fbpx

Bedrijfsuitje Alkmaar

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Alkmaar? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Alkmaar en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Alkmaar

Een leuk bedrijfsuitje in Alkmaar

Wil je samen met collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Alkmaar? En heb je daar een beetje hulp bij nodig? Uitjesbazen staat voor je paraat. Wij zijn namelijk al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele, leuke bedrijfsuitjes. De keuze is reuze. Speel bijvoorbeeld één van onze stadsspellen en ontdek de talloze monumenten van Alkmaar. Zo struin je tijdens Wie is de Rat samen met jouw collega’s rond op de eeuwenoude kaasmarkt. Tijdens Escape the City probeer je daarentegen een seriemoordenaar te stoppen, terwijl je jezelf bevindt bij diverse highlights in Alkmaar. Nogmaals. De keuze is reuze en wij regelen het graag voor jullie. In regio Alkmaar worden de volgende bedrijfsuitjes veel geboekt: de Escape Room op locatie, het Moorddiner en de Foute Bingoshow.

Interactief stadsspel in Alkmaar

Uitjesbazen is van allerlei markten thuis. Als evenementenbureau zorgen wij voor teambuilding op een creatieve én unieke wijze. Of je nu houdt van misdaad, ontsnapping, gekke opdrachten of gewoon intens veel lol: we hebben het allemaal. Beleef bijvoorbeeld volop verraad tijdens Wie is de Rat City game als stadsspel in Alkmaar. Liever gek doen en doldwaze opdrachten uitvoeren? Laat dan maar eens zien hoeveel lef jullie hebben tijdens de Crazy 88 City game.

Wil je liever iets organiseren in het comfort van je eigen kantoor, kantine of magazijn in de omgeving van Alkmaar? Bij Uitjesbazen kan het allemaal. Willen jullie de bovenkamer uitdagen? Dan is een Escape Room op locatie geschikt voor jullie. Hierbij toveren wij jullie ruimte om in een echte Escape Room!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar vindt het bedrijfsuitje in Alkmaar plaats?

Dat is jullie beslissing. Fijn toch. Het maakt niet uit of jullie een bedrijfsuitje willen in het centrum van Alkmaar, bij een Alkmaars restaurant met een hapje eten of op kantoor. Bij Uitjesbazen is niks is te gek en alles kan. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan teambuilding.

2. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil. Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens verloopt.

3. Welke bedrijfsuitjes kan ik boeken in Alkmaar?

Er is meer dan genoeg keuze. Misschien wel te veel. Daarom willen we jullie graag helpen om een keuze te maken. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een compleet overzicht van onze teambuilding activiteiten. Een bedrijfsuitje op maat is natuurlijk ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op en we zullen jullie helpen. En we houden ook wel van een leuk praatje. Dus bel vooral. 🙂

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Alkmaar

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Alkmaar

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Alkmaar

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Alkmaar!

Offerte aanvragen0413-302773