Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een bedrijfsuitje op locatie in Flevoland

Wij bij Uitjesbazen organiseren de leukste bedrijfsuitjes op locatie door heel Flevoland. Met verschillende activiteiten en soorten uitjes is er voor elke groepssamenstelling een geschikt personeelsuitje te beleven. Kies een van onze stadsspellen en ontdek Almere, Lelystad of Dronten als nooit tevoren. Heeft u al een horecagelegenheid op het oog? Speel een van onze spellen op locatie en ga aan de slag met diner games, escape games of quizzen!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Flevoland.

Kies voor de leukste activiteiten van de polder!

We snappen dat het soms lastig kan zijn om tussen onze uitjes te kiezen. Daarom helpen we je graag in de juiste richting! Wat dachten jullie van een uitdagende Escape room op locatie? Tijdens dit unieke bedrijfsuitje wordt een ruimte naar keuze volledig omgebouwd tot escape room.

Quizzen en spelshows in de Flevopolder!

Naast onze escape games hebben we ook een breed scala aan quizzen en spelshows voor een onvergetelijke bedrijfsdag of bedrijfsfeest. Ga aan de slag met een Quizshow Deluxe. Een volledig gepersonaliseerde quiz met als hoofdonderwerp: jullie bedrijf!

Flevoland | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Flevoland

In een stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Flevoland mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in de provincie Flevoland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Leuke vragen, leuke presentator, top! “De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!” Ayella Spaapen Almere / Dronten – 21 personen PubQuiz op locatie
Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. “Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.” Jurre de Vries Emmeloord – 22 personen Crazy 88 Deluxe
Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen! Sabina Cantineaux Almere – 22 personen Gek op Holland Quiz
Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven. “Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.” Karen Dijkhof Almere – 22 personen Moorddiner

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Flevoland. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Flevoland. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Flevoland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze personeelsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Flevoland!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!