Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
22 zelfontwikkelde personeelsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Ga er op uit in Maastricht met je collega’s!

Ga met je collega’s lekker op personeelsuitje in het bourgondische Limburg! En welke plek is dan beter dan het altijd mooie Maastricht? Ga aan de slag met een leuke Foute Bingo en ontdek hoe wij Bingo weer helemaal terugbrengen. Of krijg een moordzaak voorgeschoteld tijdens het Moorddiner.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type personeelsuitje in Maastricht.

Kies voor een leuke activiteit

Combineer een etentje met een activiteit bij een van onze diner games. Ervaar virtual reality, moordspellen of escape games voor, tijdens of na het eten. Op deze manier maak je gegarandeerd een unieke ervaring van een normaal etentje!

Altijd het perfecte uitje met Uitjesbazen

Wil je liever echt een feestje bouwen? Tijdens onze Foute Bingoshow staat gezelligheid en humor voorop. Jullie gaan in verschillende unieke rondes strijden voor de leukste prijzen. Heb je ooit al gehoord van een dansronde tijdens een bingo? Met meer dan 20 bedrijfsuitjes is er altijd wel een die bij jullie past! Neem gerust contact met ons op voor passend advies en tips!

Maastricht | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire personeelsuitjes in Maastricht

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze personeelsuitjes zijn op elke locatie in Maastricht mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Maastricht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste personeelsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons. “Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons (Maastricht School of Management – Maastricht University) doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaande en tijdens de escape room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!” Nicky de Bie Maastricht – 70 personen Escape Room op locatie
Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. “Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).“ Bart Ulenkate Maastricht / Venlo – 31 Personen PubQuiz op locatie
App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! ”Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.” Cynthia Houben Maastricht / Roermond – 20 personen Gek op Holland Quiz
Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. “Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje georganiseerd door Uitjesbazen! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar!” Ralf Boosten Maastricht – 21 personen Wie is de Rat?
Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha. Linda Huizer Heerlen – 16 personen Moorddiner

Haal alles uit jullie personeelsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie personeelsuitje in Maastricht. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het personeelsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Maastricht en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het personeelsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Maastricht?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie personeelsuitje in Maastricht!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!