fbpx

Personeelsuitje Maastricht

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Maastricht? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Maastricht

Een personeelsuitje organiseren in Maastricht

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen jullie uit om een onvergetelijk personeelsuitje te beleven in het prachtige Maastricht. Ontdek de charme van deze historische stad terwijl jullie teambuildingactiviteiten, culturele bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes ervaren. Laat ons jullie bedrijfsuitje omtoveren tot een inspirerende en verbindende ervaring in het hart van Limburg.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de meest spannende en avontuurlijke personeelsuitjes in het prachtige Maastricht, georganiseerd door Uitjesbazen. Stap binnen in onze meeslepende escape rooms en laat je team samenwerken om mysteries op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor de liefhebbers van uitdagende puzzels en raadsels bieden onze escape games een unieke ervaring vol spanning en adrenaline. Voor een futuristische twist kunnen jullie ook kiezen voor onze virtual reality-uitjes, waarbij jullie ondergedompeld worden in virtuele werelden vol verrassingen en uitdagingen. Kom naar Maastricht en laat je team zich op een onvergetelijke manier verbinden tijdens een van onze opwindende personeelsuitjes!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Maastricht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Maastricht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Maastricht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Maastricht?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Maastricht!

Offerte aanvragen 0413-302773