Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Hengelo

Welkom bij Uitjesbazen! We zijn verheugd om u uit te nodigen voor een onvergetelijk personeelsuitje in Hengelo. Laat ons team van ervaren en enthousiaste begeleiders u meenemen op een avontuurlijke reis vol teambuilding, plezier en nieuwe herinneringen. Bereid je voor op een dag vol spannende activiteiten en gezelligheid in het bruisende hart van Twente!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Hengelo.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan opwindende personeelsuitjes in Hengelo, waaronder spannende escape rooms, uitdagende escape games en meeslepende VR-ervaringen. Duik met je collega’s in een mysterieuze wereld vol puzzels en raadsels in onze uitdagende escape rooms, waar teamwork en communicatie essentieel zijn om te ontsnappen. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer interactieve uitdaging, bieden onze escape games een mix van fysieke en digitale puzzels, waarbij strategie en samenwerking centraal staan.

Stap in de wereld van VR

En voor een innovatieve en futuristische ervaring kun je je onderdompelen in de opwindende wereld van virtual reality, waarbij je jezelf kunt verliezen in adembenemende omgevingen en meeslepende avonturen. Kies jouw ideale personeelsuitje en beleef een dag vol spanning, teamwork en plezier in het bruisende Hengelo!

Hengelo | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Hengelo

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Henglo mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitje in Hengelo en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld! “Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!” Vivian Janvier Hengelo – 13 personen Foute Bingo
Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden! Simone Peet Enschede / Deventer – 16 personen Escape Box
Wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken. “Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.” Sjors Negenman Enschede / Zwolle – 31 personen PubQuiz op locatie
Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. “Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.” Joop Reisiger Assen – 35 personen Full VR Experience
De Uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord. “Wij hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad en de Uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord en zelfs de vooraf sceptische collega’s werden megafanatiek. Echt een aanrader!” Lisanne Zanting Zwolle – 30 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Hengelo. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Hengelo en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Hengelo?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Hengelo!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!