Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Ontdek het Hollywood van Nederland

Een bedrijfsuitje in het Hollywood van Nederland. Hilversum dus. Laten we daar onze handen zeker niet voor omdraaien. Je kunt de organisatie van een bedrijfsuitje zien als het filmen van een tv-programma. En laten we daar bij Uitjesbazen nu net gespecialiseerd in zijn. Onze aanrader? Wie is de Rat natuurlijk. Gebaseerd op het tv-spektakel gaan jullie aan de slag. Zijn jullie klaar voor het listigste stadsspel van Hilversum?

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Hilversum.

Wie is de Rat als uitje in Hilversum

Iedereen staat bij elkaar in het stadscentrum van Hilversum. Teams worden gemaakt. De rollen zijn nog niet bekend. Ben je Rat of slechts deelnemer? Dan wordt plots jouw naam voorgelezen. Het is tijd om naar voren te lopen. Tijd om op de tablet je rol te zien. Kleurt het scherm rood of groen? Met argusogen word je aangekeken. De spanning neemt met de seconde toe. Zijn jullie klaar voor Wie is de Rat als bedrijfsuitje in Hilversum?

Wie is er te vertrouwen?

Opdrachten worden voltooid en het geld stroomt binnen. Is dit genoeg of is er volop ge-rat? Hebben andere teams meer geld verzameld? Terwijl de eindtijd nadert, lopen jullie weer langzaam naar het beginpunt. Tijd om te zien wie er heeft gewonnen. En beter gezegd: tijd om De Ratten bekend te maken.

Hilversum | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Hilversum

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Hilversum mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Van spannende escape rooms tot smakelijke dinerspellen. Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Hilversum en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Gisteren hebben wij ons uitje gehad en dat was een groot succes. Tessa Hopman Hilversum – 20 personen Moorddiner
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo
Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. ”De Quiz Show was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!” Lieneke van het Zand Amsterdam – 122 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Hilversum. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Hilversum en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Hilversum?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Hilversum!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!