Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Den Haag

Bij Uitjesbazen nodigen we jullie uit voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Den Haag. Verken de koninklijke hoofdstad van Nederland terwijl jullie teambuildingactiviteiten, spannende uitdagingen en een flinke dosis plezier beleven. Bereid je voor op een dag vol avontuur, gezelligheid en het creëren van onvergetelijke herinneringen samen met je collega’s!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Den Haag.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding met onze unieke personeelsuitjes in Den Haag! Onze escape rooms bieden een meeslepende ervaring waarbij jullie als team puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen. Daarnaast bieden we uitdagende escape games waarbij jullie door de stad moeten navigeren en verborgen aanwijzingen moeten vinden om een missie te volbrengen.

Voor een onvergetelijke virtuele realiteit-ervaring hebben we ook diverse VR-uitjes waarbij jullie in een andere wereld stappen en samenwerken om uitdagende opdrachten te voltooien. Of je nu op zoek bent naar spanning, avontuur of teamwork, onze personeelsuitjes zullen voor een onvergetelijke ervaring zorgen!

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Den Haag

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Den Haag en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Het is zeker geen doorsnee Bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. “De Foute Bingo geboekt bij de Uitjesbazen. Het is zeker geen doorsnee Bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!” Walter van de Ven Den Haag – 95 personen Foute Bingo
Wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. “Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.” Wilko Brederveld Den Haag – 24 personen Crazy 88 Deluxe
Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel. “Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad. “Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.” Jolanda Ellis Den Haag – 105 personen Wie is de Rat?
Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond. Yvonne Eijben Den Haag – 23 personen PubQuiz op locatie

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Den Haag met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Den Haag en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Den Haag?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Den Haag!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!