fbpx

Bedrijfsuitje Weert

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Weert? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Weert

Alles kan en mag in Weert

In Weert is altijd iets te beleven, weer of geen weer. Wil je een leuk bedrijfsuitje met collega’s organiseren? Dan helpen we je graag. Zo is Uitjesbazen al méér dan 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren van unieke bedrijfsevenementen. En dus ook in het mooie Limburg. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spectaculaire Foute Bingo? Wie is de Rat in het stadscentrum van Weert? Alles kan en alles mag. 🙂

Kies voor een originele activiteit

Stap in de dynamische wereld van Uitjesbazen en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje in Weert. Verken de historische stad en laat je team deelnemen aan uitdagende teambuildingactiviteiten. Of het nu gaat om een interactieve citygame waarbij samenwerking en strategie centraal staan, een spannende escape room ervaring die de teamgeest op de proef stelt, of een adrenaline-verhogende outdooractiviteit, zoals een avontuurlijke speurtocht of een sportieve uitdaging, Uitjesbazen zorgt voor een op maat gemaakt programma dat perfect aansluit bij jullie wensen.

Onze enthousiaste begeleiders staan klaar om jullie team te inspireren, motiveren en verbinden, terwijl je samen plezier beleeft en onvergetelijke herinneringen creëert. Kies voor een bedrijfsuitje in Weert met Uitjesbazen en ervaar een dag vol avontuur, teambuilding en positieve energie die nog lang zal nadreunen binnen het team.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Weert en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Weert met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Weert en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Weert?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Weert!

Offerte aanvragen 0413-302773