fbpx

Bedrijfsuitje Venlo

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Venlo? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Venlo en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Venlo

Dé leukste bedrijfsuitjes in Venlo

Tijd voor een bedrijfsuitje. Een onvergetelijke dag samen met je collega’s in het mooie Venlo. Bij Uitjesbazen zijn we al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren van dé leukste groepsactiviteiten en workshops! We organiseren deze op locatie, in de stad en online! Wat dacht je van een te gekke Crazy 88 City game? In deze knotsgekke ervaring leren jullie elkaar op een wel hele andere manier kennen. Zijn jullie samen op het kantoor echte Molloten? Dan is Wie is de Rat echt iets voor jullie. Gebaseerd op het populaire tv-programma ga je samen op verkenning in de stad door middel van spannende puzzels en uitdagende opdrachten.

Buiten- en binnenactiviteiten

Wij zijn van alle markten thuis. Dus we snappen het als je het lastig vindt om een keuze te maken. Daarom helpen we je op weg met een paar van onze aanraders! Met een bedrijfsuitje op locatie wordt van elke plek een feestje gemaakt. Boek bijvoorbeeld de Foute Bingoshow of een Pubquiz op een locatie naar keuze. Willen jullie er toch liever op uit? Dan is een van onze stadsspellen iets voor jullie. In Escape the City gaan jullie aan de slag als detectives om een seriemoordenaar op te sporen! Of kiezen jullie toch liever voor de Wie is de Rat City game? Scoor zoveel mogelijk punten en versla jouw collega’s, maar pas op: er is een Rat in jullie midden en de Rat saboteert alles!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Venlo met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen de bedrijfsuitjes in Venlo plaatsvinden?

Onze bedrijfsuitjes zijn zo manier gemaakt dat wij iedere activiteit op elke locatie kunnen geven. Kiezen jullie voor de Italiaanse Maffiagijzeling? We toveren binnen no-time de gewenste ruimte om tot een heuse Escape Room ervaring!

2. Met hoeveel personen is een bedrijfsuitje in Venlo mogelijk?

Elk bedrijfsuitje kan georganiseerd worden met een ongelimiteerd aantal personen. Verzamel dus alle collega’s bij elkaar en maak er een toffe dag van!

3. Wat kunnen we doen met een bedrijfsuitje in Venlo? En wat bij slecht weer?

Uitjesbazen biedt een breed repertoire aan verschillende teambuilding activiteiten. Deze kunnen gespeeld worden in Venlo, maar ook bij jullie op kantoor. Binnen of buiten, onze bedrijfsuitjes kunnen geboekt worden wanneer het zonnetje schijnt en wanneer het slecht weer is. Kortom: keuze genoeg. Neem gerust contact op voor passend advies.

Recensies

”Super leuk om dit in een stad als Eindhoven te kunnen spelen. Zo leer je de stad op een hele andere manier kennen. En je collega’s ook. Wat een top spel is dit!”

Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Venlo

“Wat een gek spel! Al mijn collega’s waren erg enthousiast over de city game. Met de gekke opdrachten door de stad heen hebben wij erg veel plezier gehad. Al met al een super uitje!”

Crazy 88 City game
Bedrijfsuitje Venlo

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Venlo

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Venlo!

Offerte aanvragen0413-302773