fbpx

Personeelsuitje Limburg

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Limburg? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Limburg

Een personeelsuitje in het prachtige Limburg

Maastricht, Geleen, Heerlen of Valkenburg: bij Uitjesbazen komen wij overal in de mooie provincie Limburg! Ontdek het zuiden van het land op een compleet unieke manier tijdens een van onze stadsspellen of trek de prachtige landschappen in tijdens de Highland Games. Of je nu een bedrijfsuitje in Noord-Limburg of Zuid-Limburg hebt, wij komen naar je toe!

Indoor of outdoor activiteiten

Geniet van de bourgondische sferen van Limburg tijdens een indoor activiteit op locatie naar keuze, bij een horecagelegenheid of eigen locatie. Tijdens het Moorddiner gaan jullie aan de slag met een ijzingwekkende moordzaak vóór, tijdens of na het eten. Het dorp Blüdhaven heeft jullie hulp nodig bij het oplossen van de moord op de burgemeester. Open de koffer vol bewijsmateriaal en ga aan de slag met de cryptische aanwijzingen. Stap voor stap kom je dichter bij de waarheid.

Ook hebben we een breed aanbod aan outdoor activiteiten. Stap een van de steden van Limburg in en ga aan de slag met de gekste opdrachten tijdens Crazy 88. Dit uitje daagt je uit om samen met je collega’s uit je comfortzone te stappen. Leer je collega’s op een andere manier kennen en scoor de meeste punten! Wil je meer informatie over een van onze uitjes? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen maken we er een onvergetelijk uitje van in Limburg!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Limburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Limburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Limburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Limburg?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Limburg!

Offerte aanvragen 0413-302773