fbpx

Bedrijfsuitje Hoorn

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Hoorn? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Hoorn en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Hoorn

Dé leukste bedrijfsuitjes in Hoorn!

Hoorn is één van de pracht en praaltjes van Nederland. Gelegen in Noord-Holland aan het Markermeer is Hoorn dé ideale plek om één van onze bedrijfsuitjes te organiseren. Bij Uitjesbazen zijn we al meer dan 10 jaar bazen in het organiseren van dé leukste bedrijfsuitjes. Waar zijn jullie aan toe? De Full Virtual Reality Experience misschien? Of toch iets actiever, zoals de Highland Games? We bieden voor ieder wat wils. 🙂

Bedrijfsuitjes horen bij Hoorn!

Samen met je collega’s genieten van een bedrijfsuitje. Dat wil iedereen. Maar dan moet je wel zeker weten dat de dag goed in elkaar zit. Wij hebben een breed aanbod aan bedrijfsuitjes en hebben er hier wat voor jullie uitgelicht. Zo hoeven jullie zelf niet meer op zoek naar hét perfecte bedrijfsuitje! Wat dacht je van een zenuwslopende Escape the City? Hierin moeten jullie een seriemoordenaar zien op te sporen aan de hand van opdrachten en puzzels. Wanneer je dit te spannend vindt, is Crazy 88 Deluxe misschien jullie op het lijf geschreven. Jezelf van je meest uitbundige kant laten zien. Lekker gek doen en doldwaze avonturen beleven met je collega’s.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Hoorn met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje in Hoorn organiseren?

Wij bieden bedrijfsuitjes aan voor een onbeperkt aantal mensen. Of dit nu 15 of 1.500 mensen zijn, ons maakt het niet uit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

2. Hoe zit een bedrijfsuitje in elkaar?

Zie je een bedrijfsuitje wat je perfect lijkt? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarin staat alle informatie die je nodig hebt per bedrijfsuitje. Als je besluit om het bedrijfsuitje met ons te doen, zullen we meerdere malen contact met elkaar hebben om alles te regelen. Alles wat je daarna moet doen is genieten!

3. Is een van onze bedrijfsuitjes te combineren met een Borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Hoorn als andere steden in Noord-Holland, zoals: Amsterdam, Zaanstad, Volendam en Haarlem.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hoorn

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Hoorn

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Hoorn

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Hoorn!

Offerte aanvragen0413-302773