fbpx

Bedrijfsuitje Zaanstad

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zaanstad? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zaanstad en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zaanstad

Dé leukste bedrijfsuitjes in Zaanstad!

In Noord-Holland boven Amsterdam ligt het pracht en praal van Nederland. Zaanstad. Een mooie omgeving met een leuk centrum en unieke infrastructuur. Bij Uitjesbazen houden we van Zaanstad. Daarom organiseren wij ook hier de leukste bedrijfsuitjes. Wil jij je collega’s nou eens echt leren kennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Met een van onze vele teambuilding activiteiten wordt deze wens gegarandeerd in vervulling gebracht. Ga bijvoorbeeld met je collega’s op pad tijdens Wie is de Rat. In dit zenuwslopend stadsspel gaan jullie in groepen de strijd met elkaar aan. Aan de hand van puzzels en opdrachten moeten jullie zoveel mogelijk punten zien te behalen. Er is echter 1 twist, in elk team zit namelijk een verrader die ervoor moet zorgen dat zijn of haar team zo min mogelijk punten behaalt. Ook hebben we andere stadsspellen, zoals Escape the City en de Crazy 88 City game. Kortom: genoeg keuze!

Wat te doen in Zaanstad?

Genoeg te doen! Maar wat is het toch lastig kiezen.. We helpen je graag met het uitzoeken van hét perfecte bedrijfsuitje. Daarom hebben we hier wat van onze toppers uitgelicht! Beschikken jullie over een eigen locatie? Dan kun je ook een van onze bedrijfsuitje op locatie boeken. Denk hierbij aan spelshows en quizzen, maar ook aan escape games. Ook hebben we wat uniekere bedrijfsuitjes, zoals de heuse Highland Games waarin je echt actief bezig gaat zijn met je collega’s. Of ontdek de wereld van de technologie in een van onze virtual Reality uitjes. Neem bijvoorbeeld onze VR teambuilding, waarin samenwerken, communiceren en plezier allemaal terugkomen,

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Zaanstad met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen de bedrijfsuitjes in Zaanstad plaatsvinden?

Jullie wens is ons bevel. Wij kunnen onze bedrijfsuitjes namelijk op bijna elke locatie geven. Dit kun je ook bespreken met een van onze salesbazen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het bedrijfsuitje smooth verloopt!

2. Hoeveel personen kunnen er mee op een bedrijfsuitje in Zaanstad?

Trommel collega’s van alle afdelingen bij elkaar voor het bedrijfsuitje van het jaar! Er kunnen namelijk zo veel collega’s mee als jullie willen. Van 15 tot 1.500, niks is ons te gek!

3. Wat te doen bij regen of hinder?

Bel ons als omstandigheden er voor hebben gezorgd dat je bedrijfsuitje niet door kan gaan of als het weer roet in het eten gooit. Dan kijken we samen naar mogelijke oplossingen! Wij hebben namelijk veel bedrijfsuitjes voor binnen voor slechte weersomstandigheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zaanstad

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Zaanstad

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zaanstad

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zaanstad!

Offerte aanvragen0413-302773