fbpx

Personeelsuitje

Amersfoort

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Amersfoort? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Amersfoort

Een personeelsuitje organiseren in Amersfoort

Welkom bij het bruisende Amersfoort, waar we binnenkort een onvergetelijk personeelsuitje gaan beleven! Met historische charme, moderne flair en talloze verrassingen in petto, belooft deze stad ons een dag vol teambuilding, plezier en avontuur te bieden. Dus maak je klaar om samen met je collega’s de pittoreske straten te verkennen en een onvergetelijke herinnering te creëren!

Kies voor een leuke activiteit

Ontsnap aan de dagelijkse routine in Amersfoort met onze uitdagende escape rooms en interactieve escape games. Verken de stad terwijl je samenwerkt om raadsels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Voor een futuristische twist bieden we ook virtual reality (VR) uitjes aan, waarin je jezelf onderdompelt in een virtuele wereld vol puzzels en avontuur. Kies uit onze gevarieerde selectie en beleef een onvergetelijk personeelsuitje vol teambuilding en plezier. Amersfoort wacht op jullie om de uitdaging aan te gaan en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Kortom: wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen organiseert voor jullie hét perfecte personeelsuitje op locatie naar keuze in Amersfoort. Bekijk op je gemak onze activiteiten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij begeleiden jullie activiteit graag. 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Amersfoort en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!”

Kinderopvang Dribbel
Monique Oosterbeek
32 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Dribbel | Uitjesbazen

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

“Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond!”

PKF Wallast
Wesley La Grand
59 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - PKF | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

“Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! Anne en Nina waren super enthousiaste hosts die onze Immano-foute-party een kickstart hebben gegeven. We hebben de rest van de avond nog vreselijk veel plezier gehad met de gewonnen cadeaus! Echt een aanrader voor een feest event.”

Immano
Maartje Vermeer
17 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Veenendaal

Bedrijfsuitje Veenendaal - Immano | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Amersfoort met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Amersfoort en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Amersfoort?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Amersfoort!

Offerte aanvragen 0413-302773