Uitje aanvragen
De online escape sensatie van dit moment
De online escape sensatie van dit moment
Voor een ongelimiteerd aantal personen
Voor een ongelimiteerd aantal personen
Vanaf 19,50 per persoon
Vanaf 19,50 per persoon
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Ga aan de slag als hacker

Hackers hebben het systeem gehackt van jullie bedrijf en krijgen toegang tot bedrijfsdata, documenten en privacygevoelige informatie. Aan jullie de taak om juist deze hackers terug te hacken.

Door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels zijn jullie niet alleen de hackers te slim af, maar leren jullie ook alles over hacken, de wereld van hackers en hoe je een hackaanval kan voorkomen. Deze zenuwslopende escape game wordt geheel digitaal gespeeld. Boek snel Online Escape Room: The Hack Game bij Uitjesbazen!

Bekijk onze trailer

Wie maakt als eerste de hack onschadelijk?

3,2,1: System Hacked! Wat nu? Het systeem is gehackt en in tweetallen hebben jullie de taak om de hackers te slim af te zijn. Door puzzels en raadsels op te lossen, gebaseerd op hacken, leren jullie alles over de wereld van hackers.

In duo’s verkrijgen jullie een code om in te loggen in combinatie met een Hack Guide. Gebruik het verstandig om de hack zo snel mogelijk onschadelijk te maken.

  • Geheel in het thema van digitalisering, data en privacy;
  • Gezamenlijke opening en afsluiting;
  • Een code om in te loggen in de online game;
  • Hack Guide met alle puzzels, escape games en raadsels;
  • Jullie spelen in duo’s tegen andere collega’s;
  • Volledig te spelen vanuit huis. Werk samen via Teams, Zoom of Google Meet;
  • Een zenuwslopend spel voor ervaren en minder ervaren Escape Room spelers. Welk duo lukt het om als eerste de hack onschadelijk te maken?
  • Liever een soortgelijk uitje fysiek boeken? Neem dan een kijkje bij Escape Room op locatie!

Reviews van de Online Escape Room

De escape game zat erg leuk in elkaar. ”Bedankt voor de leuke middag gisteren. De escape game zat erg leuk in elkaar, een mooie online activiteit om in deze corona tijd te doen.” Jorn Roijen Maastricht – 45 personen The Hack Game
De online Escape Room gedaan en het was een groot succes! ”Nog even een snelle terugkoppeling: afgelopen vrijdag de online Escape Room gedaan en het was een groot succes! Pittige vragen: van de 5 teams (4-5 personen) heeft 1 team de escaperoom uitgespeeld binnen de 2 uur die we ervoor gegeven hadden (sommige teams zijn erna nog doorgegaan om hem af te maken) Maar dat was juist goed, het moet niet te makkelijk zijn! 🙂 Hartstikke bedankt voor alle support!” Maira van Andel Eindhoven – 27 personen The Hack Game
Inmiddels hebben wij jullie spel gespeeld. Erg leuk. Esther Brantjes Tiel – 11 personen The Hack Game

Haal alles uit jullie online uitje!

Je bent eruit. Het wordt The Hack Game, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld de escape room personaliseren? Wij kijken graag mee wat we voor jullie kunnen betekenen. Een online uitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk

Bel met Guus, specialist in online uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander online uitje?

Een uniek bedrijfsuitje voor een ongelimiteerd aantal personen!

Je hoeft geen cyberspecialist te zijn om een offerte aan te vragen!

ja, ik wil een gratis offerte
Uitje aanvragen