fbpx

Personeelsuitje

Apeldoorn

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Apeldoorn? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Apeldoorn

Een personeelsuitje organiseren in Apeldoorn

Het is tijd om even te ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden en te genieten van een gezellig en avontuurlijk personeelsuitje in het prachtige Apeldoorn! Laat je verrassen door de groene omgeving, de historische charme en de talloze mogelijkheden die deze bruisende stad te bieden heeft. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol teambuilding, plezier en nieuwe herinneringen die we samen zullen creëren.

Kies voor een leuke activiteit

Welkom bij Uitjesbazen! Wij hebben een breed scala aan spannende en uitdagende personeelsuitjes in Apeldoorn die perfect zijn om de teamgeest te versterken. Ontdek onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team jullie puzzelvaardigheden en samenwerkingsvermogen op de proef kunnen stellen om te ontsnappen uit mysterieuze scenario’s. Voor een meer interactieve ervaring bieden onze escape games de perfecte mix van breinbrekende raadsels en real-life avontuur.

Als jullie op zoek zijn naar een futuristische en meeslepende ervaring, dan zijn onze VR-uitjes precies wat jullie nodig hebben. Stap in een virtuele wereld en beleef adembenemende avonturen, van virtueel paintballen tot het overwinnen van hoogtes in een virtuele klimervaring. Onze VR-uitjes combineren de nieuwste technologie met teamwork en competitie, waardoor jullie een onvergetelijke dag vol plezier en verbondenheid kunnen ervaren.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Apeldoorn en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Apeldoorn met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Apeldoorn en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Apeldoorn?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Apeldoorn!

Offerte aanvragen 0413-302773