Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Zaanstad

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en verken het betoverende Zaanstad tijdens ons onvergetelijke personeelsuitje. Maak je klaar voor een avontuur vol teambuilding, plezier en ontdekking terwijl je de historische straten, iconische molens en charmante grachten van deze pittoreske stad verkent. Ontdek samen met je collega’s de verborgen schatten van Zaanstad en creëer herinneringen die nog lang zullen nazinderen. Heb je even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan in het mooie Zaanstad?

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Zaanstad.

Kies voor een leuke activiteit

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geef je personeelsuitje in Zaanstad een onvergetelijke boost vol avontuur en teambuilding met Uitjesbazen! Onze populairste uitjes, zoals “Crazy 88 Deluxe”, dagen jullie uit om binnen een beperkte tijd zoveel mogelijk knotsgekke opdrachten uit te voeren. Van het knuffelen van een onbekende tot het dansen op een druk kruispunt, geen uitdaging is te gek voor jullie team!

Beleef een onvergetelijke dag met Uitjesbazen

Als je op zoek bent naar een spannende uitdaging waarbij jullie moeten samenwerken om te ontsnappen, dan is “Escape the City” dé activiteit voor jullie. Jullie worden opgesloten in een mysterieuze locatie in Zaanstad en moeten door het oplossen van raadsels en het vinden van verborgen aanwijzingen proberen te ontsnappen voordat de tijd om is. Een perfecte combinatie van spanning en teambuilding!

Kies één van deze uitjes en maak je klaar voor een dag vol plezier, uitdagingen en teambuilding in het prachtige Zaanstad!

Zaanstad | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Zaanstad

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Zaanstad mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in de gemeente Zaanstad. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. ”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!” Maaike Namink Amsterdam – 33 personen Moordspel op locatie
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Zaanstad. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Zaanstad en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Zaanstad?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Zaanstad!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!