fbpx

Personeelsuitje Noord-Holland

Wil je een personeelsuitje organiseren in Noord-Holland? Bijvoorbeeld in Amsterdam of Haarlem? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Personeelsuitjes voor
grote groepen

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Noord-Holland

Leuk personeelsuitje in Noord-Holland

Een personeelsuitje in Noord-Holland? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke personeelsuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 personeelsuitjes in Noord-Holland: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Personeelsuitje Noord-Holland

Meer informatie

Een personeelsuitje met lunch of diner?

Al onze personeelsuitjes worden met veel enthousiasme en perfectie bedacht en uitgewerkt, dat is ook de reden waarom wij dit werk zo graag doen. Hoe de planning van jouw personeelsuitje in Noord-Holland eruit ziet is volledig in overleg met jou. Wil je een lunch of diner erbij? Vervoer naar het uitje? Dit kan allemaal geregeld worden in overleg. We helpen jullie graag bij het organiseren van een leuke dag om het zo onvergetelijk mogelijk te maken!

Personeelsuitje Noord-Holland centrum

Waarom zou je kiezen voor een uitje met collega’s in Noord-Holland? Je ziet de mooiste straten van Nederland en speelt hier samen met je collega’s het spel. Je loopt door de mooiste stad van Nederland en ondertussen overleg hoe je het beste het spel gaat uit spelen. Je bent niet alleen met het spel bezig maar je doet ook een beetje cultuur op. Ook heb je professionele begeleiding gedurende het personeelsuitje waardoor het spel vloeiend verloopt.

Wij organiseerden personeelsuitjes voor onder andere UWV, Avans Hogescholen en Qmusic. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Naar Google Maps >>

Bekijk personeelsuitjes

Wij komen overal in de provincie Noord-Holland en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Personeelsuitje Noord-Holland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Personeelsuitje Noord-Holland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Personeelsuitje Noord-Holland

Wij zetten dé kroon op jullie personeelsuitje in Noord-Holland!

Offerte aanvragen0413-302773