Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Op avontuur op de Veluwe

Ontsnap aan de alledaagse routine en laat de Veluwe jullie omgeving zijn voor personeelsuitjes vol teambuilding en plezier. Van uitdagende outdooractiviteiten tot creatieve workshops, wij brengen een frisse wind in traditionele teambuilding. Dus, stap uit je comfortzone en ervaar de Veluwe als nooit tevoren!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in de Veluwe.

Uitdagend personeelsuitje op de Veluwe

Welkom op de Veluwe, waar positiviteit en teambuilding hand in hand gaan voor een onvergetelijke ervaring! Hier op deze prachtige locatie, te midden van uitgestrekte bossen en rustgevende heidevelden, nodigen we jullie uit voor een dag vol lachen en uitdagingen.

Maak onvergetelijke herinneringen in de Veluwe

Van knotsgekke outdoor avonturen tot workshops die de creativiteit op scherp zetten. De Veluwe wordt jullie speeltuin voor positieve teammomenten, waarbij de nadruk ligt op plezier en gezamenlijk succes. Dus, laat alle zorgen achter je, want op de Veluwe staat jullie een dag vol positiviteit te wachten.

Veluwe | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes op de Veluwe

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in de Veluwe mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in de Veluwe. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! “Op heel korte termijn hebben de Uitjesbazen nog een super gezellige Foute Bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!” Mariëlle Berkhoff Apeldoorn – 150 personen Foute Bingo
Het was een fijne avond vrijdag. ”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.” Celine De Vroey Apeldoorn – 80 personen Foute Bingo
Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor! Saskia Frenkel Arnhem / Apeldoorn – 21 personen Moordspel op locatie
De groep vond het een leuke activiteit! Banu van Moerkerk Wageningen – 26 personen Wie is de Rat
Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf. “Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.” Bente Hendriksen Arnhem – 32 personen VR Teambuilding

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in de Veluwe. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Veluwe en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van de Veluwe?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in de Veluwe!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!