fbpx

Bedrijfsuitje Weert

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Weert? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Weert en omgeving!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Weert

Dé leukste bedrijfsuitjes in Weert!

Weer of geen weer, in Weert is altijd iets te doen! Wil jij met je collega’s een super leuk bedrijfsuitje beleven? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Uitjesbazen is namelijk al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren van dé leukste bedrijfsuitjes! En dit doen we dus ook in het mooie Limburg. Wat dacht je van een te gekke Foute Bingoshow bij jullie op locatie? Of toch een Wie is de Rat in het centrum van Weert? Alles kan en alles mag!

Tips voor een bedrijfsuitje in Weert

Met een ruim aanbod aan bedrijfsuitjes krijg je natuurlijk al snel keuzestress. Daarom willen we je graag helpen met het maken van een geschikte keuze! Hieronder hebben we wat van onze bedrijfsuitjes uitgelicht. Zijn jullie uit op een actieve dag vol puzzels en opdrachten? Dan heb je met Escepe the City een goede keuze te pakken. In deze game ga je gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal een seriemoordenaar opsporen. Ook hebben we meerdere bedrijfsuitjes die we voor jullie op locatie kunnen organiseren, zoals het Moorddiner of een fanatieke Pubquiz!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Weert met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Weert met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Weert en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

We zijn enorm trots op de leuke bedrijfsuitjes in de buurt!

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)“

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.”

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.”

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Weert

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Weert en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak wat lekkers te drinken, ga er goed voor zitten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het prachtige Weert!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Weert!

Offerte aanvragen0413-302773