fbpx

Bedrijfsuitje Sittard

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Sittard? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Sittard en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Sittard

Dé leukste bedrijfsuitjes in Sittard!

Sittard is één van de leukste steden van Limburg. Bij Uitjesbazen komen we al jaren in Sittard voor dé leukste bedrijfsuitjes. Struin over de historische markt van Sittard tijdens een van onze stadsspellen, zoals Wie is de Rat of Escape the City. We kunnen ook naar een locatie toekomen met een van onze bedrijfsuitjes. Zo organiseren we de Foute Bingoshow en de Pubquiz volledig op een locatie naar keuze.

Tips voor een bedrijfsuitje in Sittard

We hebben veel uitjes op onze naam staan. Daarom hebben we er hier een paar opgenoemd om jullie in de juiste richting te sturen! Help een detective met het oplossen van een moordzaak tijdens het Moorddiner. Of ga met elkaar de strijd aan in een quiz over Nederland met de Gek op Holland Quiz! Liever een Virtual Reality uitje? Ontdek de virtuele wereld vanuit jullie eigen kantoor. Om het centrum van Sittard te ontdekken, is de Crazy 88 City game ideaal! Zijn jullie niet van té gek doen? Ga dan de stad verkennen tijdens een van onze andere stadsspellen. Nog vragen over een bepaalde mogelijkheid? Neem gerust contact op met een van onze specialisten!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Sittard met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Sittard met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Sittard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op dé leukste bedrijfsuitjes in de buurt!

”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.”

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina.
De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Quiz
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

“Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.“

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Sittard

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Sittard en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Haal wat lekkers bij de bakker in de buurt, pak de kop koffie er maar bij en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Sittard!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Sittard!

Offerte aanvragen0413-302773