engels leuk en goed kon uitleggen.”

Mattel Europe BV
Jill Pieterse
65 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“We hebben enorm gelachen en iedereen vond het een heel leuk spel. Ik zal jullie zeker bij meerdere teams in ons bedrijf aanbevelen als ze op zoek zijn naar een leuk online teamspel.”

Nationale Nederlanden
Heidi Aalbers-Laban
30 personen
Bedrijfsuitje Den Haag

Image

“Het was helemaal geweldig. Wat een ontzettend uitgebreid en gaaf spel! Zat nog in het winnende team ook, maakte het helemaal af ;)”

De Nederlandsche Bank NV
Franka van den Berg
23 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

Stel je vragen!

Een online bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk! Heb je een vraag of wil je meer informatie over het Online Moordspel?

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN GUUS, DÉ SPECIALIST IN ONLINE GAMES!

Offerte aanvragen0413-302773

Liever een ander online bedrijfsuitje?

Voor dé kroon op jullie Online Moordspel!

Offerte aanvragen0413-302773