fbpx

Personeelsuitje Heerlen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Heerlen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Heerlen

Een personeelsuitje organiseren in Heerlen

Welkom in Heerlen, dé bestemming voor een onvergetelijk personeelsuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een spectaculair programma samengesteld vol teambuilding, avontuur en plezier in deze bruisende stad. Verken de historische straten, geniet van de Limburgse gastvrijheid en creëer onvergetelijke herinneringen met je collega’s.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwinding van Heerlen met onze spannende personeelsuitjes! Duik in de wereld van mysterie en samenwerking met onze uitdagende escape rooms. Werk samen met je team om puzzels op te lossen, codes te kraken en de tijd te verslaan.

Als je op zoek bent naar een meer interactieve ervaring, probeer dan onze innovatieve escape games waarin je de stad verkent terwijl je raadsels oplost. Voor de liefhebbers van virtuele realiteit bieden wij meeslepende VR-uitjes waarbij je wordt ondergedompeld in adembenemende werelden en uitdagende missies. Kies uit onze diverse selectie en beleef een onvergetelijk avontuur met je collega’s in Heerlen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Heerlen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Heerlen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerlen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Heerlen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Heerlen!

Offerte aanvragen 0413-302773