fbpx

Bedrijfsuitje Sittard

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Sittard? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Sittard en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Sittard

Dé leukste bedrijfsuitjes in Sittard!

Sittard is één van de leukste steden van Limburg. Bij Uitjesbazen komen we al jaren in Sittard voor dé leukste bedrijfsuitjes. Struin over de historische markt van Sittard tijdens een van onze stadsspellen, zoals Wie is de Rat of Escape the City. We kunnen ook naar een locatie toekomen met een van onze bedrijfsuitjes. Zo organiseren we de Foute Bingoshow en de Pubquiz volledig op een locatie naar keuze.

Tips voor een bedrijfsuitje in Sittard

We hebben veel uitjes op onze naam staan. Daarom hebben we er hier een paar opgenoemd om jullie in de juiste richting te sturen! Help een detective met het oplossen van een moordzaak tijdens het Moorddiner. Of ga met elkaar de strijd aan in een quiz over Nederland met de Gek op Holland Quiz! Liever een Virtual Reality uitje? Ontdek de virtuele wereld vanuit jullie eigen kantoor. Om het centrum van Sittard te ontdekken, is de Crazy 88 City game ideaal! Zijn jullie niet van té gek doen? Ga dan de stad verkennen tijdens een van onze andere stadsspellen. Nog vragen over een bepaalde mogelijkheid? Neem gerust contact op met een van onze specialisten!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Sittard met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje in Sittard organiseren?

Neem iedereen mee op bedrijfsuitje!

Onze bedrijfsuitjes zijn namelijk zo ingericht dat er een onbeperkt aantal mensen mee kunnen doen!

2. Hoe zit een bedrijfsuitje in elkaar?

Zie je een uitje wat je perfect lijkt? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarin staat alle informatie die je nodig hebt per bedrijfsuitje. Als je besluit om het bedrijfsuitje met ons te doen, zullen we meerdere malen contact met elkaar hebben om alles te regelen. Alles wat je daarna moet doen is genieten!

3. Is een van de bedrijfsuitjes te combineren met een borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Sittard als andere steden in Limburg, zoals: Venlo, Weert, Maastricht en Roermond.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Sittard

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Sittard

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Sittard

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Sittard!

Offerte aanvragen0413-302773