Online escape room

Met deze online escape room dompel je jezelf onder in de wereld van hackers. Probeer zo snel mogelijk schadelijke hacks ongedaan te maken. System hacked!

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Uitjes » Online escape room: The Hack Game

 

The Hack Game

The Hack Game is een online escape room die volledig in het teken staat van privacy, digitalisering en data. Hackers hebben het systeem gehackt en krijgen nu toegang tot allerlei data, documenten en privacygevoelige informatie. Dat kunnen we niet laten gebeuren. Door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels zijn jullie niet alleen de hackers te slim af, maar leren jullie ook alles over hacken, de wereld van hackers en hoe je een hackaanval kan voorkomen! Deze zenuwslopende online escape room wordt geheel digitaal gespeeld en kan dus vanuit huis worden gespeeld. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten.

Offerte aanvragenMeer informatie

Online escape room, hoe dan?

Iedere speler krijgt digitaal alle benodigdheden doorgestuurd. Alle puzzels zijn strak vormgegeven en passen volledig in het hack-thema. Jullie maken onderling contact via een stream. Op deze manier kunnen jullie samenwerken om de hackers te slim af te zijn. De Hack Guide is jouw redder in nood. En tegelijkertijd misschien wel jouw weg naar de ondergang ;-). Use it wisely.

  • Een code om in te loggen in de online game.
  • Hack Guide met alle puzzels en raadsels.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Privacy hack game spel serious game bedrijfsuitje teamuitje personeelsuitje

Recensies

Wat een ontzettend gave avond hebben we gehad met collega’s. Ieder vanuit huis, maar net zo spannend. Samenwerking was belangrijk, maar dat ging helemaal goed.

Erasmus MC
The Hack Game
105 personen

Image

Alle collega’s vonden het top. En we hebben er zelfs nog iets van geleerd! Super goed verhaal en begeleiding. Top!

Gemeente Haarlem
The Hack Game
15 personen

Image

Ondanks dat iedereen vanuit huis speelde, hebben we een geweldige tijd gehad. Dit verhaal is zo goed, dat het een makkie was om goed samen te werken. Top organisatie!

Unilever
The Hack Game
465 personen

Image

Veelgestelde vragen

Op welke datum en tijd kan ik de online escape room spelen?

Vraag The Hack Game aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Ook de tijdsduur kunnen we in overleg bepalen. Vraag ons zeker eens naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan de online escape room ook met een kleine groep worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om The Hack Game als activiteit in te zetten tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje. Er kunnen veel mensen meedoen en de game kan op iedere gewenste datum worden gespeeld. Toch is het ook zeker mogelijk om deze game met een kleinere groep te spelen. Ieder krijgt het materiaal thuisgestuurd, waardoor het niet uit maakt hoe groot of klein de groep is. Neem zeker contact met ons op als je meer wil weten.