fbpx

Personeelsuitje Maastricht

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Maastricht? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Maastricht

Ga er op uit in Maastricht met je collega’s!

Ga met je collega’s lekker op personeelsuitje in het bourgondische Limburg! En welke plek is dan beter dan het altijd mooie Maastricht? Ga aan de slag met een leuke Foute Bingo en ontdek hoe wij Bingo weer helemaal terugbrengen. Of krijg een moordzaak voorgeschoteld tijdens het Moorddiner.

Kies voor een leuke activiteit

Combineer een etentje met een activiteit bij een van onze dinergames. Ervaar virtual reality, moordspellen of escape games voor, tijdens of na het eten. Op deze manier maak je gegarandeerd een unieke ervaring van een normaal etentje!

Wil je liever echt een feestje bouwen? Tijdens onze Foute Bingo show staat gezelligheid en humor voorop. Jullie gaan in verschillende unieke rondes strijden voor de leukste prijzen. Heb je ooit al gehoord van een dansronde tijdens een bingo? Met meer dan 20 bedrijfsuitjes is er altijd wel een die bij jullie past! Neem gerust contact met ons op voor passend advies en tips!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Maastricht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Maastricht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Maastricht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Maastricht?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Maastricht!

Offerte aanvragen 0413-302773