fbpx

Bedrijfsuitje Woerden

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Woerden? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Woerden en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Woerden

Hét ideale bedrijfsuitje in Woerden

Centraal in Nederland is Woerden dé ideale stad om een bedrijfsuitje te organiseren. Een leuke tijd met je lieve collega’s. Daar zorgen wij voor. Samenwerken, communiceren en lachen staan garant bij onze bedrijfsuitjes. Escape the City, Wie is de Rat, Crazy 88.. voor iedere wens bieden wij wat wils. Bekijk daarom op je gemak de mogelijkheden online en boek een bedrijfsuitje bij Uitjesbazen. Gedreven door een flinke dosis enthousiasme zijn wij dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes én personeelsuitjes!

Een teambuilding bedrijfsuitje op maat

Bij al onze bedrijfsuitjes staat teambuilding centraal. Een interactieve activiteit met een klein knipoogje. Om Woerden als stad volledig te ontdekken, adviseren wij een stadsspel. Ga de stad ontdekken tijdens Escape the City. Geen saaie stadswandeling, maar een bloedstollend avontuur beleven met je collega’s. Maak je het liever wat gekker? Verken dan Woerden met Crazy 88 Deluxe. Hebben jullie al een locatie gereserveerd? Denk aan een horecagelegenheid. Dan bieden onze bedrijfsuitjes op locatie voldoende mogelijkheden. Geef ons gerust een belletje voor passend advies. Wij zitten al klaar in de startblokken om met jullie te sparren. 😉

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Woerden met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is Woerden een leuke stad voor een bedrijfsuitje?

Wij vinden Woerden fantastisch. En met een stadsspel wordt Woerden nog nét iets leuker. Hopelijk vinden jullie dat ook na het spelen van een te gek bedrijfsuitje!

2. Zijn er bedrijfsuitjes die jullie aanraden in Woerden?

Onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor iedere stad in Nederland. Wij maken zelfs de stadsspellen een stuk persoonlijker door specifieke vragen, raadsels en puzzels over de desbetreffende stad toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij personaliseren het bedrijfsuitje maar al te graag voor jullie. 😉

Ontsnap aan de Italiaanse maffia in onze Escape Room op locatie, test je kennis over ons koude kikkerlandje in de Gek op Holland Quiz of help rechercheur Wout Boefs in het Moorddiner. Je kunt het zo gek niet bedenken of Uitjesbazen organiseert het bedrijfsuitje!

3. Is het mogelijk om een diner te boeken in combinatie met een bedrijfsuitje?

Een leuke afsluiter van het bedrijfsuitje is natuurlijk een borrel of diner. Met trots kunnen wij daarom op deze vraag ‘Ja’ antwoorden.

Zo werken wij in de nabije omgeving van Woerden, Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en Veenendaal nauw samen met diverse horecagelegenheden. Hierdoor weten wij altijd wel een hotel, restaurant of café te vinden voor jullie vraag. Dus ja, een diner in combinatie met een bedrijfsuitje behoort zeker tot de mogelijkheden!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Woerden

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Woerden

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Woerden

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Woerden!

Offerte aanvrage0413-302773