fbpx

Personeelsuitje Hilversum

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Hilversum? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Hilversum

Een personeelsuitje organiseren in Hilversum

Welkom bij Uitjesbazen! We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijk personeelsuitje in het bruisende Hilversum. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en laat ons jullie teambuilding naar een hoger niveau tillen met uitdagende activiteiten, gezelligheid en avontuur in het hart van de mediastad. Bereid je voor op een dag vol plezier en samenhorigheid die jullie band versterkt en mooie herinneringen creëert!

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen bieden we een breed scala aan spannende personeelsuitjes in Hilversum, inclusief meeslepende escape rooms, uitdagende escape games en opwindende VR-ervaringen. Duik samen met je collega’s in een intrigerende ontsnappingspuzzel, waar teamwork en slim denken de sleutel tot succes zijn.

Of kies voor een adrenalinekick met onze interactieve escape games, waar jullie de hoofdrol spelen in een meeslepend verhaal. Voor een futuristische twist kunnen jullie je onderdompelen in de virtuele wereld met onze VR-uitjes, waarin jullie samenwerken en communiceren om digitale obstakels te overwinnen. Welk personeelsuitje je ook kiest, het wordt een onvergetelijke ervaring vol plezier, samenwerking en uitdaging in het hart van Hilversum!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Hilversum en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Hilversum met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hilversum en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Hilversum?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Hilversum!

Offerte aanvragen 0413-302773