fbpx

Bedrijfsuitje Alkmaar

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Alkmaar? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Alkmaar

Kies voor een actieve buitenactiviteit

Ben je er klaar voor om het bruisende Alkmaar te (her)ontdekken met een te gek bedrijfsuitje? Als Kaasstad van Nederland biedt deze prachtige stad talloze mogelijkheden jullie groepsuitje. Kies bijvoorbeeld voor een actieve buitenactiviteit met één van onze stadsspellen. Onze tip voor een onvergetelijk bedrijfsuitje vol avontuur en gezelligheid in Alkmaar.

Struin over de Kaasmarkt

Stap uit je comfortzone tijdens Crazy 88, achterhaal de seriemoordenaar in Escape the City of ontmasker “De Mol” in Wie is de Rat. Met onze stadsspellen bezoek je populaire straten in Alkmaar en begeef je jezelf nabij diverse highlights van de stad.

Hebben jullie al een reservering in een plaatselijke horecagelegenheid, maar zoeken jullie nog een binnenactiviteit in de middag of avond? Wij helpen jullie graag bij de invulling van jullie bedrijfsuitje. Zo hebben we al veel Escape Rooms, dinerspellen, quizzen en VR Workshops mogen organiseren in Alkmaar. Wat jullie wensen ook zijn, samen maken we er een feestje van in Noord-Holland. Hieronder vind je een overzicht van onze populaire activiteiten. Liever passend advies? Schroom dan niet om contact op te nemen. 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Net zoals Alkmaar is Uitjesbazen van alle markten thuis. Denk daarom maar alvast aan dat heerlijke stukje kaas op de Kaasmarkt, pak je kopje koffie erbij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Alkmaar.

Hierboven zie je alvast enkele veel geboekte activiteiten in Alkmaar. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Alkmaar en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews. Wij organiseren graag jullie bedrijfsuitje in Alkmaar. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Haarlem

Image

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Alkmaar met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Alkmaar en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Alkmaar?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Alkmaar!

Offerte aanvragen 0413-302773