fbpx

Personeelsuitje

Den Haag

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Den Haag? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Den Haag

Een personeelsuitje organiseren in Den Haag

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen jullie uit voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Den Haag. Verken de koninklijke hoofdstad van Nederland terwijl jullie teambuildingactiviteiten, spannende uitdagingen en een flinke dosis plezier beleven. Bereid je voor op een dag vol avontuur, gezelligheid en het creëren van onvergetelijke herinneringen samen met je collega’s!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding met onze unieke personeelsuitjes in Den Haag! Onze escape rooms bieden een meeslepende ervaring waarbij jullie als team puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen. Daarnaast bieden we uitdagende escape games waarbij jullie door de stad moeten navigeren en verborgen aanwijzingen moeten vinden om een missie te volbrengen.

Voor een onvergetelijke virtuele realiteit-ervaring hebben we ook diverse VR-uitjes waarbij jullie in een andere wereld stappen en samenwerken om uitdagende opdrachten te voltooien. Of je nu op zoek bent naar spanning, avontuur of teamwork, onze personeelsuitjes in Den Haag zullen zeker voor een onvergetelijke ervaring zorgen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Den Haag en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Den Haag met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Den Haag en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Den Haag?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Den Haag!

Offerte aanvragen 0413-302773