fbpx

Bedrijfsuitje Weert

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Weert? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Weert en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Weert

Dé leukste bedrijfsuitjes in Weert!

Weer of geen weer, in Weert is altijd iets te doen! Wil jij met je collega’s een super leuk bedrijfsuitje beleven? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Uitjesbazen is namelijk al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren van dé leukste bedrijfsuitjes! En dit doen we dus ook in het mooie Limburg. Wat dacht je van een te gekke Foute Bingoshow bij jullie op locatie? Of toch een Wie is de Rat in het centrum van Weert? Alles kan en alles mag!

Tips voor een bedrijfsuitje in Weert

Met een ruim aanbod aan bedrijfsuitjes krijg je natuurlijk al snel keuzestress. Daarom willen we je graag helpen met het maken van een geschikte keuze! Hieronder hebben we wat van onze bedrijfsuitjes uitgelicht. Zijn jullie uit op een actieve dag vol puzzels en opdrachten? Dan heb je met Escepe the City een goede keuze te pakken. In deze game ga je gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal een seriemoordenaar opsporen. Ook hebben we meerdere bedrijfsuitjes die we voor jullie op locatie kunnen organiseren, zoals het Moorddiner of een fanatieke Pubquiz!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Weert met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is het bedrijfsuitje binnen of buiten?

Onze stadsspellen zijn vrijwel altijd in de buitenlucht. De bedrijfsuitjes op locatie kunnen zowel buiten als binnen gegeven worden op een paar uitzonderingen na. Denk aan de Escape Room op locatie. Deze is namelijk gebonden aan een ruimte. En voor onze quizzen en spelshows hebben we een stroomverbinding nodig!

2. Hoeveel collega's kunnen er mee op bedrijfsuitje?

Neem iedereen maar mee!

Onze bedrijfsuitjes zijn zo gemaakt dat er geen limiet zit op het aantal personen dat mee kan doen!

3. Wanneer kan het bedrijfsuitje plaatsvinden?

Alle dagen van het jaar organiseren wij bedrijfsuitjes! Maar het kan uiteraard zijn dat we vol zitten op een bepaalde dag! Daarom is het altijd een goed idee om de details te bespreken met een van onze salesbazen via de telefoon! Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Weert

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Weert

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Weert

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Weert!

Offerte aanvragen0413-302773