Online escape room

Dompel jezelf volledig onder in de wereld van hackers in online escape room: The Hack Game. Een meeslepend avontuur vol puzzels en breinbrekers. 3, 2, 1: System Hacked!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Online escape room: The Hack Game

Ga aan de slag als hacker

Hackers hebben het systeem gehackt van jullie bedrijf en krijgen toegang tot bedrijfsdata, documenten en privacygevoelige informatie. Aan jullie de taak om juist deze hackers terug te hacken. Door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels zijn jullie niet alleen de hackers te slim af, maar leren jullie ook alles over hacken, de wereld van hackers en hoe je een hackaanval kan voorkomen. Deze zenuwslopende escape game wordt geheel digitaal gespeeld. Boek snel online escape room: The Hack Game bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten.

Offerte aanvragenMeer informatie

The Hack Game: dé spannendste online escape room

Iedere speler krijgt digitaal alle benodigdheden doorgestuurd. Alle puzzels zijn strak vormgegeven en passen volledig in het hack-thema. Jullie maken onderling contact via een stream. Op deze manier kunnen jullie samenwerken om de hackers te slim af te zijn. De Hack Guide is jullie redder in nood. En tegelijkertijd misschien wel jullie weg naar de ondergang ;-). Use it wisely.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Recensies

”Wat een ontzettend gave avond hebben we gehad met collega’s. Ieder vanuit huis, maar net zo spannend. Samenwerking was belangrijk, maar dat ging helemaal goed.”

Erasmus MC
The Hack Game

”Collega’s vonden het top. En we hebben er zelfs nog iets van geleerd! Super goed verhaal en begeleiding. Top!”

Gemeente Haarlem
The Hack Game

”Ondanks dat iedereen vanuit huis speelde, hebben we een geweldige tijd gehad. Dit verhaal is zo goed, dat het een makkie was om goed samen te werken. Top organisatie!”

Unilever
The Hack Game

Veelgestelde vragen

Hoe gaat The Hack Game in zijn werking?

De dag van het online event vindt plaats. Jullie contactpersoon zal voor deze dag genoeg codes ontvangen om aan de meespelende duo’s door te geven. De link waar deze code ingevoerd moet worden, zal tijdens de opening van het spel gegeven worden. Na de intro zullen de duo’s contact zoeken in een andere call en het spel vanuit daar gaan spelen.

Op welke datum en tijd kan ik deze online escape room spelen?

Vraag The Hack Game aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Ook de tijdsduur kunnen we in overleg bepalen. Vraag ons zeker eens naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom is The Hack Game geschikt voor teambuilding?

The Hack Game is dé ideale activiteit om in te zetten tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje. Jullie werken samen en leren elkaar beter kennen. Kortom: perfect voor teambuilding. Er kunnen veel mensen meedoen en de game kan op iedere gewenste datum worden gespeeld.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773