fbpx

Personeelsuitje Kampen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Kampen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Kampen

Een personeelsuitje organiseren in Kampen

Welkom in Kampen, een historische stad met een moderne twist! Bij Uitjesbazen hebben we een onvergetelijk personeelsuitje voor jullie samengesteld, waarbij jullie kunnen genieten van de charmante sfeer en de prachtige bezienswaardigheden van deze bijzondere stad aan de IJssel. Versterk de teamspirit, beleef avonturen en creëer mooie herinneringen tijdens dit onvergetelijke uitje in Kampen!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van escape rooms, escape games en virtual reality tijdens onze personeelsuitjes in Kampen! Duik in uitdagende mysteries, werk samen als een hecht team en beleef een onvergetelijke ervaring. Onze escape rooms in Kampen dagen jullie uit om puzzels op te lossen, codes te kraken en de tijd te verslaan. Liever een interactieve ervaring?

Ga dan voor onze escape games, waarin jullie de stad doorkruisen en verschillende opdrachten voltooien. En voor een unieke en meeslepende belevenis bieden wij virtual reality uitjes aan, waarbij jullie ondergedompeld worden in een digitale wereld vol avontuur en uitdagingen. Kies voor een personeelsuitje in Kampen met Uitjesbazen en maak van jullie teambuilding een onvergetelijk avontuur!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Kampen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Kampen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Kampen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Kampen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Kampen!

Offerte aanvragen 0413-302773