fbpx

Personeelsuitje Hengelo

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Hengelo? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Hengelo

Een personeelsuitje organiseren in Hengelo

Welkom bij Uitjesbazen! We zijn verheugd om u uit te nodigen voor een onvergetelijk personeelsuitje in Hengelo. Laat ons team van ervaren en enthousiaste begeleiders u meenemen op een avontuurlijke reis vol teambuilding, plezier en nieuwe herinneringen. Bereid je voor op een dag vol spannende activiteiten en gezelligheid in het bruisende hart van Twente!

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan opwindende personeelsuitjes in Hengelo, waaronder spannende escape rooms, uitdagende escape games en meeslepende VR-ervaringen. Duik met je collega’s in een mysterieuze wereld vol puzzels en raadsels in onze uitdagende escape rooms, waar teamwork en communicatie essentieel zijn om te ontsnappen. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer interactieve uitdaging, bieden onze escape games een mix van fysieke en digitale puzzels, waarbij strategie en samenwerking centraal staan.

En voor een innovatieve en futuristische ervaring kun je je onderdompelen in de opwindende wereld van virtual reality, waarbij je jezelf kunt verliezen in adembenemende omgevingen en meeslepende avonturen. Kies jouw ideale personeelsuitje en beleef een dag vol spanning, teamwork en plezier in het bruisende Hengelo!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Hengelo en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Hengelo met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hengelo en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Hengelo?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Hengelo!

Offerte aanvragen 0413-302773