fbpx

Personeelsuitje Apeldoorn

Wil je met jouw collega’s een personeelsuitje organiseren in Apeldoorn? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Apeldoorn

Dé leukste personeelsuitjes in Apeldoorn

Apeldoorn biedt een prachtige omgeving voor een onvergetelijk personeelsuitje. De stad is bekend om zijn groene landschap, koninklijke allure en bruisende sfeer, waardoor het de ideale bestemming is voor onze uitjes. Tijdens onze City Games kunnen jullie de charmante straatjes en pleinen van Apeldoorn verkennen terwijl jullie uitdagende opdrachten uitvoeren en raadsels oplossen. Het competitieve element zorgt voor extra plezier en bevordert de teambuilding, terwijl jullie de stad op een unieke manier ontdekken. Maar Uitjesbazen heeft meer in hun mars. Zo bieden we ook vele Escape Games en Quizzen of Spelshows aan!

Apeldoorn + Uitjesbazen = Wauw!

Stort je samen op een spannend avontuur met onze City Games. Verken de stad terwijl je uitdagende opdrachten uitvoert en raadsels oplost. Of ga op pad in het centrum met het interactieve spel Wie is de Rat? Ontdek wie er in jullie groep saboteert en geniet van een mix van teamwork en competitie. Voor wie liever binnen wil blijven, bieden we ook andere leuke opties, zoals een Virtual Reality Experience waarbij je in een digitale wereld stapt en samen uitdagende puzzels voltooid. Of kies voor een Quizshow Deluxe waarbij jullie kennis en vaardigheden worden getest in een gezellige en interactieve setting. Laat ons jullie helpen om het perfecte uitje te vinden dat aansluit bij jullie wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Met onze ervaren spelleiders zorgen we ervoor dat jullie personeelsuitje een onvergetelijke ervaring wordt.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Apeldoorn en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Neem dan snel contact met ons op. Samen maken we er een fantastische dag van in Apeldoorn!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Deze uitjes zijn al succesvol afgerond! Hebben jullie de volgende succeservaring?

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingo

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Apeldoorn met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Apeldoorn en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Apeldoorn?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Apeldoorn!

Offerte aanvragen0413-302773