fbpx

Personeelsuitje Harderwijk

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Harderwijk? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Harderwijk

Een personeelsuitje organiseren in Harderwijk

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen jullie uit om een onvergetelijk personeelsuitje te beleven in het prachtige Harderwijk. Laat de dagelijkse werkzaamheden even achter je en stap samen met je collega’s in een wereld vol avontuur, teambuilding en plezier.

Kies voor een leuke activiteit

Verken de opwindende wereld van personeelsuitjes in Harderwijk met Uitjesbazen! Laat je team onderdompelen in de mysterieuze sfeer van onze uitdagende escape rooms, waarbij samenwerking en het oplossen van puzzels essentieel zijn om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor een avontuurlijke ervaring bieden we tevens unieke escape games, waarbij jullie door de stad moeten navigeren en geheime codes moeten kraken.

Als jullie op zoek zijn naar een uitje met een extra dimensie, ga dan voor onze virtuele realiteit (VR) ervaringen. Betreed samen een wereld die al jullie zintuigen prikkelt en ervaar gezamenlijke VR-avonturen, waarbij jullie als team uitdagingen aangaan en opdrachten volbrengen in een virtuele omgeving. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, onze personeelsuitjes in Harderwijk bieden de perfecte gelegenheid om teambuilding, samenwerking en plezier te bevorderen. Laat de dagelijkse routine even achter je en creëer onvergetelijke herinneringen met je collega’s. Wacht niet langer en boek nu voor een onvergetelijk avontuur dat nog lang zal nazinderen in jullie team!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Harderwijk en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Harderwijk met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Harderwijk en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Harderwijk?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Harderwijk!

Offerte aanvragen 0413-302773