fbpx

Personeelsuitje

Deventer

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Deventer? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Deventer

Een personeelsuitje organiseren in Deventer

Ben je klaar om een onvergetelijk personeelsuitje te beleven in het prachtige Deventer? Ontdek de charme van deze historische stad terwijl je teambuilding, plezier en avontuur combineert in een spannende en uitdagende omgeving. Laat je verrassen door de unieke activiteiten die we speciaal voor jullie hebben samengesteld en creëer samen herinneringen die nog lang zullen worden gekoesterd.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de veelzijdigheid van Deventer met ons brede aanbod personeelsuitjes! Voor de liefhebbers van spanning en puzzels bieden we uitdagende escape rooms aan, waarin jullie als team moeten samenwerken om te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Daarnaast hebben we ook spannende escape games waarbij jullie de stad moeten verkennen en raadsels moeten oplossen om een mysterie op te lossen.

Verbeter jullie teamwork en communicatie

Voor een unieke en futuristische ervaring kunnen jullie kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij jullie jezelf volledig onderdompelen in virtuele werelden en uitdagende missies volbrengen. Onze state-of-the-art VR-technologie zorgt voor een levensechte ervaring die je nog lang zal bijblijven. De meeslepende technologie zorgt voor een intense en interactieve ervaring waarbij teamwork en communicatie essentieel zijn. Of jullie nu van breinbrekers houden, avontuur zoeken of de grenzen van de realiteit willen verleggen, bij Uitjesbazen in Deventer vinden jullie gegarandeerd het perfecte personeelsuitje!

Maffia Gijzeling | Escape room op locatie | Bedrijfsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Deventer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Personeelsuitje Deventer

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
20 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Deventer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Deventer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Deventer?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Deventer!

Offerte aanvragen 0413-302773