fbpx

Personeelsuitje

Almere

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Almere? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Almere

Een personeelsuitje organiseren in Almere

Het is tijd om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en samen een onvergetelijk avontuur te beleven! We nodigen jullie uit voor een bruisend personeelsuitje in het prachtige Almere, waar we een dag vol plezier, teambuilding en spannende uitdagingen zullen beleven. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die onze band als team zal versterken en ons met een lach op het gezicht weer terugbrengt naar de werkvloer.

Kies voor een leuke activiteit

Welkom bij Uitjesbazen Almere, dé plek waar jullie personeelsuitje verandert in een onvergetelijke belevenis! Ontdek onze brede selectie aan activiteiten, waaronder uitdagende escape rooms, interactieve escape games en meeslepende virtual reality-uitjes. Of jullie nu een team willen testen op samenwerking en probleemoplossend vermogen in een escape room, de adrenaline willen voelen tijdens een escape game op locatie, of de grenzen van de realiteit willen verleggen met de nieuwste VR-technologie, wij hebben voor elk wat wils.

Laat ons jullie teamuitje in Almere organiseren en geniet samen van spannende en plezierige momenten die de band tussen collega’s versterken en herinneringen creëren die nog lang zullen nazinderen. Kies vandaag nog voor een avontuurlijke ervaring bij Uitjesbazen en laat ons jullie meenemen op een reis vol opwinding en teamspirit.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Almere en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Almere met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Almere en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Almere?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Almere!

Offerte aanvragen 0413-302773