fbpx

Personeelsuitje Deventer

Wil je met jouw collega’s een personeelsuitje organiseren in Deventer? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Deventer

Dé leukste personeelsuitjes in Deventer

Deventer is een prachtige historische stad in het mooie Overijssel. Met sfeervolle straatjes, historische architectuur en gezellige pleinen is het de perfecte setting voor een van de personeelsuitjes van Uitjesbazen! Wat dacht je van een van onze City Games. Samenwerking, oplossingsvermogen en een actieve houding zijn allemaal een must als je één van onze uitjes in de stad gaat doen. Het is dus de ideale teambuildingsactiviteit! Liever iets luchtigers? Onze Quizzen en Spelshows staan garant voor een gezellige en hilarische middag of avond!

Originele personeelsuitjes in Deventer!

Met al die mogelijkheden kan het soms lastig zijn om een passend personeelsuitje voor jullie team uit te kiezen. Wij staan altijd voor jullie klaar met advies en voor eventuele vragen!

Waarom niet samen de uitdaging aangaan met onze spannende Escape Box? Verdeeld in teams ontvangen jullie een mysterieus pakketje van een geheimzinnig figuur. Al snel ontdekken jullie dat dit pakketje een schokkend geheim bevat: een tikkende tijdbom. Werk samen, luister naar de cryptische aanwijzingen van de contactpersoon en voltooi zenuwslopende opdrachten om de bom te ontmantelen. Of jullie nu op zoek zijn naar spanning en avontuur of naar een ontspannen en gezellige activiteit, wij hebben het perfecte uitje voor jullie team. Laat ons jullie begeleiden naar een onvergetelijke ervaring waarbij teamspirit en plezier samenkomen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Deventer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Neem dan snel contact met ons op. Samen maken we er een fantastische dag van in Deventer!

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Deze uitjes zijn al succesvol afgerond! Hebben jullie de volgende succeservaring?

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!”

Kinderopvang Dribbel
Monique Oosterbeek
32 personen
Ik hou van Holland Quiz

Bedrijfsuitje Hengelo - Dribbel | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Deventer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Deventer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Deventer?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Deventer!

Offerte aanvragen0413-302773