fbpx

Bedrijfsuitje Alkmaar

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Alkmaar? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Alkmaar

Een bedrijfsuitje organiseren in Alkmaar

Vaste prik in de agenda. Een uitje met je collega’s. In Noord-Holland biedt Alkmaar volop mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje. De keuze is hierbij reuze. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online. Zo hebben onze dinerspellen alle ingrediënten in huis voor een (te) gek teamuitje. Onze stadsspellen zijn ideaal als buitenactiviteit om diverse highlights van Alkmaar te ervaren. Kortom: jij vraagt, wij draaien!

Ontdek het mooie Alkmaar

Als evenementenbureau verzorgen wij al méér dan 10 jaar teambuilding activiteiten op een creatieve én unieke wijze. En dat doen wij altijd op locatie naar keuze. Zo komen onze enthousiaste begeleiders naar jullie toe, zodat jij en je gezelschap Alkmaar op een unieke manier ontdekken.

Beleef bijvoorbeeld volop verraad tijdens Wie is de Rat, terwijl je langs diverse highlights in Alkmaar loopt. Willen jullie liever uit de comfortzone treden en doldwaze opdrachten uitvoeren? Laat maar eens zien hoeveel lef jullie hebben tijdens Crazy 88 Deluxe. Onze tip als je jouw collega’s eens écht op een andere manier wil zien. Spoiler: foto’s en video’s worden vastgelegd, waardoor alles vereeuwigd wordt. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Net zoals Alkmaar is Uitjesbazen van alle markten thuis. Denk daarom maar alvast aan dat heerlijke stukje kaas op de Kaasmarkt, pak je kopje koffie erbij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Alkmaar!

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Alkmaar en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Je beleeft altijd een bijzonder uitje in Alkmaar.

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Alkmaar met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Alkmaar en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Alkmaar?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Alkmaar!

Offerte aanvragen0413-302773