fbpx

Personeelsuitje Limburg

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Limburg? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Limburg

Een personeelsuitje organiseren in Limburg

Welkom in het prachtige Limburg, waar wij, bij Uitjesbazen, een onvergetelijk personeelsuitje voor jullie hebben samengesteld! Laat je verrassen door de betoverende landschappen, gastvrijheid en bourgondische levensstijl die deze regio te bieden heeft. Bereid je voor op een dag vol avontuur, teambuilding en plezier in het hart van het zuiden van Nederland.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van personeelsuitjes in Limburg met Uitjesbazen! Onze diverse selectie van activiteiten biedt voor elk wat wils. Duik in de spanning van een escape room, waar teams hun brein moeten kraken om te ontsnappen uit uitdagende puzzels en raadsels.

Of ga voor een interactieve escape game, waarbij jullie met behulp van moderne technologieën en spelelementen een mysterie moeten oplossen. Voor een unieke en meeslepende ervaring kunnen jullie ook kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en samenwerken om uitdagende opdrachten te voltooien. Welke activiteit jullie ook kiezen, met Uitjesbazen beleven jullie gegarandeerd een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Limburg!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Limburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Limburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Limburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Limburg?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Limburg!

Offerte aanvragen 0413-302773