fbpx

Bedrijfsuitje Sittard

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Sittard? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Sittard

Ervaar Sittard met een stadsspel

Jullie zijn eruit. Sittard is het toneel voor jullie bedrijfsuitje. Maar wat te doen? Wij denken graag met je mee voor de nodige tips en inspiratie. Kies bijvoorbeeld voor een stadsspel en ervaar Sittard als nooit tevoren. Liever een bedrijfsuitje op locatie naar keuze? Een Pubquiz is altijd het juiste antwoord op de vraag, toch? 😉

Escape the City Sittard

Er zijn 10 moorden gepleegd in het stadscentrum van Sittard. Het onderzoek van de recherche loopt. Er is echter een groot probleem. Ze komen geen stap verder. Neem het heft in eigen handen en help de recherche met het onderzoek. Lukt het jullie om de moordenaar, het moordwapen en het motief te vinden? Het lot van Sittard ligt in jullie handen!

Escape the City is een prachtig bedrijfsuitje om de highlights van Sittard te ervaren. En dat op unieke, spannende wijze. Willen jullie meer van de stad zien, maar dan op een ludieke manier? Crazy 88 Deluxe en Wie is de Rat moeten dan op je lijstje staan. Stiekem raden wij al onze stadsspellen aan. Zowel voor grote als kleine gezelschappen. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Sittard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Sittard met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Sittard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Sittard?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Sittard!

Offerte aanvragen 0413-302773