fbpx

Personeelsuitje Scheveningen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Scheveningen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Scheveningen

Er samen op uit in Scheveningen met je collega’s

Er staat weer een bedrijfsuitje in Den Haag op de planning. Wat dachten jullie er van om een activiteit te doen aan de mooie stranden van Scheveningen? Uitjesbazen staat voor jullie klaar, weer of geen weer. Maak je klaar voor een dag vol avontuur, plezier en onvergetelijke momenten aan de Nederlandse kust!

Maak het strand onveilig met onze Beach games!

Als je in Scheveningen bent, wil je natuurlijk optimaal gebruik maken van de omgeving. Wat dacht je van Highland Games op het strand? Laat je Schotse kracht zien terwijl je samenwerkt om uitdagende opdrachten te overwinnen, uiteraard gekleed in een kilt. Een ander uitje dat perfect past bij de strandsetting is ons Expeditie Robinson teamuitje. Vorm verschillende kampen en ga de uitdaging aan met spannende challenges. Teamspirit, samenwerking en moed staan centraal. Weet jij overeind te blijven tijdens elke eilandraad?

Naast deze personeelsuitjes hebben we ook nog andere soorten activiteiten. Dus voor iedere groep is er wat wils. Kijk gerust even rond of bel ons voor gepast advies!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Scheveningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Scheveningen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Scheveningen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Scheveningen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Scheveningen!

Offerte aanvragen 0413-302773