fbpx

Personeelsuitje Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie personeelsuitje in Amsterdam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste personeelsuitjes in Amsterdam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Personeelsuitjes voor
grote groepen

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Amsterdam

Dé leukste personeelsuitjes in Amsterdam

Amsterdam, de mooie hoofdstad van ons land, de ultieme plek voor een leuk personeelsuitje. Uitjesbazen mag dan wel uit het mooie Brabant komen, maar wij komen maar al te graag in Noord-Holland om jullie een toffe ochtend, middag of avond te geven!

Hier een paar tips om vast inspiratie op te doen. Wat dachten jullie van een Escape the City in het centrum? In deze game zijn jullie de detectives in een zenuwslopende moordzaak. Weten jullie aan de hand van het bewijsmateriaal de dader te achterhalen? Ook bieden wij de leukste quizzen en spelshows aan op iedere locatie. Of dit nu een café, restaurant of gewoon gezellig bij jullie op het kantoor is!

Amsterdam + Uitjesbazen = geweldig

Het is een simpele formule, maar wel een waar we heilig in geloven. Wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke dag hebben met alle personeelsleden. Het maakt niet uit of je kiest voor een stadsspel of een echte quiz. Toch moeite met kiezen? Hieronder hebben we wat suggesties gedaan. Zo hoeven jullie niet verder te zoeken!

Huur een café zaaltje af en ga voor de Foute Bingoshow. In deze spelshow gaat het niet over een normale ouderwetse bingo, maar een bingo die zo veel meer te bieden heeft. Wij maken er namelijk een echt spektakel van. Met muziek, licht, originele rondes en een gezonde dosis humor is de avond helemaal compleet. Niet in de feestelijke stemming? Ga dan voor de Escape Room op locatie. In deze escape ervaring worden jullie gegijzeld door een maffiabende die een miljoen euro aan cash eisen. Weten jullie de cash op tijd te vinden?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Kunnen personeelsuitjes ook in de vakanties?

Wij bieden vrijwel elke dag van het jaar uitjes aan! Neem voor de specifieke datum even contact met ons op dan bekijken we samen de mogelijkheden.

2. Met hoeveel personen kan een personeelsuitje worden gedaan?

De personeelsuitjes kunnen met veel mensen gespeeld worden. De uitjes zullen al snel in teams gespeeld worden, omdat dit handiger en vooral veel leuker is! Wat is er nou leuker dan met een game de strijd met elkaar aangaan?

3. Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het uitje dat jullie kiezen. Sommige uitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Maar een quiz zoals de pubquiz, bingo of Gek op Holland kan eventueel ook individueel worden gespeeld.

 

Recensies

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
30 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Amsterdam

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Amsterdam

Image

”Hartelijk dank voor het teamuitje. Krijg zeer leuke reacties.”

IBM
Buffy Stuijts
78 personen
Quaranteambuilding
Personeelsuitje Amsterdam

Image

”Hartelijk dank voor het leuke uitje van gisteren, het was erg gezellig.”

VU Law Academy
Ilse Herweijer
16 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Amsterdam

Image

”Ik hoorde enthousiaste verhalen over het spel, dus het was een succes. 🙂 ”

Eigen Haard
Tamara Immig
34 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Amsterdam

Image

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Quiz Show Deluxe
Personeelsuitje Amsterdam

Image

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Amsterdam!

Offerte aanvragen0413-302773