fbpx

Bedrijfsuitje Volendam

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Volendam? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Volendam

Een heerlijke cultuurrijke stad

Ahhh Volendam, een heerlijke cultuurrijke stad in Nederland. Gelegen aan het water, beroemd door Jan Smit, Nick & Simon en bekend om de mooie klederdracht. Volendam ontleent zich daarom perfect voor een bedrijfsuitje. Ga met Uitjesbazen op pad en leer je collega’s op een wel heel andere manier kennen.

Kies bijvoorbeeld voor Escape the City en ga aan de slag met een heuse moordzaak. 10 moorden, 10 verdachten. Komen jullie erachter wie deze daad op zijn geweten heeft?

 

Kies voor een originele activiteit

Ervaar het bedrijfsuitje Volendam, georganiseerd door Uitjesbazen, waar teambuilding, cultuur en plezier samenkomen. Tijdens deze unieke dag ontdekken jullie het charmante vissersdorp Volendam en worden jullie uitgedaagd met spannende teambuildingactiviteiten.

Proef de lokale keuken, verken de traditionele straatjes en maak kennis met de rijke geschiedenis en folklore van deze bijzondere plek. Geniet van een perfecte mix van samenwerking, avontuur en culinaire hoogtepunten, waardoor jullie bedrijfsuitje in Volendam een onvergetelijke ervaring wordt.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Volendam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar / Hoorn / Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Haarlem

Image

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Volendam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Volendam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Volendam?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Volendam!

Offerte aanvragen 0413-302773