fbpx

Personeelsuitje Haarlem

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Haarlem? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Haarlem

Een personeelsuitje organiseren in Haarlem

Welkom bij Uitjesbazen! Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Haarlem. Laat je betoveren door de historische charme, pittoreske grachten en bruisende energie van deze bruisende stad tijdens een dag vol teambuilding, plezier en avontuur.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding met onze unieke escape rooms en escape games in Haarlem. Werk samen met je collega’s om raadsels op te lossen, puzzels te kraken en codes te ontcijferen binnen een beperkte tijdslimiet. Of neem deel aan een meeslepend VR-uitje, waar je wordt ondergedompeld in virtuele werelden vol avontuur en uitdaging.

Onze personeelsuitjes in Haarlem bieden een perfecte mix van spanning, samenwerking en plezier, waardoor jullie teamgeest versterkt wordt en onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd. Kies voor een ervaring die jullie band versterkt en jullie talenten naar voren brengt tijdens een uitje waar iedereen enthousiast over zal zijn. Boek nu jullie avontuurlijke personeelsuitje bij Uitjesbazen in Haarlem en laat ons de perfecte dag voor jullie team verzorgen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Haarlem en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Personeelsuitje Alkmaar / Hoorn / Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Haarlem met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Haarlem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Haarlem?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Haarlem!

Offerte aanvragen 0413-302773