Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in het prachtige Zwolle

Op zoek naar een onvergetelijk personeelsuitje in Zwolle? Uitjesbazen staat voor u klaar! Laat ons uw teambuildingevenement organiseren en beleef een dag vol plezier, spanning en samenwerking in deze bruisende stad. Heb je even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes. Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan in het mooie Zwolle?

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Zwolle.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een aantal geweldige uitjes die perfect zijn voor uw personeelsuitje in Zwolle. Hier zijn enkele populaire opties:

Een groot aanbod aan unieke uitjes

Crazy 88 Deluxe: Durft u de uitdaging aan? Tijdens Crazy 88 Deluxe krijgen teams een lijst met knotsgekke opdrachten die ze binnen een bepaalde tijd moeten voltooien. Van het doen van vreemde dansjes tot het aanspreken van vreemden, dit spel zorgt gegarandeerd voor veel hilariteit en teambuilding.

Escape the City: Zwolle Edition: Bereid u voor op een spannende race tegen de klok terwijl u de stad Zwolle doorkruist om puzzels op te lossen en mysteries te ontrafelen. Samenwerking, communicatie en creatief denken zijn essentieel om te ontsnappen voordat de tijd om is.

Wie is de Rat: Een spel vol intriges en wantrouwen! Tijdens dit interactieve spel moeten teams samenwerken om opdrachten uit te voeren en punten te verdienen. Maar pas op, er is een rat in het spel die alles in het geheim saboteert. Ontdek wie de rat is en versterk tegelijkertijd de teamgeest.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele leuke uitjes die Uitjesbazen te bieden heeft. Neem contact op met ons voor meer informatie en ontdek de perfecte activiteit om uw personeelsuitje in Zwolle onvergetelijk te maken!

Zwolle | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Zwolle

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Zwolle mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Zwolle en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken. “Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.” Sjors Negenman Enschede / Zwolle – 31 personen PubQuiz op locatie
De Uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord. “Wij hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad en de Uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord en zelfs de vooraf sceptische collega’s werden megafanatiek. Echt een aanrader!” Lisanne Zanting Zwolle – 30 personen Crazy 88 Deluxe
Alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. “Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!” Hennie Poortinga Zwolle – 15 personen Wie is de Rat?
Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden! Simone Peet Enschede / Deventer – 16 personen Escape Box
Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld! “Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!” Vivian Janvier Hengelo – 13 personen Foute Bingo
Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. “Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.” Joop Reisiger Assen – 35 personen Full VR Experience

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Zwolle. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Zwolle en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Zwolle?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Zwolle!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!