fbpx

Bedrijfsuitje Volendam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Volendam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Volendam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Volendam

Dé leukste bedrijfsuitjes in Volendam

Ahhh Volendam, één van de meest cultuurrijke steden van Nederland. Gelegen aan het water, beroemd door Jan Smit, Nick & Simon en bekend om de mooie klederdracht. Maar ook is Volendam super leuk voor een van onze bedrijfsuitjes! Ga met Uitjesbazen op pad en leer je collega’s op een wel heel andere manier kennen!

Ga bijvoorbeeld aan de slag met een heuse moordzaak in Escape the City. 10 moorden, 10 verdachten. Komen jullie er achter wie deze daad op zijn geweten heeft? Ook kun je met je collega’s genieten van een avond vol plezier met een van onze quizzen, zoals de Gek op Holland Quiz of de Pubquiz!

De beste bedrijfsuitjes voor Volendam!

We snappen het als je door ons breed aanbod aan bedrijfsuitjes even niet meer weet wat je moet kiezen. Laat ons daarom hier wat van onze meest gespeelde bedrijfsuitjes in Volendam uitlichten!

Struin door de markten van Volendam terwijl je uitdagende puzzels oplost. Maar let op. Iemand uit jouw team is een verrader en zal alles op alles zetten om jullie te saboteren! Wie is de Rat is hét bedrijfsuitje voor alle WIDM= liefhebbers! Hebben jullie liever iets waar je echt samen moet werken dan raden we Escape the City aan. In deze zenuwslopende game gaan jullie een moord oplossen door de stad te verkennen! Willen jullie lekker gek doen? Boek dan onze Crazy 88 Deluxe!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Volendam met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen de bedrijfsuitjes in Volendam plaatsvinden?

Onze bedrijfsuitjes zijn zo ingedeeld dat ze op iedere plaats kunnen georganiseerd kunnen worden. In het centrum van de stad met Crazy 88 of op locatie bij een kroeg met de Pubquiz! Ook kunnen we bij jullie op het kantoor komen voor een van onze bedrijfsuitjes!

2. Met hoeveel personen is een bedrijfsuitje in Volendam mogelijk?

Een oneindig aantal mensen kunnen mee doen met een van onze bedrijfsuitjes. Verzamel dus collega’s van alle afdelingen en maak er een gezellige dag van met elkaar!

3. Kun je beter kiezen voor een indoor of outdoor evenement?

Dat is per bedrijf verschillend natuurlijk! Wil je een actief of laidback bedrijfsuitje? Staat teambuilding centraal of gaan jullie toch voor die strijd? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor het best geschikte bedrijfsuitje!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Volendam

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Volendam

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Volendam

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Volendam!

Offerte aanvragen 0413-302773