fbpx

Personeelsuitje Alkmaar

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Alkmaar? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Alkmaar

Organiseer een uitje in het mooie Alkmaar!

Ga met z’n allen op pad in Alkmaar en geniet van een van de activiteiten van Uitjesbazen terwijl je een van de mooiste steden van Noord-Holland ontdekt. Ga aan de slag met een spannende escape game of laat je collega’s zien wat je in huis hebt tijdens één van onze quizzen en spelshows.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek alles wat Alkmaar te bieden heeft tijdens een van onze Stadsspellen. Je ontdekt de highlights van de stad terwijl je de meeste punten verdient in Wie is de Rat of Escape the City. Weet jullie team er uiteindelijk van door te gaan met de felbegeerde Uitjesbazen trofee?

Ook kun je kiezen voor een uitje in combinatie met een overheerlijk diner. Wat dacht je van het Escape Diner? Naast de gerechten wordt er ook een spannend spel geserveerd… Ook kun je Virtual Reality combineren met een hapje of een drankje. Kortom, de mogelijkheden zijn eindloos en voor iedere groep is er wat wils! Nog geen locatie op het oog? Wij helpen graag, laat ons weten wat jullie wensen zijn!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Alkmaar en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Personeelsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Just Eat Takeaway | Uitjesbazen

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Alkmaar met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Alkmaar en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Alkmaar?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Alkmaar!

Offerte aanvragen 0413-302773