fbpx

Bedrijfsuitje Delft

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Delft? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Delft

Ontdek het prachtige Delft

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in het mooie Delft? In deze historische stad ben je voor een bedrijfsuitje op de juiste plek. Wandel langs de prachtige grachten van Delft met één van onze gezellige stadsspellen. Liever ergens op een mooie locatie een unieke activiteit doen? Geen probleem, Delft heeft genoeg te bieden. Ga op pad met je collega’s en neem het op tegen elkaar.

Een smakelijk bedrijfsuitje

Combineer een leuke activiteit met een heerlijk diner. Probeer bijvoorbeeld onze spannende unieke dinerspellen. Bekijk de mooie binnenstad van Delft en kies je favoriete restaurant. Ontmasker de moordenaar tijdens het Moorddiner, probeer te ontsnappen tijdens het Escape Diner of duik in een nieuwe wereld tijdens het VR diner. Speel het voor, tijdens of na het eten.

Voor ieder gezelschap

Onze ludieke bedrijfsuitjes zijn voor zowel kleine als grote groepen. Verbeter de teambuilding binnen je team met onze originele teambuilding activiteiten. Een dag vol plezier en gezelligheid is gegarandeerd. Dit belooft een knallend bedrijfsfeest te worden.

Escape Diner - Escape Room aan tafel | Uitjesbazen

Binnen én buiten plezier

Regenachtige dag in Delft? Geen probleem. Wij bieden genoeg binnenactiviteiten aan. Duik jullie favoriete kroeg of restaurant in voor een Foute Bingoshow of Quiz Show Deluxe. Liever in jullie eigen vergaderruimte een spannende VR activiteit? Voor onze Uitjesbazen is niks te gek. Zo kunnen jullie het Hollandse weer even ontsnappen. 😉

Hebben jullie al een goede ervaring gehad in Delft? Kies dan een andere leuke stad voor jullie bedrijfsuitje. Ontdek de moderne stad Rotterdam of kies voor de stad achter de duinen, Den Haag. Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dit kan in heel Nederland en België zijn. Zijn jullie klaar voor een onvergetelijk bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitje - Bedrijfsuitjes | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Leuk, origineel en enthousiast. Wij zouden het wel weten hoor. 😉

“Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!”

Basisschool De Wereldreiziger
Robyn Marinussen
34 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje Delft - De Wereldreiziger | Uitjesbazen

“We hebben een super middag gehad! Met het team (39 leerkrachten) zijn we fanatiek Delft door gegaan, waarbij we allemaal opdrachten gedaan hebben. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Het was heel fijn geregeld door Uitjesbazen. Bedankt voor deze teamdag!”

BS De Piramide
Dewi Havenaar
36 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje Delft - De Piramide | Uitjesbazen

“Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.”

Theater PePijn
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Theater PePijn | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Delft met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Delft en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Delft?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Delft!
Offerte aanvragen 0413-302773