fbpx

Personeelsuitje Zwolle

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Zwolle? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Zwolle

Een personeelsuitje organiseren in het prachtige Zwolle

Op zoek naar een onvergetelijk personeelsuitje in Zwolle? Uitjesbazen staat voor u klaar! Laat ons uw teambuildingevenement organiseren en beleef een dag vol plezier, spanning en samenwerking in deze bruisende stad. Heb je even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan in het mooie Zwolle?

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een aantal geweldige uitjes die perfect zijn voor uw personeelsuitje in Zwolle. Hier zijn enkele populaire opties:

Crazy 88 Deluxe: Durft u de uitdaging aan? Tijdens Crazy 88 Deluxe krijgen teams een lijst met knotsgekke opdrachten die ze binnen een bepaalde tijd moeten voltooien. Van het doen van vreemde dansjes tot het aanspreken van vreemden, dit spel zorgt gegarandeerd voor veel hilariteit en teambuilding.

Escape the City: Zwolle Edition: Bereid u voor op een spannende race tegen de klok terwijl u de stad Zwolle doorkruist om puzzels op te lossen en mysteries te ontrafelen. Samenwerking, communicatie en creatief denken zijn essentieel om te ontsnappen voordat de tijd om is.

Wie is de Rat: Een spel vol intriges en wantrouwen! Tijdens dit interactieve spel moeten teams samenwerken om opdrachten uit te voeren en punten te verdienen. Maar pas op, er is een rat in het spel die alles in het geheim saboteert. Ontdek wie de rat is en versterk tegelijkertijd de teamgeest.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele leuke uitjes die Uitjesbazen te bieden heeft. Neem contact op met ons voor meer informatie en ontdek de perfecte activiteit om uw personeelsuitje in Zwolle onvergetelijk te maken!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Zwolle en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Personeelsuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Zwolle met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zwolle en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Zwolle?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Zwolle!

Offerte aanvragen 0413-302773