fbpx

Bedrijfsuitje Zaanstad

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zaanstad? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zaanstad en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zaanstad

Dé leukste bedrijfsuitjes in Zaanstad!

In Noord-Holland boven Amsterdam ligt het pracht en praal van Nederland. Zaanstad. Een mooie omgeving met een leuk centrum en unieke infrastructuur. Bij Uitjesbazen houden we van Zaanstad. Daarom organiseren wij ook hier de leukste bedrijfsuitjes. Wil jij je collega’s nou eens echt leren kennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Met een van onze vele teambuilding activiteiten wordt deze wens gegarandeerd in vervulling gebracht. Ga bijvoorbeeld met je collega’s op pad tijdens Wie is de Rat. In dit zenuwslopend stadsspel gaan jullie in groepen de strijd met elkaar aan. Aan de hand van puzzels en opdrachten moeten jullie zoveel mogelijk punten zien te behalen. Er is echter 1 twist, in elk team zit namelijk een verrader die ervoor moet zorgen dat zijn of haar team zo min mogelijk punten behaalt. Ook hebben we andere stadsspellen, zoals Escape the City en de Crazy 88 City game. Kortom: genoeg keuze!

Wat te doen in Zaanstad?

Genoeg te doen! Maar wat is het toch lastig kiezen.. We helpen je graag met het uitzoeken van hét perfecte bedrijfsuitje. Daarom hebben we hier wat van onze toppers uitgelicht! Beschikken jullie over een eigen locatie? Dan kun je ook een van onze bedrijfsuitje op locatie boeken. Denk hierbij aan spelshows en quizzen, maar ook aan escape games. Ook hebben we wat uniekere bedrijfsuitjes, zoals de heuse Highland Games waarin je echt actief bezig gaat zijn met je collega’s. Of ontdek de wereld van de technologie in een van onze virtual Reality uitjes. Neem bijvoorbeeld onze VR teambuilding, waarin samenwerken, communiceren en plezier allemaal terugkomen,

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Zaanstad met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Zaanstad met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zaanstad en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

De mensen in Noord-Holland zijn zeer te spreken over onze bedrijfsuitjes!

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Gisteren hebben wij ons uitje gehad en dat was een groot succes.”

TeamITG NL
Tessa Hopman
20 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Team ITG | Uitjesbazen

”Ik hoorde enthousiaste verhalen over het spel, dus het was een succes. 🙂 ”

Eigen Haard
Tamara Immig
34 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Eigen Haard | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Zaanstad

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zaanstad en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de bakker, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Zaanstad!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zaanstad!

Offerte aanvragen0413-302773