fbpx

Personeelsuitje Gelderland

Wil je met jouw collega’s een personeelsuitje organiseren in Gelderland? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte personeelsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele
personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Gelderland

Een leuk personeelsuitje organiseren in Gelderland

Als de grootste provincie van Nederland biedt Gelderland tal van mogelijkheden voor het organiseren van een tof personeelsuitje. Wat dacht je van een geweldige diner game, een spannende escape room of een ludieke quizshow? Wij komen op naar elke locatie in heel de provincie. Van Arnhem tot Nijmegen en Apeldoorn. Zijn jullie klaar voor een gezellige tijd en waanzinnige activiteiten?

Een originele activiteit samen met je collega’s!

Bij Uitjesbazen organiseren wij de leukste en meest originele bedrijfsuitjes. Laat je bijvoorbeeld volledig onderdompelen tijdens de Quizshow Deluxe! In deze quiz zijn jullie het leidendvoorwerp. Acht rondes passeren de revue en ze worden volledig gepersonaliseerd naar jullie personeel. Laat je tijdens deze quiz verrassen door onze professionele presentatoren en unieke rondes.

Als jullie liever een personeelsuitje met een actief randje willen, ga dan op pad tijdens een van onze stadsspellen. Met Wie is de Rat gaan jullie in teams de stad in om verschillende hoogtepunten te bezoeken en opdrachten te voltooien. Het doel is om de meeste punten te behalen, maar er is een twist… In elk team zit namelijk een rat die er alles aan zal doen om zo min mogelijk punten te scoren. Dit is maar een kleine greep uit ons aanbod aan personeelsuitjes. Kijk gerust even verder voor andere mogelijkheden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Den Bosch en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Als jullie de keuze gemaakt hebben tussen een van onze uitjes zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. We komen naar de locatie die jullie kiezen en bereiden alles voor. Samen maken we er een fantastische dag van in het grote Gelderland!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wat zijn we toch trots op onze personeelsuitjes in Gelderland!

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Personeelsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Gelderland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel de provincie. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Boek een personeelsuitje in een stad of in de omgeving van Gelderland!

Onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Gelderland!

Offerte aanvragen0413-302773