fbpx

Bedrijfsuitje Zaanstad

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Zaanstad? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zaanstad

Iedereen houdt van Zaandam

In Noord-Holland boven Amsterdam ligt Zaanstad. Een mooie stad met een leuk centrum en unieke infrastructuur. Bij Uitjesbazen houden we van Zaanstad. Daarom organiseren wij hier unieke bedrijfsuitjes. Wil jij je collega’s nou eens echt leren kennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Met verschillende teambuilding activiteiten zorgen wij 100% voor een uniek bedrijfsuitje in Zaanstad. Ga bijvoorbeeld met je collega’s op pad tijdens Wie is de Rat. In dit zenuwslopende stadsspel gaan jullie in groepen de strijd met elkaar aan.. Er is echter 1 twist: in elk team zit een verrader die ervoor moet zorgen dat zijn of haar team zo min mogelijk geld bij elkaar speelt. Ook hebben we andere stadsspellen, zoals Escape the City en Crazy 88. Kortom: genoeg keuze!

Kies voor een originele activiteit

Ontdek de charme van Zaanstad tijdens het meest vermakelijke bedrijfsuitje, georganiseerd door Uitjesbazen! Beleef een dag vol teambuilding, plezier en ontdekking terwijl je samen met je collega’s de historische stad verkent. Van uitdagende escape rooms en speurtochten door de schilderachtige straatjes tot creatieve workshops en sportieve spellen aan de prachtige oevers van de Zaan, ons programma zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Duik in de rijke geschiedenis van Zaanstad terwijl je deelneemt aan interactieve en boeiende activiteiten. Werk samen om raadsels op te lossen, geheime codes te kraken en uitdagende missies te voltooien, allemaal met als doel de teamspirit te versterken en de onderlinge band te versterken.

Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat het bedrijfsuitje vlekkeloos verloopt en dat iedereen actief betrokken wordt. Met een perfecte mix van spanning, strategie en samenwerking zorgen we ervoor dat elk teamlid zich gewaardeerd voelt en zijn of haar vaardigheden kan benutten.

Na een dag vol avontuur en uitdagingen is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke afsluitende borrel of diner in een gezellige ambiance. Hier kunnen jullie de hoogtepunten van de dag delen, herinneringen ophalen en verder bouwen aan de teamdynamiek.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zaanstad en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar / Hoorn / Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Haarlem

Image

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Zaanstad met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zaanstad en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Zaanstad?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zaanstad!

Offerte aanvragen 0413-302773