fbpx

Bedrijfsuitje Hilversum

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Hilversum? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Hilversum en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Hilversum

Dé leukste bedrijfsuitjes in Hilversum!

Hilversum is zo’n beetje het Hollywood van Nederland. Veel tv-programma’s worden dan ook in deze stad in Noord-Holland opgenomen en opgeslagen in het Media Park. Hilversum fascineert ons bij Uitjesbazen. Daarom organiseren wij ook in Hilversum dé leukste bedrijfsuitjes!

Genieten met collega’s in Hilversum

Welke bedrijfsuitjes zijn nou beter om te doen in Hilversum als degene die gebaseerd zijn op tv-programma’s! Zo hebben we een Wie is de Rat City game, waarin je in teams de strijd tegen elkaar aan gaat. Er zit echter een ‘rat’ in ieder team die het team moet saboteren. Het is aan de rest om deze rat eruit te pikken! Ook bieden we bedrijfsuitjes op locatie, zoals de Gek op Holland Quiz. Gebaseerd op het programma met Linda de Mol. Je gaat in teams aan de slag om zoveel mogelijk punten te scoren. Wie weet het meest van ons koude kikkerlandje? Naast alle tv-gerelateerde bedrijfsuitjes bieden wij, voor de Bourgondiërs onder ons, verrukkelijke diner games aan.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Hilversum met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje in Hilversum organiseren?

Wij bieden bedrijfsuitjes aan voor een onbeperkt aantal mensen. Of dit nu 15 of 1.500 mensen zijn, ons maakt het niet uit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

2. Hoe zit een bedrijfsuitje in elkaar?

Zie je een uitje wat je perfect lijkt? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarin staat alle informatie die je nodig hebt per bedrijfsuitje. Als je besluit om het uitje met ons te organiseren, zullen we meerdere malen contact met elkaar hebben om alles te regelen. Alles wat je daarna moet doen is genieten!

3. Is een van de bedrijfsuitjes te combineren met een borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Hilversum als andere steden in Noord-Holland, zoals: Amsterdam, Zaanstad, Volendam en Haarlem.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hilversum

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Hilversum

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Hilversum!

Offerte aanvragen0413-302773