fbpx

Bedrijfsuitje Volendam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Volendam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Volendam en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Volendam

Dé leukste bedrijfsuitjes in Volendam

Ahhh Volendam, één van de meest cultuurrijke steden van Nederland. Gelegen aan het water, beroemd door Jan Smit, Nick & Simon en bekend om de mooie klederdracht. Maar ook is Volendam super leuk voor een van onze bedrijfsuitjes! Ga met Uitjesbazen op pad en leer je collega’s op een wel heel andere manier kennen!

Ga bijvoorbeeld aan de slag met een heuse moordzaak in Escape the City. 10 moorden, 10 verdachten. Komen jullie er achter wie deze daad op zijn geweten heeft? Ook kun je met je collega’s genieten van een avond vol plezier met een van onze quizzen, zoals de Gek op Holland Quiz of de Pubquiz!

Dé beste bedrijfsuitjes voor Volendam!

We snappen het als je door ons breed aanbod aan bedrijfsuitjes even niet meer weet wat je moet kiezen. Laat ons daarom hier wat van onze meest gespeelde bedrijfsuitjes in Volendam uitlichten!

Struin door de markten van Volendam terwijl je uitdagende puzzels oplost. Maar let op. Iemand uit jouw team is een verrader en zal alles op alles zetten om jullie te saboteren! Wie is de Rat is hét bedrijfsuitje voor alle WIDM= liefhebbers! Hebben jullie liever iets waar je echt samen moet werken dan raden we Escape the City aan. In deze zenuwslopende game gaan jullie een moord oplossen door de stad te verkennen! Willen jullie lekker gek doen? Boek dan onze Crazy 88 Deluxe!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Volendam met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Volendam met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Volendam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Een aantal reacties van onze top bedrijfsuitjes in Noord-Holland

“Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
30 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Unbound | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Volendam

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Volendam en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal een lekker visje op de markt en pak de kop koffie er maar bij. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het gezellige Volendam!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Volendam!

Offerte aanvragen 0413-302773