fbpx

Personeelsuitje Alkmaar

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele bedrijfsuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Alkmaar!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Personeelsuitjes voor
grote groepen

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Alkmaar

Dé leukste personeelsuitjes in Alkmaar

Jullie zijn nog op zoek naar een invulling voor een gaaf personeelsuitje in Alkmaar, dan ben je bij Uitjesbazen aan het goede adres! Met ons groot aanbod aan verschillende soorten uitjes zorgen wij ervoor dat er altijd iets past bij jullie groep. Struin over de Kaasmarkt tijdens dat je tegen elkaar strijd in Wie is de Rat. Of laat ons een horeca gelegenheid afhuren om een toffe Pubquiz te organiseren!

Personeelsuitjes binnen of buiten het centrum van Alkmaar

Wij komen overal in het mooie Alkmaar, uw wens is ons bevel. Een heuse city game in het mooie centrum of een escape room in jullie kantoor, bij Uitjesbazen is niks te gek!

Wat dacht je van een Gek op Holland quiz? In deze quiz stellen we jullie kennis op de proef over het mooie Nederland. In teams strijden jullie tegen elkaar om de meesten punten te behalen. Combineer dit uitje met een lekkere borrel voor het ultieme Hollandse gevoel. Als jullie meer uit zijn op spanning en sensatie is Escape the City het perfecte personeelsuitje voor jullie. Alkmaar wordt omgetoverd in een crime scene, 10 moorden, 10 verdachten, 1 moordenaar. Lukt het jullie om dit mysterie op te lossen?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze personeelsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Kunnen alle uitjes worden gespeeld in Alkmaar?

Vrijwel alle uitjes zijn te boeken in Alkmaar. Kijk voor een duidelijk overzicht eens tussen alle uitjes en stel de filter in op jouw wensen. Dan zie je precies welke uitjes perfect bij je passen!

Met hoeveel personen kan ik een uitje in Alkmaar spelen?

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Neem zoveel mensen mee als je zelf wil en dan maken we er samen een gezellige dag van. Er zit geen maximum aantal personen aan een personeelsuitje in Alkmaar. De stad zelfs is immers groot genoeg ;-).

Waar kan ik het aanbod uitjes in Alkmaar vinden?

Er is genoeg keuze! Ga naar alle uitjes , en filter op de ‘uitjes in de stad’! Zo zie jij welke uitjes er voor jou te boeken zijn.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Personeelsuitje Alkmaar

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Personeelsuitje Alkmaar

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Personeelsuitje Alkmaar

Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Alkmaar!

Offerte aanvragen0413-302773