fbpx

Bedrijfsuitje Hoorn

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Hoorn? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Hoorn

Ontmasker de verrader in Wie is de Rat

Gelegen in Noord-Holland aan het Markermeer is Hoorn dé ideale plek voor de organisatie van één van onze bedrijfsuitjes. Ontdek bijvoorbeeld de highlights van de stad door het spelen van een interactief stadsspel. Denken jullie de verrader te ontmaskeren in Wie is de Rat? Gebaseerd op het ware tv-spektakel wordt dit een activiteit om niet snel te vergeten…

Een bedrijfsuitje in Hoorn

Niet alleen Wie is de Rat ontleent zich perfect als bedrijfsuitje om het stadscentrum van Hoorn op unieke wijze ervaren. Nee, Crazy 88 en Escape the City zijn minstens zo geschikt. Je kiest gewoon het bedrijfsuitje dat het beste bij jullie groep past. Zin om te mollen? Dan kies je voor Wie is de Rat. Zin om je collega’s beter te leren kennen en uit de comfortzone te treden? Crazy 88 it is. Op fanatieke wijze een mysterie oplossen? Escape the City moet dan op je lijstje staan. Kortom: voor iedere wens bieden wij wat wils.

Hebben jullie al een horecagelegenheid gereserveerd, maar missen jullie nog een originele activiteit? Van diner games tot escape games. Uitjesbazen verzorgt jullie bedrijfsuitje in Hoorn. Ook als jullie niet voor een stadsspel kiezen. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Hoorn en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Hoorn

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Haarlem

Image

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Hoorn met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hoorn en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Hoorn?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Hoorn!

Offerte aanvragen 0413-302773