Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een personeelsuitje organiseren in Lelystad

Ga met je collega’s lekker op personeelsuitje in het mooie Flevoland! En dan kies je natuurlijk snel voor Lelystad. Ga aan de slag met gave escape games op locatie naar keuze of ontdek het centrum met een van onze spannende stadsspellen zoals Wie is de Rat!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Lelystad.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek onze spannende personeelsuitjes in het bruisende Lelystad! Stap in de wereld van mysterie en uitdaging met onze escape room op locatie, waar jullie als team moeten samenwerken om een miljoen aan cash bij elkaar te vinden om te ontsnappen aan de Italiaanse Maffia. Weten jullie als een geoliede machine te werken onder tijdsdruk?

Stap in de wereld van VR

Voor de liefhebbers van moderne technologie bieden we tevens hele gave VR-uitjes aan. Tijdens de Virtual Teambuilding ga je samenwerken om bommen te ontmantelen. Communiceer en houd je hoofd koel en wie weet wint jouw team de felbegeerde VR-Trofee!

Lelystad | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Lelystad

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Lelystad mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Lelystad en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Leuke vragen, leuke presentator, top! “De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!” Ayella Spaapen Almere / Dronten – 21 personen PubQuiz op locatie
Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. “Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.” Jurre de Vries Emmeloord – 22 personen Crazy 88 Deluxe
Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen! Sabina Cantineaux Almere – 22 personen Gek op Holland Quiz
Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven. “Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.” Karen Dijkhof Almere – 22 personen Moorddiner

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Lelystad. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Lelystad en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Lelystad?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Lelystad!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!