Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Haarlem

Welkom bij Uitjesbazen! Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Haarlem. Laat je betoveren door de historische charme, pittoreske grachten en bruisende energie van deze bruisende stad tijdens een dag vol teambuilding, plezier en avontuur.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Haarlem.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding met onze unieke escape rooms en escape games in Haarlem. Werk samen met je collega’s om raadsels op te lossen, puzzels te kraken en codes te ontcijferen binnen een beperkte tijdslimiet. Of neem deel aan een meeslepend VR-uitje, waar je wordt ondergedompeld in virtuele werelden vol avontuur en uitdaging.

Mix van spanning en samenwerking

Onze personeelsuitjes in Haarlem bieden een perfecte mix van spanning, samenwerking en plezier, waardoor jullie teamgeest versterkt wordt en onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd. Kies voor een ervaring die jullie band versterkt en jullie talenten naar voren brengt tijdens een uitje waar iedereen enthousiast over zal zijn. Boek nu jullie avontuurlijke personeelsuitje bij Uitjesbazen in Haarlem en laat ons de perfecte dag voor jullie team verzorgen.

Haarlem | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Haarlem

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Haarlem mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Haarlem en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?
Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. ”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!” Maaike Namink Amsterdam – 33 personen Moordspel op locatie

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Haarlem. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Haarlem en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitjes in de omgeving van Haarlem?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Haarlem!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!