Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Onvergetelijk bedrijfsuitje in Noord-Holland

Noord-Holland is vrijwel de populairste provincie als het komt op toerisme en activiteiten. Deze kustprovincie is namelijk thuis van prachtige steden zoals Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Pak je collega’s bij de hand en neem ze mee op een onvergetelijk bedrijfsuitje in Noord-Holland. Wat dacht je van een actief stadsspel waarbij jullie een stad naar keuze volledig gaan ontdekken op een unieke wijze. Of combineer een bedrijfsuitje met een heerlijk etentje tijdens een spannend dinerspel in Amsterdam.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Noord-Holland.

Grappige activiteiten en originele bedrijfsuitjes

Als Brabants bedrijf komt Uitjesbazen maar al te graag naar Noord-Holland! Deze levendige provincie biedt namelijk tal van mogelijkheden voor een van onze uitjes en is naast Brabant ook de populairste provincie voor ons. We helpen je graag met het uitkiezen van een activiteit. Wat dacht je van een spannende Escape Game om helemaal in te verdiepen? Bij de Escape Room op locatie toveren wij een ruimte naar keuze helemaal om tot een heuse Escape Room. Weten jullie je hoofd koel te houden tijdens deze Maffia Gijzeling?

Liever een luchtiger uitje? Tijdens onze quizzen en spelshows staat een grappige en gezellige activiteit garant. Ga bijvoorbeeld in teams tegen elkaar strijden in onze Gek op Holland-Quiz of word de grappenmaker van de bingoclub tijdens onze Foute Bingo!

Ontdek de spannende wereld van onze escape rooms tijdens onze personeelsuitjes in Noord-Holland! Werk samen met je team om raadsels op te lossen, codes te kraken en te ontsnappen uit uitdagende scenario’s. Voor de liefhebbers van actie en avontuur bieden onze escape games een unieke ervaring. Kortom, we hebben voor iedere groep wat wils. Kies uit onze diverse arrangementen en beleef een onvergetelijke dag vol spanning en plezier in Noord-Holland!

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Noord-Holland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in de provincie Noord-Holland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. ”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!” Maaike Namink Amsterdam – 33 personen Moordspel op locatie
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Noord-Holland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Noord-Holland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Noord-Holland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze veel personeelsuitjes geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Noord-Holland!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!