Uitje aanvragen
25+ originele personeelsuitjes
25+ originele personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Zeewolde

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Zeewolde tijdens ons onvergetelijke personeelsuitje. Met adembenemende landschappen, uitdagende teambuildingactiviteiten en een ontspannen sfeer, is dit de ideale gelegenheid om samen met je collega’s te genieten van een dag vol avontuur aan het water. Laat de stress van het werk achter je en beleef een onvergetelijke ervaring in het hart van Nederland. Heb je even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan in het mooie Zeewolde?

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte personeelsuitje in Zeewolde.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende en hilarische kant van Zeewolde tijdens ons onvergetelijke personeelsuitje. Onze populairste uitjes in deze prachtige stad zijn onder andere het ‘Crazy 88 Deluxe’ spel, waarbij teams de meest knotsgekke opdrachten moeten uitvoeren en hilarische momenten beleven.

Als je van een uitdagende escape room houdt, is ‘Escape the City’ een perfecte keuze. Je wordt uitgedaagd om samen met je collega’s raadsels op te lossen, verborgen aanwijzingen te vinden en de stad te doorkruisen om binnen de tijd te ontsnappen.

Voor degenen die van mysterie en intriges houden, hebben we het spel ‘Wie is de Rat’. Werk samen met je team om opdrachten uit te voeren, maar pas op voor de mol die alles probeert te saboteren. Het is een uitdagend spel vol samenzweringen en verdachte acties.

Met deze unieke en spannende uitjes ben je verzekerd van een dag vol plezier, teamwork en avontuur in Zeewolde. Kom en beleef een onvergetelijk personeelsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Uitje aanvragen

Populaire personeelsuitjes in Zeewolde

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Zeewolde en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Leuke vragen, leuke presentator, top! “De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!” Ayella Spaapen Almere / Dronten – 21 personen PubQuiz op locatie
Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. “Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.” Jurre de Vries Emmeloord – 22 personen Crazy 88 Deluxe
Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen! Sabina Cantineaux Almere – 22 personen Gek op Holland Quiz
Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven. “Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.” Karen Dijkhof Almere – 22 personen Moorddiner

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Combineer jullie personeelsuitje in Zeewolde met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zeewolde en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Zeewolde?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Zeewolde!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!