fbpx

Personeelsuitje Nijmegen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Nijmegen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Nijmegen

Ga er lekker op uit tijdens een groepsuitje in Nijmegen

Nijmegen is een perfecte stad om even lekker met je collega’s erop uit te gaan. Ga voor een bedrijfsuitje in Gelderland en ontdek de charme die de binnenstad van Nijmegen te bieden heeft tijdens een van onze stadsspellen of probeer binnen de tijd te ontsnappen tijdens een van onze escape rooms op locatie naar keuze. Eén ding is verzekerd: teambuilding en plezier staan voorop!

Welke activiteit kroont jullie personeelsuitje?

Ontdek de Grote Markt van Nijmegen tijdens “Wie is de Rat?”, een spannend en verraderlijk uitje dat jullie niet snel zullen vergeten. Ga in teams aan de slag met uitdagende opdrachten in de stad om punten te verdienen, maar er is een addertje onder het gras. In elk team verschuilt zich een rat, iemand die er alles aan zal doen om zo min mogelijk punten voor het team te behalen. Op wie kun jij vertrouwen, en wie wordt er uit gestemd?

Liever een uitje waar je niet zo op je hoede hoeft te zijn? Ga dan voor een quiz of spelshow op locatie naar keuze. Tijdens onze “Quiz Show Deluxe” zijn jullie het onderwerp. In deze quiz staan 8 rondes vol unieke vragen en opdrachten te wachten. Met vragen en video’s die volledig gepersonaliseerd worden op jullie bedrijf/groep! Dit is slechts een klein voorproefje van alle activiteiten die wij hebben. Neem gerust contact met ons op voor passend advies, samen zorgen we voor het perfecte uitje bij jullie groep!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Personeelsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

Afgelopen zondag hebben wij de crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!

Fundustry Nijmegen
Danni van Koolwijk
18 personen
Crazy 88 Deluxe
Personeelsuitje Nijmegen

Image

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Nijmegen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nijmegen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Nijmegen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Nijmegen!

Offerte aanvragen 0413-302773