Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Woerden + Uitjesbazen = een onvergetelijke dag!

Stem in voor een avontuurlijke dag in Woerden met een van de personeelsuitjes van Uitjesbazen en ontdek de Utrechtse stad op een wel héle unieke wijze. Tover een locatie naar keuze om tot een heuse escape ervaring. Of ontdek de toekomst en ga aan de slag met de leukste virtual reality uitjes. Dat en meer bij het gaafste evenementenbureau van Nederland!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Woerden.

Kies voor een leuke activiteit

Kies voor de knotsgekke uitdagingen van Crazy 88 Deluxe, de adrenaline van Escape the City of de spanning van Wie is de Rat, een stadsspel in Woerden zal gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zijn. Versterk de teamband, geniet van de stad en beleef een dag vol plezier en avontuur!

Pubquiz op locatie

Liever iets relaxed? Wat dacht je van een Pubquiz op locatie waarbij jullie algemene kennis op de proef gesteld wordt. Welk team gaat naar huis met de felbegeerde Pubquiz-trofee? Wat jullie groep ook wil, wij gaan graag met jullie wensen aan de slag!

Woerden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Woerden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Woerden mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Woerden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond! Wesley La Grand Woerden – 59 personen Foute Bingo
Het was erg leuk dankjewel! “Het was erg leuk dankjewel! Wil je ook doorgeven aan onze quizmaster dat ze het super heeft gedaan?” Caroline Homan Woerden – 19 personen PubQuiz op locatie
Met 15+ collega’s een hele leuke middag gehad in Utrecht centrum. “Met 15+ collega’s een hele leuke middag gehad in Utrecht centrum. Communicatie en de dag zelf was goed geregeld! De opdrachten zijn uitdagend, maar heel leuk 🙂 Voor teams en bedrijven die een leuke dag willen en de teambuilding willen versterken zou ik Crazy 88 zeker aanraden!” Elaha Amin Utrecht – 16 personen Crazy 88 Deluxe
Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen! “Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.” Hellen Lankhamer Rotterdam – 30 personen Foute Bingo
Super leuk, iedereen positief. Zeker voor herhaling vatbaar. Clara Moens Woerden – 14 Personen Gek op Holland online Quiz

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Woerden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Woerden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Woerden?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Woerden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!