Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Ontdek het prachtige Delft

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in het mooie Delft? In deze historische stad ben je voor een bedrijfsuitje op de juiste plek. Wandel langs de prachtige grachten van Delft met één van onze gezellige stadsspellen. Liever ergens op een mooie locatie een unieke activiteit doen? Geen probleem, Delft heeft genoeg te bieden. Ga op pad met je collega’s en neem het op tegen elkaar.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Delft.

Een smakelijk bedrijfsuitje

Combineer een leuke activiteit met een heerlijk diner. Probeer bijvoorbeeld onze spannende unieke dinerspellen. Bekijk de mooie binnenstad van Delft en kies je favoriete restaurant. Ontmasker de moordenaar tijdens het Moorddiner, probeer te ontsnappen tijdens het Escape Diner of duik in een nieuwe wereld tijdens het VR Diner. Speel het voor, tijdens of na het eten.

Voor ieder gezelschap

Onze ludieke bedrijfsuitjes zijn voor zowel kleine als grote groepen. Verbeter de teambuilding binnen je team met onze originele teambuilding activiteiten. Een dag vol plezier en gezelligheid is gegarandeerd. Dit belooft een knallend bedrijfsfeest te worden.

Delft | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Delft

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Delft mogelijk.

Binnen én buiten plezier

Regenachtige dag in Delft? Geen probleem. Wij bieden genoeg binnenactiviteiten aan. Duik jullie favoriete kroeg of restaurant in voor een Foute Bingoshow of Quiz Show Deluxe. Liever in jullie eigen vergaderruimte een spannende VR activiteit? Voor onze Uitjesbazen is niks te gek. Zo kunnen jullie het Hollandse weer even ontsnappen. 😉

Hebben jullie al een goede ervaring gehad in Delft? Kies dan een andere leuke stad voor jullie bedrijfsuitje. Ontdek de moderne stad Rotterdam of kies voor de stad achter de duinen, Den Haag. Wij komen naar jouw gewenste locatie. Dit kan in heel Nederland en België zijn. Zijn jullie klaar voor een onvergetelijk bedrijfsuitje?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. “Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!” Robyn Marinussen Delft – 34 personen Wie is de Rat?
We fanatiek Delft door gegaan, waarbij we allemaal opdrachten gedaan hebben. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. “We hebben een super middag gehad! Met het team (39 leerkrachten) zijn we fanatiek Delft door gegaan, waarbij we allemaal opdrachten gedaan hebben. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Het was heel fijn geregeld door Uitjesbazen. Bedankt voor deze teamdag!” Dewi Havenaar Delft – 36 personen Wie is de Rat?
Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel. “Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. “Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!” Queeny Jurel Rotterdam – 28 personen Escape Room op locatie

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Delft. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Delft en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Delft?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Delft!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!