fbpx

Personeelsuitje Nijmegen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Nijmegen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Nijmegen

Een personeelsuitje organiseren in Nijmegen

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je klaar voor een onvergetelijk personeelsuitje in het bruisende Nijmegen? Ontdek de charme van deze historische stad terwijl je deelneemt aan spannende en uitdagende activiteiten, die zorgen voor teambuilding en plezier. Bereid je voor op een dag vol avontuur en creëer blijvende herinneringen met je collega’s in het prachtige Nijmegen!

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen in Nijmegen bieden we een breed scala aan spannende personeelsuitjes. Duik in de wereld van mysterie en uitdaging met onze unieke escape rooms, waar jij en je team worden ondergedompeld in een intrigerend verhaal en samen moeten werken om te ontsnappen. Voor de avontuurlijke teams hebben we ook escape games op locatie, waar je de stad Nijmegen verkent en puzzels oplost om te ontsnappen aan een spannend scenario.

Of je nu kiest voor een traditionele escape room, een meeslepende escape game of een opwindend VR-avontuur, onze personeelsuitjes in Nijmegen zorgen voor teamwork, spanning en plezier. Werk samen met je collega’s, test je probleemoplossende vaardigheden en geniet van een onvergetelijke ervaring die de teamband versterkt. Boek vandaag nog een personeelsuitje bij Uitjesbazen en creëer samen geweldige herinneringen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Nijmegen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nijmegen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Nijmegen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Nijmegen!

Offerte aanvragen 0413-302773