fbpx

Personeelsuitje

Zeewolde

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Zeewolde? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Zeewolde

Een personeelsuitje organiseren in Zeewolde

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Zeewolde tijdens ons onvergetelijke personeelsuitje. Met adembenemende landschappen, uitdagende teambuildingactiviteiten en een ontspannen sfeer, is dit de ideale gelegenheid om samen met je collega’s te genieten van een dag vol avontuur aan het water. Laat de stress van het werk achter je en beleef een onvergetelijke ervaring in het hart van Nederland.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende en hilarische kant van Zeewolde tijdens ons onvergetelijke personeelsuitje. Onze populairste uitjes in deze prachtige stad zijn onder andere het ‘Crazy 88 Deluxe’ spel, waarbij teams de meest knotsgekke opdrachten moeten uitvoeren en hilarische momenten beleven.

Als je van een uitdagende escape room houdt, is ‘Escape the City’ een perfecte keuze. Je wordt uitgedaagd om samen met je collega’s raadsels op te lossen, verborgen aanwijzingen te vinden en de stad te doorkruisen om binnen de tijd te ontsnappen.

Voor degenen die van mysterie en intriges houden, hebben we het spel ‘Wie is de Rat’. Werk samen met je team om opdrachten uit te voeren, maar pas op voor de mol die alles probeert te saboteren. Het is een uitdagend spel vol samenzweringen en verdachte acties.

Met deze unieke en spannende uitjes ben je verzekerd van een dag vol plezier, teamwork en avontuur in Zeewolde. Kom en beleef een onvergetelijk personeelsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Zeewolde en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Zeewolde met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zeewolde en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Zeewolde?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Zeewolde!

Offerte aanvragen 0413-302773