fbpx

Bedrijfsuitje Hilversum

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Hilversum? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Hilversum

Ontdek het Hollywood van Nederland

Een bedrijfsuitje in het Hollywood van Nederland. Hilversum dus. Laten we daar onze handen zeker niet voor omdraaien. Je kunt de organisatie van een bedrijfsuitje zien als het filmen van een tv-programma. En laten we daar bij Uitjesbazen nu net gespecialiseerd in zijn. Onze aanrader? Wie is de Rat natuurlijk. Gebaseerd op het tv-spektakel gaan jullie aan de slag. Zijn jullie klaar voor het listigste stadsspel van Hilversum?

Wie is de Rat als uitje in Hilversum

Iedereen staat bij elkaar in het stadscentrum van Hilversum. Teams worden gemaakt. De rollen zijn nog niet bekend. Ben je Rat of slechts deelnemer? Dan wordt plots jouw naam voorgelezen. Het is tijd om naar voren te lopen. Tijd om op de tablet je rol te zien. Kleurt het scherm rood of groen? Met argusogen word je aangekeken. De spanning neemt met de seconde toe. Zijn jullie klaar voor Wie is de Rat als bedrijfsuitje in Hilversum?

Opdrachten worden voltooid en het geld stroomt binnen. Is dit genoeg of is er volop ge-rat? Hebben andere teams meer geld verzameld? Terwijl de eindtijd nadert, lopen jullie weer langzaam naar het beginpunt. Tijd om te zien wie er heeft gewonnen. En beter gezegd: tijd om De Ratten bekend te maken.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Van spannende Escape Rooms tot smakelijke dinerspellen. Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Hilversum en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Gisteren hebben wij ons uitje gehad en dat was een groot succes.”

TeamITG NL
Tessa Hopman
20 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Team ITG | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar / Hoorn / Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Haarlem

Image

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Hilversum met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hilversum en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Hilversum?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Hilversum!

Offerte aanvragen 0413-302773