fbpx

Personeelsuitje

Veenendaal

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Veenendaal? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Veenendaal

Een personeelsuitje organiseren in Veenendaal

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen je uit om samen met je team een onvergetelijk personeelsuitje te beleven in het prachtige Veenendaal. Laat je verrassen door de bruisende sfeer, de unieke locaties en de spannende activiteiten die wij voor jullie in petto hebben.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van Veenendaal tijdens onze onvergetelijke personeelsuitjes. Stap in een mysterieuze escape room en laat je team samenwerken om puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen. Of kies voor een uitdagende escape game waarbij jullie de stad doorkruisen op zoek naar aanwijzingen en verborgen schatten.

Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan. Betreed virtuele werelden en beleef avonturen die je zintuigen prikkelen. Van virtueel racen tot teamgevechten, onze VR-uitjes zorgen voor een ongekende adrenalinekick.

Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, bij Uitjesbazen staan teambuilding en plezier altijd centraal. Onze professionele begeleiders zorgen voor een vlekkeloze organisatie, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het versterken van de teamgeest en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Kies voor een personeelsuitje in Veenendaal en laat je verrassen door de mogelijkheden die deze bruisende stad te bieden heeft. Boek vandaag nog jullie avontuur en maak van jullie teamuitje een succes waar nog lang over nagepraat zal worden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Veenendaal en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Veenendaal met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veenendaal en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Veenendaal?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Veenendaal!

Offerte aanvragen 0413-302773