Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Ede

Ede, de perfecte bestemming voor jullie onvergetelijke personeelsuitje! Ontdek de charme van deze prachtige stad en laat Uitjesbazen jullie een dag vol plezier en teambuilding bezorgen. Van spannende escape rooms tot uitdagende outdoor activiteiten, ons gevarieerde aanbod zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jullie team.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Ede.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van personeelsuitjes in Ede met Uitjesbazen! Onze escape rooms nemen jullie mee op een avontuur vol mysteries en puzzels, waarin samenwerking en communicatie essentieel zijn om te ontsnappen. Voor een moderne twist bieden we ook boeiende VR-uitjes aan, waarin jullie team zich kan onderdompelen in virtuele werelden vol uitdagingen en teamwork.

Gegarandeerd een onvergetelijke dag met Uitjesbazen

Of kies voor onze spannende escape games, waarbij jullie op verschillende locaties in Ede geheimen moeten ontrafelen en codes moeten kraken. Wat je ook kiest, Uitjesbazen staat garant voor een onvergetelijk en verbindend personeelsuitje in Ede!

Ede | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Ede

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Ede mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Ede en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. “Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.” Linda Willems Arnhem / Deventer / Doetinchem – 22 personen Escape Room op locatie
We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor! Yvonne van der Pas Nijmegen – 36 personen PubQuiz op locatie
Het was een fijne avond vrijdag. ”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.” Celine De Vroey Apeldoorn – 80 personen Foute Bingo
De groep vond het een leuke activiteit! Banu van Moerkerk Wageningen – 26 personen Wie is de Rat?
Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Ede. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Ede en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Ede?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Ede!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!