fbpx

Personeelsuitje

Woerden

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Woerden? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Woerden

Een personeelsuitje organiseren in Woerden

Stap in voor een avontuurlijk personeelsuitje in het betoverende Woerden! Laat je verrassen door de rijke geschiedenis, sfeervolle grachten en adembenemende natuur. Geniet samen met je team van unieke activiteiten, teamwork en heerlijke culinaire ervaringen tijdens dit onvergetelijke uitje.

Kies voor een leuke activiteit

Maak je klaar voor een onvergetelijk personeelsuitje in het bruisende Woerden! Ontdek de stad op een unieke manier met het populaire spel ‘Crazy 88 Deluxe’. Daag jezelf en je team uit met 88 knotsgekke opdrachten verspreid door de stad. Van het dansen op een plein tot het overtuigen van vreemden om met jullie teamfoto’s te maken, deze activiteit zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten en teambuilding.

Als je op zoek bent naar een spannende uitdaging, probeer dan ‘Escape the City’. Jullie team wordt opgesloten in een mysterieuze locatie in het hart van Woerden. Werk samen, los raadsels op en vind verborgen aanwijzingen om te ontsnappen voordat de tijd om is. Deze interactieve en zenuwslopende ervaring zal jullie teamwork, communicatie en probleemoplossende vaardigheden op de proef stellen.

Voor een spel vol intriges en spanning is ‘Wie is de Rat’ een geweldige keuze. Jullie team zal de stad doorkruisen terwijl jullie samenwerken om opdrachten te voltooien. Maar pas op, want er is een rat in jullie midden die probeert de missies te saboteren! Ontdek wie de rat is en werk samen om de overwinning te behalen.

Of je nu kiest voor de knotsgekke uitdagingen van ‘Crazy 88 Deluxe’, de adrenaline van ‘Escape the City’ of het speurwerk van ‘Wie is de Rat’, een personeelsuitje in Woerden zal gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zijn. Versterk de teamband, geniet van de stad en beleef een dag vol plezier en avontuur met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Woerden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Woerden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Woerden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Woerden?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Woerden!

Offerte aanvragen 0413-302773