fbpx

Personeelsuitje Alkmaar

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Alkmaar? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Alkmaar

Een personeelsuitje organiseren in Alkmaar

Het is tijd om even te ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden en samen te genieten van een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Winschoten! Laat Uitjesbazen jullie begeleiden door een dag vol plezier, teambuilding en avontuur in deze bruisende stad in het noorden van Nederland. Laat de stress van het werk achter je en maak je klaar voor een buitengewone ervaring die de teamgeest versterkt en jullie banden verder smeedt.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de magie van Alkmaar tijdens onze spannende personeelsuitjes! Duik in de wereld van mysteries en puzzels met onze uitdagende escape rooms, waar jullie team samen moet werken om te ontsnappen uit een intrigerend scenario. Of ga voor een adrenalinekick met onze interactieve escape games, waarbij jullie in teams de stad doorkruisen en raadsels oplossen om de oplossing te vinden.

Voor de liefhebbers van virtuele realiteit hebben we bovendien meeslepende VR-uitjes, waarbij jullie in een andere dimensie stappen en samen onvergetelijke avonturen beleven. Kies jullie favoriete activiteit en geniet van een onvergetelijke dag vol teamwork, plezier en uitdaging in het bruisende Alkmaar!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Alkmaar en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Alkmaar met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Alkmaar en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Alkmaar?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Alkmaar!

Offerte aanvragen 0413-302773