fbpx

Personeelsuitje Scheveningen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Scheveningen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Scheveningen

Een personeelsuitje organiseren in Scheveningen

Welkom bij Uitjesbazen! We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Scheveningen. Geniet van de zon, het strand en de bruisende sfeer terwijl jullie samen met ons team de ultieme teambuilding ervaring beleven. Maak je klaar voor een dag vol avontuur, plezier en onvergetelijke herinneringen aan de Nederlandse kust!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van personeelsuitjes in Scheveningen bij Uitjesbazen! Duik in de mysterieuze ambiance van onze escape rooms, waar jullie als team samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of ga voor een adrenalinekick met onze interactieve escape games, waarbij jullie de stad verkennen en uitdagende opdrachten moeten voltooien.

Voor een unieke ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan, waarbij jullie met behulp van virtual reality technologie de grenzen van de realiteit kunnen overstijgen. Of je nu op zoek bent naar uitdaging, teambuilding of gewoon een gezellig samenzijn, Uitjesbazen heeft het perfecte personeelsuitje in Scheveningen voor jullie team!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Scheveningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Scheveningen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Scheveningen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Scheveningen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Scheveningen!

Offerte aanvragen 0413-302773