fbpx

Personeelsuitje

Zaanstad

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Zaanstad? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Zaanstad

Een personeelsuitje organiseren in Zaanstad

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en verken het betoverende Zaanstad tijdens ons onvergetelijke personeelsuitje. Maak je klaar voor een avontuur vol teambuilding, plezier en ontdekking terwijl je de historische straten, iconische molens en charmante grachten van deze pittoreske stad verkent. Ontdek samen met je collega’s de verborgen schatten van Zaanstad en creëer herinneringen die nog lang zullen nazinderen. Heb je even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan in het mooie Zaanstad?

 

Kies voor een leuke activiteit

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geef je personeelsuitje in Zaanstad een onvergetelijke boost vol avontuur en teambuilding met Uitjesbazen! Onze populairste uitjes, zoals “Crazy 88 Deluxe”, dagen jullie uit om binnen een beperkte tijd zoveel mogelijk knotsgekke opdrachten uit te voeren. Van het knuffelen van een onbekende tot het dansen op een druk kruispunt, geen uitdaging is te gek voor jullie team!

Als je op zoek bent naar een spannende uitdaging waarbij jullie moeten samenwerken om te ontsnappen, dan is “Escape the City” dé activiteit voor jullie. Jullie worden opgesloten in een mysterieuze locatie in Zaanstad en moeten door het oplossen van raadsels en het vinden van verborgen aanwijzingen proberen te ontsnappen voordat de tijd om is. Een perfecte combinatie van spanning en teambuilding!

En natuurlijk mag ons razend populaire spel “Wie is de Rat” niet ontbreken. Tijdens deze interactieve citygame moeten jullie samenwerken om verschillende opdrachten uit te voeren en tegelijkertijd proberen te ontdekken wie van jullie de geheime rat is die de boel probeert te saboteren. Een spel vol intriges, strategie en teamdynamiek dat zorgt voor hilarische en onvergetelijke momenten.

Kies één van deze uitjes en maak je klaar voor een dag vol plezier, uitdagingen en teambuilding in het prachtige Zaanstad!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Zaanstad en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Personeelsuitje Alkmaar / Hoorn / Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Zaanstad met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zaanstad en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Zaanstad?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Zaanstad!

Offerte aanvragen 0413-302773